Reklama

Reklama

Hra o trůny - Série 5 (2015) (série)


V očekávání válek (S05E01)

(epizoda)
  • USA The Wars to Come

VOD (1)

Obsahy(1)

Cersei a Jaime si zvykají na život bez Tywina. Varys se s Tyrionem podělí o své spiklenecké plány. Danyina vláda je vystavena novým hrozbám. Jon se ocitá pod vlivem dvou králů. (HBO Europe)

Recenze (15)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zpočátku jsem si myslel, že to první epizoda páté sezóny dotáhne alespoň na čtyři hvězdičky, ale pak tvůrci nechali v Králově Přístavišti proběhnout několik zcela zbytečných rozhovorů přihodili další porci gay soft porna, které mi opravdu nedělá dobře na oči a bylo rozhodnuto. Škoda, protože dialogy mezi Varysem a Tyrionem byly opět skvělé. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tradičně zevrubně oprášeny všechny dějové linie. Nic převratného, ani strhujícího. V podstatě takový začáteční standart, který se konal snad v každé sérii. Ukotvení všech hlavních postav pro další díly. Nic víc, nic méně. ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako počúvam od kamarátov, vraj 5 séria za veľa nestojí a mňa, práveže od konca štvrtej série, seriál začína baviť (bolo na čase) A vstup do piatej série sa mi zdal fajn. Postavy ktoré prežili sa mi vykryštalizovali, a som skutočne zvedavý, čo sa s nimi neskoršie stane. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlažnejší rozjazd druhej polovice seriálu, kde postavy reagujú na nové rozvrhnutie figúrok na šachovnici a je to tak trochu nuda. Aby sa ale nepovedalo, tak na konci epizódy zomrie ďalšia z dôležitých postáv, aby sme v tom košatom deji mali väčší prehľad. Kam sa to bude celé vyvíjať ďalej, ťažko odhadnúť, čo je ale iba dobre. ()

Wulz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

v OČEKÁVÁNÍ VÁLEK.... Někdo 5.sérii haní a já jí miluji. Není slabší a už vůbec ne špatná. Ovšem... Hostina pro vrány a Tanec s draky v 10 dílech je sice jen málo... Dost postav jako třeba Victarion, kluk z modrýma očima atd chybý....Škoda. Například ty Železné ostrovy by byly skvělí. Ale jednoznačně nejlepší seriál (ze všech) současnosti a 5.série=jeden velký ORGÁČ! ()

Galerie (77)

Zajímavosti (1)

  • Tato epizoda obsahuje první flashback v historii seriálu. (mikki089)

Reklama

Reklama