Reklama

Reklama

Hra o trůny - Série 5 (2015) (série)


Dům černé a bílé (S05E02)

(epizoda)
  • USA The House of Black and White

VOD (1)

Obsahy(1)

Arya připlouvá do Braavosu. Pod a Brienne se cestou dostávají do problémů. Cersei se obává, zda je pro její dceru v Dornu bezpečno, neboť Ellaria Písek hledá odplatu za Oberynovu smrt. Stannis zkouší Jonovu trpělivost. A rádce pokouší zase tu Daenerysinu. (HBO Europe)

Recenze (14)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl téměř identický prvnímu, což je bohužel za 100 min čistého času páté série ne úplně OK. Hodně balastu a zbytečně natahovaných scén. Na všech frontách v podstatě stagnace a plácání dialogové slámy. Snad jen The Wall je živější (nový velitel) a Mereen dozná rovněž výraznějších posunů, protože Daenerys poprvé výrazněji zaklopýtá. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizóda spočiatku začína v podobne mdlom tempe ako pilot päťky, časom sa ale slušne rozbehne a záver je už veľmi slušný a vyhrotený. V druhej polovici sa udejú dosť významné veci, ako napríklad voľba veliteľa Nočnej hliadky alebo odloženie ružových okuliarov naivnej Daenerrys v dobytom meste. Uvidíme, kam sa to celé vyvinie, zatiaľ ale ide o slabší začiatok než vo vynikajúcej predchádzajúcej sezóne. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá sezóna mě zatím příliš nepřesvědčila i ve druhé epizodě se toho mnoho odehraje, abych následně zjistil, že se vlastně nestalo nic podstatného. Všichni sice mluví, ale málokdo mluví k věci, o Brienne nikdo nestojí, takže se rozhodne dostát slibu všem navzdory, Daenerys se zacyklila v Meereenu a aby se po událostech na Zdi udělalo tepleji, odjíždí Jaime do Dorn. Hmmm, trochu nuda. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spojenie Jaimeho a Bronna (po Houndovi môj najobľúbenejší zabijak bez cti) ma milo prekvapilo. Bál som sa, že už v seriáli skončil. Daenerys politika moc nejde a už stráca všetku kontrolu nad dobytím mestským štátom kde vládne. Ide o vládkyňu ktorá nič okrem drakov nemá a nič nevie.. Po Cersei najhoršia hysterka ktorú v seriáli nemusím. ()

DrobekSKS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Brienne opět potvrdila, jak skvělá je. Jaime se spolu se starým přítelem vydává do Dorne pro svou dceru. Startuje nejnudnější část jinak skvělé Aryiny příběhové linky. Jon je po zásluze zvolen velitelem a Daenerys se její vláda začíná rozpadat pod rukama. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebola to zlá epizóda, udialo sa celkom dosť zaujímavých udalostí (voľba Sneha, odchod Jaimeho, nepokoje v Meereen, Arya v Braavose), len sa akosi vytratila tá iskra, ktorú mali epizódy minulej sezóny. ()

Reklama

Reklama