Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na scénu se vrací starý nepřítel. Fialka se setkává se Samovou rodinou. Arya čelí obtížné volbě a Jaime Nejvyššímu vrabčákovi. (HBO Europe)

Videa (1)

Z natáčení  - D.B. Weiss, David Benioff

Recenze (28)

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrat to je za 4. Celkove je to trosku pomalejsi dil a ve strasne nabite seste serii to je znat. Je to hlavne diky Samovi. Bylo fajn konecne videt jeho rodinu, ale trvalo vecne nez se dobrali k vysledku, ktery jsme stejne od zacatku ocekavali. Druha navsteva divadla take nebyla tak zajimava jako posledne. Alespon, ze Aria konecne vyrazila neco konat. Zbytek byl klasicky nadstandart, kde vycnivala hlavne scena na schodech Velkeho Septa. ()

tynusxxx_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl tedy opravdu nic moc, až na Daenerys, která mi od smrti Droga přišla nezajímavá, konečně se v šesté sérii pomalu ale jistě probouzí a opět si získává mé sympatie. Objevilo se zde spousty starých postav, což je sice fajn, ale na druhou stranu mě jejich dějové linky nebaví (zatím tedy v této epizodě). Celkově mi přišel dnešní díl nezáživný a slabý. ()

Reklama

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jack Bender je seriálová jistota. Předcházející epizoda se mi líbila o maličko víc, ovšem obsahem je to opět neskutečně natřískaná. Když jsem byl na marathonu páté řady a viděl všechny díly dohromady, tak už to na mě nemělo takový efekt, jako napoprvé, těžko ale říct, jak je možné, že ne že si šestá řada drží svojí laťku, ale pořád neskutečně graduje. Snad nedojde k nějakému pocitu vyhoření, ovšem zatím se k tomu vůbec neschyluje, finální řada bude naprosto monstrózní. ()

Mitin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

menší SPOILERY uvnitř textu! - Jeden z nejslabších dílů nejen 6. série, ale i celé GOT. Díl z většiny jen slabší dějové linie této série, moc ukecané, bez klasických zvratů, nuda. Stanou se dvě věci - největší klišé GOT, kde se zase z ničehonic, uprostřed největší prdele, objeví jezdec a zachrání Brana, objevil se Benjo, kterého už nikdo nepamatuje (vážně, kdo to je?) a v King's Landing to, co mohl každý očekávat, že k poražení těch Vrabčáků zase nedojde. Aspon že Daenerys už má zase draky, na jak dlouho? Díl, na který jsme čekali další týden, zklamání a bohužel už ve druhé půlce série. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je tam drak. Ten největší! A proč lamentovat nad zdánlivou nevyrovnaností 6. dílu? Tenhle seriál je celek. Každý díl je kamínkem ve velké mozaice, sám o sobě možná cenným, možná ne. Ale až mozaika vyjeví, jaká vlastně je. Přijde mi to, jako bych truchlil nad některými knižními epizodami, jelikož se mi zdají horší, než ty ostatní. A těším se a doufám, že od Martina si přečtu jeho verzi... Každopádně Vrabčák se ukázal jako zdatnější intrikán, než se zdálo! Tohle mi zavonělo Martinem.... ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama