Reklama

Reklama

Hra o trůny - Série 4 (2014) (série)


Lev a růže (S04E02)

(epizoda)
  • USA The Lion and the Rose

VOD (1)

Obsahy(1)

Tyrion podává Jaimemu pomocnou ruku. Joffrey a Margaery pořádají snídani pro hosty. Na Dračím kameni ztrácí Stannis trpělivost s Davosem. Ramsay najde využití pro svého domácího mazlíčka. A Bran mezitím na severu za Zdí pochopí, kam teď musí směřovat jejich kroky. (HBO Europe)

Recenze (36)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak čtyřka začíná velmi rychle přiostřovat. Už druhá epizoda nabízí opět jeden z klíčových zvratů a zase při svatbě. Zdá se navíc, že tvůrci dostali na čtyřku ještě štědřejší rozpočet, protože jsou zde jedny z prvních panoramatických záběrů na celé Kings Landing, což bylo v doteď relativně komorním duchu vyjmečnou raritou, takže doufejme, že se blýská na ještě lepší časy. Bude velmi zajímavé sledovat další události v hlavním městě a to zatím ve čtyřce skoro vůbec nebyla "Matka draků" a Seveřani. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoločne s predposlednou epizódou druhej série pre mňa zatiaľ najlepšia časť seriálu. Prím hraje kráľovská svadba, a že bude sranda, to sa môžete spoľahnúť. Ako keby ju organizoval sám Joker. Záver je vskutku prekvapivý, až šokujúci a osobne mi sadol tak, ako žiaden iný, avšak nechcem ani v najmenšom spoilerovať. Každopádne epizóda skončí tak, že si ihneď budete musieť pustiť tú nasledovnú. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není mi příliš jasné, proč začal druhý díl zrovna touto scénou. To, abych pochopil, že je s Ramsay Boltonem něco špatně? Už mi to došlo v minulé sezóně, takže ...? Pak už jsem se kvalitně bavil u Jaimeho tréninku s Bronnem a hlavně u královské svatby s překvapením. Jen Brandon Stark by mohl putovat ven z příběhu. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak som sa po mesačnej pauze vrátil ku Game of thrones. Je to hlavne kvôli tomu, že mi kamaráti vraveli, lebo ma poznajú, pokiaľ tie postavy nemám veľmi v láske aspoň tento by som si mohol pozrieť. A hoci som nespadol z neho na zadok, SPOILER!! konečne zomrela ten otravný, hnusný, metrosexuálny a detský harakter Joffrey. Svadba na ktorej sa to stalo bola celkom slušne nakrútená, talk určite pod návalom jeho namyslenosti stúpal nejednému divákovi, ale tú jeho smrť by som čakal, že si užijem viac. Prebiehalo to minútku pred koncom takže škoda nevyužitého potenciálu z mojej strany. ()

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve Hře o trůny se divák nemůže spolehnout na to, že nepřijde o život některá ze sympatických nebo alespon neutrálních postav. Ale čas od času se může zaradovat, že sekyra dopadla na postavu čistě odpudivou. Potěšující konec epizody! ()

DrobekSKS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak se to konečně stalo. Většina lidí si oddechla a teď bude dlooouhou sledovat nudného Tommena. Ramsey představil svému otci Smraďocha. Ramsey ho hodlá využít při dobývání Severu. ()

Reklama

Reklama