Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dany učiní v Meereenu závažné rozhodnutí. Jon se dočká pomoci od nečekaného spojence. Brienne pátrá po Sanse. Theon zůstává v područí Ramsayho. (HBO Europe)

Recenze (14)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nezáživná epizoda plná minimálních posunů. Slouží spíše jako budování atmosféry a rovnání karet pro pozdější epizody. Což v tomto případě působí zcela zbytečně, protože je v podstatě už po prvních dvou dílech páte epizody jasně rozdáno a čeká se už jen až to "bouchne" na všech frontách. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další standardní epizoda páté sezóny. Padla různá rozhodnutí, na severu se chystají dvě tažení (jedno válečné a jedno evakuační), ale děj byl opět zoufale plytký a prakticky nic nového nepřinesl. Závěr s Tyrionem a Jorahem byl tím jediným, co stálo opravdu za zmínku a pokud někdo během tohoto dílu usnul, tohle ho/ ji mohlo probudit. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozťahanosť piatej série sa stala už jej charakteristickým prvkom. Akoby po nabúchanej štvrtej sezóne tvorcovia nevládali poriadne posúvať dej vpred a ponúknuť okrem zopár súbojov a podrezaných krkov aj niečo intenzívnejšie. Možno ale iba rozdelili sezónu na dve časti, tú uťahanejšiu a tú intenzívnu, nechajme sa prekvapiť. Aby som ale iba nekritizoval, záverečných zopár minút patrí k tomu najlepšiemu v rámci série. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Presne ako píšu kolegovia. Ono sa tu v podstate nič neudialo, akurát na niektorých dôležitých miestach sa udiali zásadné rozhodnutia.. . Akcie takéhoto typu vyvolá reakcie, riadne.. Ale nie v tejto epizóde. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíná se přesně tam, kde se skončilo, ale nějaký posun v Meereenu je až později. Sansa se zabydluje ve svém rodném sídle, Ramsay se předvádí a u Zdi se dělají přelomová rozhodnutí, Aemon se "hlasí" k Daenerys, ale co z toho, když jsou tak daleko od sebe. Jorah s Tyrionem vytvořili novou dvojici, která nejspíš chvíli vydrží, Varys teda mizí ze sledovaných osob, ale on se zase někde objeví. ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama