Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dany balancuje mezi spravedlností a milosrdenstvím. Jaime zatěžuje Brienne otázkami své cti. Zatímco Jon shání dobrovolníky, Bran, Jojen, Meera a Hodor konečně nacházejí přístřeší. (HBO Europe)

Recenze (19)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda ve které se prvních 40 minut nic závratného neděje, až závěr je docela fajn. Dojemná scéna s Brienne, konečně se probouzející Jon Snow a mysteriózní finále za doprovodu magicky podmanivého vizuálu ledového paláce. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dozvieme sa, kto otrávil Joffreyho a osobne ma táto odpoveď prekvapila a dokonca mi spravila aj radosť, pretože v tom nebolo iba suché politikárčenie, ale emócie spojené s racionalitou. Stred epizódy je takzvané štandartné GoT, až k záveru, ktorý má hustú fantasy atmosféru a zmrazí nielen protagonistov, ale aj divákov. Inak ide celkovo o temnejší diel a dúfam, že temný bude aj zvyšok celej štvrtej série. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ohodnotil jsem díl čtyřmi hvězdičkami hlavně kvůli rozhovorům mezi Jaimem a Bronnem a Tyrionem a Brien, kvůli závěrečné epizodě a kvůli některým pasážím Daenerysina lincolnovského tažení. S Jonem jsem se už tradičně nudil, Brandonova linie je pro mě přímo otravná a zbylé rozhovory mi připadaly zbytečné. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to vláčne, je to rozťahané a stále ma to nebaví.. Kedy to konečne príde a budem na to závislí ako ľudia okolo mňa? Už asi nikdy. Pre mňa opäť epizóda plná hluchých miest.. Akurát sa teším na stret Johna Snowa a tamtých darebákov ktorí odsekli ruku Jaimemu. Nemal som ho rád ale po čase som si ho obľúbil. ()

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tyrion: "Opravdu se ptáš, jestli jsem zabil tvého syna?" Jamie: "Opravdu se ptáš, zda bych zabil svého bratra?" :-)  Dobrá výměna... Nebo další - Selmy: "Někdy je dobré na nespravedlnost odpovědět milostí." Daenerys: "Já odpovím na nespravedlnoist spravedlností!"  A Lady Olena tu zavzpomíná na své mládí - no napadlo mě mrknout jak vypadala Diana Rigg zamlada a k mému překvapení celkem podobně, jako její seriálová vnučka - takže dobrý casting... Závěr  opět velkolepý - na scénu se poprvé dostává hlavní záporák Night king.... Teď to teprve opravdu začne... ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V Crasterově "pevnosti" (já si pevnost představuju jinak než tohle stavení) se chlapi dobře mají. Natalie Dormer si vybírá stále mladší kluky, hmm. Další město padne díky otrokům Daenerys do rukou prakticky samo. Vrah a jeho pomocník krále Joffreho se prozradí. Děj v klidu pokračuje dále. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani táto epizóda ma nesklamala. 4. sezóna ma neustále baví a zatiaľ sa jej úspešne vyhýbajú hluché miesta, takže nemám dôvod ukrajovať z plného počtu pri priebežnom hodnotení. A to napriek tomu, že niektoré epizódy slúžia viacmenej len ako nutná príprava na významnejšie udalosti, ktoré sa odohrajú neskôr. Toto bola jedna z nich... ()

pichta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvela invázia do nového mesta v podaní mladej Targerianky a jej vysporaidanie sa so zlými ľuďmi. Človek akosi cití s jej počínaním akúsi satisfakciu a drží jej palce. Je to jej krásou? Možno aj... John Snow zabojoval pre dobro vei a vyšší cieľ, riskuje život a ani nevie koho ide oslobodiť. Magické zakončeni diela mi nechalo husiu kožu na tele... Dej sa tu vliekol a takmer nič sa nestalo, iba sa ohrivala polievočka, no i tak sa to dobre pozerá. ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned na začátku se dozvíme, kdo otrávil Joeffryho. Možná mě to trochu zklamalo, doufal jsem, že to bude někdo důležitější nebo že bude mít lepší důvod. Cersei nastupuje na Joeffry místo jako pro mě nejvíc neoblíbená postava. John Snow si našel novýho "kamaráda", kterýho známe z dřívějška. Linie na Severu mě baví míň a míň. ()

Reklama

Reklama