Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jon Sníh je mrtev. Daenerys se setkává se silným mužem. Cersei znovu spatří svou dceru. (HBO Europe)

Zajímavosti (7)

  • Přestože se Bronn (Jerome Flynn) vrací z Dorne společně s Jaimem Lannisterem (Nikolaj Coster-Waldau), ve scéně, kde Cersei (Lena Headey) vidí Jaimeho přicházet do Králova přístaviště s tělem Myrcelly (Aimee Richardson), chybí. Údajným důvodem je to, že Headey a Flynn měli ve svých smlouvách klauzuli, která říkala, že nemohou sdílet scény nebo dokonce být na natáčení ve stejnou dobu kvůli jejich údajně nepříjemnému rozchodu. (mikki089)
  • Scény v Dorne byly natočeny spolu se zbytkem scén z 5. série v Seville, takže se štáb nemusel kvůli scénám pro tuto sezónu vracet. (mikki089)
  • Bývalý americký prezident Barack Obama byl prvním divákem, který viděl tuto epizodu poté, co požádal a dostal kopii od režiséra ještě před premiérou v Los Angeles. (mikki089)
  • Aby mohla herečka Maisie Williams hrát slepou Aryu Stark, nosila velké 16milimetrové kontaktní čočky, přes které nemohla vidět pro stacionární scény plné dialogů. Pro bojové scény nosila čočky s malými dírkami, aby alespoň něco viděla a náhodou tak nezranila sebe nebo ostatní. (mikki089)

Hra o trůny (2011) (seriál)

  • Hra o tróny 6. sériou opäť zlomila rekord v sledovanosti, keď 1. epizódu s názvom Rudá žena sledovalo počas premiéry 24. 4. 2016 súčasne 10,7 miliónov ľudí. (martin1m2)

Reklama

Reklama