Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do Krtkoměstečka vpadnou nečekaní návštěvníci. Lord Baelish je podroben výslechu. Ramsay se pokusí dokázat otci, že je hoden jeho přízně. O Tyrionově osudu je rozhodnuto. (HBO Europe)

Recenze (28)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tu máme po čase opäť poriadne vyvrcholenie jednej epizódy, záverečný súboj o Tyrionov život má všetko, čo takýto osudový súboj má mať. Ale našťastie nejde len o neho, rovnako aj svedectvo mladej pani je napínavé, i keď sa dalo čakať, ako dopadne. Poteší viacero väčších panoramatických záberov a scén, inými slovami konečne GoT začína spĺňať presne to, čo som do seriálu od začiatku vkladal. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět pro změnu dynamičtější díl. Méně povídavý, s podstatnými posuny především v Orlím hnízdě, kde Sansa přestává být malá holčička a konečně začíná chápat hru. Taktická vsuvka s Greyjoyem, dramatické rozhodnutí Daenaris a vrchol v podobě DECHBEROUCÍHO souboje Oberyna s The Mountain, který mi svojí dokonalostí připomněl Hectora vs Achilla, leč tady to bylo ještě okořeněné celebritami v hledišti sledujícími dění a Tyrionem, kterému přímo závisel život na tom, která že strana to vyhraje. Přistihl jsem se fandit Oberynovi tak, jako už dlouho nikomu ne. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děly se věci důležité, ale ty nepodstatné nezůstaly pozadu, proto je pro mě osmá epizoda nevyrovnaná. Začnu od kladných záležitostí, takže nejdříve musím paradoxně pochválit závěr s perfektním soubojem, postava Sansy Stark konečně prochází nějakým vývojem (a nemyslím tím, že je zase o rok starší) a Arya s Ohařem zase jednou dorazili do cíle své cesty. Události kolem Theona/ Smraďocha mě v podstatě nezajímají a rozhovory v tomto dílu byly převážně o ničem, takže tak. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až na posledných 10 minút celkom nudný diel. Najväčší majster friendzonu dostal od Daenerys padáka kvôli zrade. Väčšieho smoliara som jakživ nevidel. Pobavilo avšak to ostatné ako postup divochov, Hound a Starková či Lord Baelish bolo iba vyplnenie vaty. Avšak počkať si na koniec za to stálo.. Nečakaný zvrat v súboji Hory a Oberyna (Ktorého som si obľúbil aj ja) ma celkom potešil.. Išlo o veľký epický súboj pomsty. ()

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Většina dílu nebyla nijak uchvacující a drobné změny vůči knize byly poměrně rušivé (Beališ mnohem nejistější) a všechny aktuální události jsou prostě knižně podány mnohovrstevnatěji, včetně závěrečného souboje. Ten ovšem i tak stojí za to, i když pro diváka znamená další těžkou zkoušku pro jeho vnímání spravedlnosti (jasně, o tu tady nejde). ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečný souboj má šťávu a nakonec i zvrat (autoři mě dostali a to ne tím, že bych si postavu oblíbil, prostě nečekané). Naivní Sansa konečně začne brát osud do vlastních rukou. Arya se nejspíš směje osudu, vlastně se nedivím, několikrát tak blízko a přitom tak daleko. Daeneris dále vladaří a jeden ptáček Varyse sice dozpíval, ale křídla mu nepolámali, tak může letět dále (což bylo lidské rozhodnutí). Co teď bude s Tyrionem? ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krvavý útok divokých. Šmírovačka eunucha. Další Boltonskej podraz a masakr. Sansa vyrostla a hraje vlastní hru. Chudák Jorah dostal padáka, ale mohl skončit i hůř. Nejlepší však nakonec. Výsměch Aryi. A velkopelé a jako vždy nečekané a překvapivé finále. ()

Reklama

Reklama