Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Daenerys potkává svou budoucnost, Bran zase minulost. Tommen čelí Nejvyššímu vrabčákovi. Arya trénuje, aby se stala Nikým. Varys nalézá odpověď a Ramsay dostává dar. (HBO Europe)

Videa (2)

Z natáčení  - D.B. Weiss, David Benioff

Recenze (28)

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z flashbacku jsem puvodne nemel velkou radost, ale treti epizoda me vyvedla z omylu. Sledovani mladeho Eddarda a jejich akce byla nejlepsi cast tohoto dilu. Moc bych si pral prequelovy spin off. Jinak se dej posouva milovymi kroky. Scena na Male rade byla skvela, konecne se posunula Aryina linie a Jon? Zaver na Castle Black byl famozni! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jo, už jsem se smířil s tím, že to lepší nebude. Arthur Dayne měl obrovskou slabinu, proti dvěma a více protivníkům bojoval jako bůh, ale když proti němu stál jen jeden, trvalo mu to jako psovi pastva. Ale nelogičností tady bylo opět tolik, že asi nemá cenu se zastavovat u každé. Zajímalo by mě, kdo udělal stále prudnějšímu Branovi za jeho pobytu v jeskyni tak "fešácký" sestřih? Epizoda opět obsahovala mnoho rozhovorů a monologů o ničem a soutěž v "Kdo dál dočůrá" v Králově Přístavišti a to vše bylo převelice "zajímavé". ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavá dějová alternativa v podobě flashbacků. Čistý šermířský souboj, který ve Hře o trůny nemá obdoby. Dokonce ještě lepší než ten s Oberynem, ačkoliv zdaleka ne tak emocionálně silný pochopitelně. Posun doznala i Arya a v hlavním městě to vypadá, že se budou brzy dít velká věci. Snad jen Daenerys stagnuje a čeká na záchranu. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem spokojen. Jednotlivé díly chápu jako součást celku, takže samostatné hodnocení je dosti ošemetné. To, že Martin rozjel děj na pěti místech, není pro seriál zrovna ideální. Jak zachytit všechno to dění v pěti liniích současně? Scénáristům nezávidím, ale dle mého se jim daří. A že se někde více povídá? Intrikuje? Pak si vzpomenu na Hostinu pro vrány. Mně se líbila moc, ale ti, co raději akce, ji spíše přetrpěli. Jenže hra o trůny není jen akce, tady jde ještě více právě o intriky. Sníh jasný, Arya skvělá....Daenerys, byť jí autoři možná chystají ještě velkou roli (jak se v knižní předloze zdálo), bych klidně nechal popravit. Rickon? No, tak to mi opravdu připomnělo Martina. Pokud tohle tvůrci dotáhnou do konce....pak to bude jako život. To nejlepší vám většinou vezme... Stále marně čekám na Catelyn Stark. Tak už ji zatraceně neschovávejte a sem s ní! ()

marhoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co to bylo?! Poprvé jsem rozčarovaná u tohoto seriálu. Natahovaná, nezábavná, místy dokonce otravná a ubíjející slátačka. (Tím myslím například slepou Nikdo nebo scénu s Vrabčákem) Stále dokola, nic neříkající, ubohé!!!! Trapné pokusy o žerty s oblíbeným liliputem. Ta scéna byla k čemu???? Blbá kamera a scénář fakt na kopanec. Obávám se, aby se v tomto duchu nejelo dál... ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama