Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Theon se s patosem pokouší přesvědčit své muže k boji a hrdinské smrti. Mistr Luwin se jej přitom marně pokouší přivést k rozumnějšímu řešení budoucnosti. Brienne zatím pokračuje na cestě ke Královu přístavišti s králokatem v okovech. Tyrion Lannister se dozvídá, jak dopadla bitva o město. Radost Sansy se obrací v smutek, když jí Malíček vysvětlí, co jí zbabělé chování krále v bitvě přinese. Statečná Arya pokračuje s přáteli v útěku, od Jaqena dostává na cestu tajemný dar. Daeneris se pokouší zachránit své tři draky, je možné, že potká někoho, koho nečekala. Jon Stark se na příkaz Qhorina a pokouší „přesvědčit" Divoké, aby mu důvěřovali. Zmrzlou krajinou na sever ode zdi se nese trojí hrozivé zatroubení, které se neozvalo tisíce let. Proradný Jih se dočká nepříjemných překvapení... (Česká televize)

(více)

Recenze (20)

kralikgamer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborné zakončení druhé série. Výjimečnost tohoto dílu stoupala každou minutou. Kdybych chtěl aby se každý ještě před sledováním dozvěděl, co se stane v tomto díle, psal bych tento komentář ještě zítra. Jak se již v obsahu píše, koncem tohoto dílu zazní "trojí hrozivé zatroubení" a řekl bych, že do dalších dílů se mám čeho bát. Velká hromada obratů v příběhu, které by snad nikdo nečekal, výborné zpracování a celkově to bylo prostě super! Hodnocení epizody - 10/10 ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V podstatě jen lákadlo na další sérii. Věci plynou podle očekávání a nic zásadního se zde nestane. Snad kromě posledních záběrů, které postrádají originalitu a nápaditost, ale proč ne, Když se to ve trojce dobře podá, může to být zajímavé. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako sa dalo po predchádzajúcej epizóde predpokladať, finále je už len dohra celej série a akcie sa príliš nedočkáme. Čo neznamená, že by snáď malo ísť o nudu, naopak, dejové línie sú dočasne celkom uspokojivo ukončené, respektíve dokázali navnadiť na ďalšiu sériu. Ako som už skôr spomínal, najviac ma baví línia za múrom, ktorej patrí aj vyvrcholenie série a dočkáme sa už zhusta nadprirodzených záležitostí. Každá postava mala vo finále svoj moment, za čo tvorcov určite chválim a rovnako aj hercov. Tí už sa v tejto sérii svojimi postavami naplno zžili. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidní zakončení druhé sezóny. Tvůrcům se konečně podařilo vnést děj i do Daenerysiny linie, konečně se dělo něco zajímavého i za Zdí, zajímavého dění jsem si všiml i v Králově Přístavišti. Tradičně mě velice bavil lord Varys, tradičně mi lezla na nervy Shae a předchozí epizoda se mi přece jen líbila více. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Záverečná epizóda druhej série bola pre mňa po tak skvelej predošlej epizóde patričným sklamaním. Bol to iba ďalší prázdny most k ďalšej sérií. Netvrdím, že tu neboli parádne momenty ako dej za stenou, či mysteriózny Jaqen, ale mal som z toho pocit, že sa to naťahuje. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

“Your father didn’t love me when we married. He hardly knew me or I him. Love didn’t just happen to us. We built it slowly over the years, stone by stone, for you, for your brothers and sisters, for all of us. It’s not as exciting as secret passion in the woods, but it is stronger. It lasts longer.” ()

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý díl - miluju ten Sansin radostný přechod ve skrytý úsměv, když ji Joffrey zapudí. Velmi mě bavil hecovací proslov blbečka Theona (zřejmě nejsilnější jeho moment seriálu) i jeho překvapivé ukončení :-)) Jen jsem nějak nepochopil dvě věci: za prvé - kam se poděli obléhatelé Zimohradu (Boltonové sloužící za Starky) - bo hrad byl obklíčený a najednou Theonovi muži jsou pryč, obléhatelé taky a Bran a spol, se procházejí opuštěným hradem? Za druhé jakto že kolem Sama projde celá armáda nemrtvých a nechají ho všichni bez povšimnutí? ()

DrobekSKS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stannis si líže rány (nechává si je olízávat od kněžky), Arya se konečně dozvídá, co je její přítel zač, Joffrey vyměnil jednu supersexy kočku za druhou, Robb páchá sebevraždu a Jon si získal přízeň divokých. Skvělé zakončení série a ještě lepší lákadlo na tu další. ()

Salvator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oša společně s Branem, Rickonem a Hodorem opouští Zimohrad, kde Theonova nesoudnost způsobí smrt mistra Luwina. Tyrion je přes své hrdinství zbaven role pobočníka a jeho místo zaujímá otec Tywin. Daenerys nekompromisně řeší situaci v Quartu. Za Zdí se Sam setká s nemrtvými. Zima se blíží. ()

pichta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už samotný názov tohoto diela hovorí s nadhľadom o obsahu. V tomto dieli sa veľa udialo, čo ma potešilo, niečo sa podarilo uzavrieť a niečo nie...to bude do tretej série. Teším sa. Škoda, že zomreli dôležité postavy. Vykresľuje sa postava Brienne. Tyrion dopadol pre dobrotu na zobrotu. Daenerys to nemá ľahké... John Stark / Sneh bojuje o život zo všetkých síl s použitím tej trochy skúsenosti co ma... Uvidíme čo bude v 3.serii ()

Reklama

Reklama