Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jon se připravuje na střet. Sansa se pokouší promluvit s Theonem. Brienne čeká na znamení. Stannis se nenechá obměkčit. Jaime se snaží znovu spojit se svou rodinou. (HBO Europe)

Recenze (16)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stepování na místě. Stále. Všechno už je dávno jasné a čeká se jen na zavelení do útoku. Proto jsou některé dialogové balasty dost nepochopitelné. Například vše v Kings Landing s Vrabčáky je tak trochu wtf. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak se obrátí fanatici proti tomu, kdo jim zařídil vzestup, nejvyšší vrabčák není jen chudý mnich, za kterého se vydává. Tyrion se konečně dostal k Daenerys a jiný starý Targaryem umírá (sice vedlejší, ale zajímá postava, osud od knihy rozdílný). Sansa je opět v hajzlu, už by na to měla být holka zvyklá. Bronn si zpívá a má k tomu pěkné vizuální představení, při kterém by zapřel úplně všechno :-). ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak podľa mňa pokračuje vzostupná tendencia druhej polovice piatej sezóny, najmä čo sa týka tempa. Máme tu zopár silnejších sekvencií, príde aj na gladiátorskú bitku, ale poteší najmä vzopretie sa nášho tlstého hrdinu voči dvom nadržaným dementom. Najviac satisfakcie však ponúkne absolútny záver, tu sa už skutočne poriadne premiešavajú karty. Napriek vymenovaným kladom stále ide o najpomalšiu sériu doteraz. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmmm, tak ani po sedmé epizodě nepřišla žádná změna. Stannisovy síly uvízly ve sněhu jako 6. armáda u Stalingradu, Jon se v minulém dílu rozhodl, v tomto začíná svůj plán uskutečňovat a všechno kolem něj je děsivě roztahané. Doopravdy mě bavilo jen Tyrionovo trnité putování za Daenerys. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť časť kde sa skoro nič nedialo. Akurát Tyrion stretol Daenerys, čo pre mňa znamená, konečne nejaké silnejšie prepojenie medzi západom a východom. Bavila ma Bronnova sexuálna lekcia s jedom a záver kde sa Cersei vymknú z pod kontroly fanatický veriaci. ()

Galerie (65)

Reklama

Reklama