Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Válečná flotila Stannise se blíží ke Královu přístavišti a městem zní poplašné zvony. Tyrion Lannister má připravený plán, jak město před blížícími se nájezdníky bránit. S pomocí zeleného ohně je rozpoutáno peklo, ve kterém nachází smrt mnoho Stannisových bojovníků. Vyděšený mladý král Joffrey uprostřed vrcholící bitvy před svými muži projeví zbabělost. Jen díky zásahu své matky pak unikne do bezpečí. Cena za nedostatečné chování krále v průběhu boje může být pro Lannistery velmi vysoká. Nadějí pro všechny zůstává chytrost a odvaha Tyriona, který své muže vede do boje... (Česká televize)

(více)

Recenze (26)

kralikgamer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoznačně nejlepší epizoda druhé série a možná i několika dalších, ke kterým jsem se zatím nedostal. Několik skvěle zpracovaných scén a efektů. Snad jediná epizoda druhé série, ve které se něco dělo. A "král" Joffrey opět nezklamal. 10/10 ()

Tumbik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bitva je zvládnuta bravurně, ať už máme na mysli boje muž proti muži, či katapultování zeleného ohně. Tyrion Lannister je mi stále více a více sympatičtější, stejně tak i Pod... :) Jedna z nejlepších epizod celého seriálu a nejlepší epizoda 2. série... :) ()

pichta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príznačný nazov epizódy. Ohen vo vode, krasne efekty, krasne dielo. Boj bol dobrý, no i tu sa ukazala Jofryho zbabelost. Tyrion sa vyznamenal. Ohar sa zlakal. Tvrdohlavý Stannis. John ide do kytek. Tento diel potešil. ()

Reklama

Reklama