Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

John Sníh a ostatní z Noční hlídky čelí doposud největšímu napadení. (HBO Europe)

Recenze (27)

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Filmový režisér Neil Marshall nám natočil dvě z nejlepších epizod seriálu... Škoda, že jen tyhle dvě a pak už ho bohužel na další neanžažovali, těžko říct proč. A krom jiného jedno další důležité a smutné úmrtí...Ta malá držkatá drzá zrzka mi bude fakt chybět.  PS: Jinak pokud někdo tuhle epizodu hodnotí méně než za 5, tak  vážně moc nechápu, co víc a co lepšího by dotyční chtěli vidět aby mohli ohodnotit plným počtem... ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V 1. sérii se mi to nezdálo, ale od 2. série jsou 9. díly ty nejlepší z celé řady. Jeden ryze bojový už tu byl, ale tenhle je lepší. Na rozdíl od některých zdejších názorů si nemyslím, že je na škodu, jednou za čas se zaměřit jen na jednu událost na jednom místě zvlášť, když je to důležitá bitva. Pár logických kopanců by se našlo: proč bitva skončila a nepokračovala dále - Divocí měli lidí dost, nechali dlouho dobývat vnější bránu a pak jednoho obra ji nechají otevřít, navíc to evidentně zvládne sám a předtím potřebuje na pracné vytržení mamuty. Bitva ale jako celek super a podruhé dávám plný počet (první top byl díky Rudé svatbě). ()

Reklama

david141474 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To co nám bylo od první série prezentováno, tak se stalo v devátém dílu čtvrté série a já musím říct, že tohle je ten nejlepší díl z celýho seriálu. Některé válečné filmy by se měli stydět, protože tohle byla práva válečná akce. Celým dílem je cítit neuvěřitelně kulervoucí a dechberoucí atmosféra. Tohle je 100% ten nejlepší díl seriálu, teda zatím. Absolutně mi to vyrazilo dech. Finální ztráta mě celkem zasáhla a málem jsem ukáp. Opravdu mě zajímá jak to bude pokračovat, protože tohle bylo neskutečný! 50/10 Já musel! ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úha, ale, čo... Zatiaľ najlepší diel všetkých sérií. Možno aj preto, že sa príbeh odohrával iba pri severnej stene (také moje najobľúbenejšie miesto v tomto svete) a zachytával tvrdé boje medzi divochmi a vranami. Boje boli pekne znázornené, bez viditeľného sekania rozpočtu, boli tu aj obri.... No proste fantasy paráda na ktorú som čakal pééééééééééékne dlho. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizóda z doterajšieho priebehu, ktorá je venovaná jednej veľkej bitke. A ide ešte o lepší zážitok, než v predposlednej časti druhej série. Dobýjanie steny v krajine snehu a ľadu a navyše za tmy má neskutočnú atmosféru, i keď samozrejme ide o "seriálovú" bitku a nedočkáme sa žiadnych desiatok tisíc CGI bojovníkov, ide o ručnú prácičku s nejakým tým efektom. Na ukončenie alebo posun v ostatných dejových líniách si musíte počkať do finále série. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

  • V této epizodě útočí Divocí na Zeď a na Černý Hrad zároveň, zatímco v knižní předloze byla mezi oběma útoky několikadenní prodleva. (fallanga)

Reklama

Reklama