Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tyrion uzavírá dohodu. Jorah a Daario se ujímají obtížného úkolu. Jaime a Cersei se snaží zlepšit svou situaci. (HBO Europe)

Videa (2)

Z natáčení  - David Benioff, D.B. Weiss

Recenze (28)

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak k onomu spojování jednotlivých linek zde již dochází prakticky. Zároveň je jasné, že vše začíná směřovat k jedné velké bitvě o Zimmohrad. Jestli k ní dojde v této sérii, těžko soudit. Vše se ale hýbe, spojuje a paktuje i rozpadá. Je to radost pozorovat a čekat, k čemu to povede. Čekají nás každopádně velké věci. 85% ()

1mArc0 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá a posledná scéna, úplne skvelá. Naša blonďatá ombucmanka dostala dvoch nápadníkov. Touto časťou sa začína 6. séria rozbehovať a mať grády. Čo ukážu ďalšie časti, to uvidíme dúfame, že dobre. Jeden z najlepších a 2. najdôležitejší diel zo 6. série. Kto má rád hlavného predstaviteľa (výborná otázka), bude vedieť, čo je prvé. /85 %/ ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zhusta konverzačná epizóda, ktorá hustne až pri záverečných scénach. Inými slovami ak ste si GoT neobľúbili, tak táto epizóda bude predstavovať všetko, čo na seriáli nemáte radi. Avšak ak mám často dojem, že mnohé dialógy by sa mohli pokojne vynechať, tak práve Kniha cudzinca vsádza do každého takéhoto dialógu napätie. Netreba snáď ani dopĺňať, že niekedy to môže skončiť podrezaným, či tentokrát prepichnutým hrdlom. ()

SimcaJB

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl je lepší než ten předchozí, mnoho věcí se začíná hýbat k lepšímu pro důležité postavy. To co v předcházejících epizodách a sériích trvalo několik dílů, případně i celou sérii, tak se vyřešilo za krátký čas. Samozřejmě i tady je několik nově mrtvých lidí, ale to tolik fanoušky nebolí, a tak ani tento díl není tolik krvavý a překvapivý, jak byly předchozí. Spíše se více jedná a vyjednává, aby bylo důležitým lidem dobře. ()

tynusxxx_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Daenerys se konečně probrala! Poslední přibližně dvě série mi přišla její dějová linka nezáživná a nebavila mě, dokonce jsem si místy říkala, že už by ji mohl George R. R. Martin oddělat... V této epizodě ale ukázala, že její postava má stále co nabídnout. Dočkali jsme se i návratu Malíčka, který mi opravdu scházel a určitě ještě vývoj událostí v Západozemí pořádně ovlivní. Tenhle díl mi přišel celkově velmi povedený, pro mě asi zatím nejlepší z šesté série. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama