Reklama

Reklama

Hra o trůny - Série 7

(série)
Trailer 1
USA / Velká Británie, 2017, 7 h 10 min (Minutáž: 56–80 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Alfie Allen, Jacob Anderson, Pilou Asbæk, Hafþór Júlíus Björnsson, John Bradley, Jim Broadbent, Keisha Castle-Hughes, Gwendoline Christie, Emilia Clarke (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Noční král a jeho družina jsou blíže, než kdy dříve. John Sníh se pokouší sjednotit rody, aby mu pomohli v boji proti nim. Ovšem je tu ještě Cersei Lannister a její touha ovládnout všechna království. Daenerys se se svojí družinou vrací domů... (Varan)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (108)

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šest sérií jsme se dívali na haštěření všemožných rodů, dílek po dílku se vše skládalo dohromady a my jsme mohli být u všech možných i nemožných intrik a zvratů, aby se nakonec proti sobě postavily dvě strany. Jenže když už se vše chýlí ke konci, objevuje se strana třetí. .. Je těžké hodnostit sedmou sérii, protože zvratů je zde hodně a vše se chýlí ke konci + přichází i vysvětlení o Jonu Sněhovi, což je pozitivum. ALE vše je méně a méně Martinovské a více a více hollywoodské v podání příběhu. Martin už nejspíš nemá takové slovo jako měl v prvních sériích a to je největší škoda. .... HODNOCENÍ: 80% (4*) ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Větší, akčnější a taky bohužel hloupější. A zatímco zrychlení děje a úbytek linek mi zase tolik nevadil, šlapání na charakteristiku postav a vynechávání esenciálních dialogů mezi postavami už definitivně ano. Před finále tak Hra o trůny škaredě padá pod fantastickou laťku nastavenou v minulé sezóně a budu hodně zvědavý, jestli se ještě tvůrcům povede vzchopit. Doufám v to. 7/10 ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

JAIME: Dragonstone. They have deep-water ports for the ships. Stannis left the castle unoccupied, and that's where she was born. CERSEI: Enemies to the east. Enemies to the south - Ellaria Sand and her brood of bitches. Enemies to the west - Olenna, the old cunt. Another traitor. Enemies to the north. Ned Stark's bastard has been named King in the North and that murdering whore Sansa stands beside him. Enemies everywhere. We're surrounded by traitors. You're in command of the Lannister army now. How do we proceed? ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Siedma séria má strašne veľa logických chýb a v niektorých miestách až príliš tlačí na pílu. Až na pár naozaj výborných scén, je to ale skôr prológ k veľkému finále. Neviem. V tomto smere so čakal väčšiu prepracovanosť. Neviem či je to menším počtom dielou, alebo faktom, že George R.R. Martin ešte svoje knižky nedopísal. Každopádne finálny diel potešil. 7. séria - 70% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre mňa osobne po štvrtej sérii tá vôbec najvydarenejšia, aj keď k plnému hodnoteniu som sa neodhodlal. Ale veľa nechýbalo, možno nejaká tá bitka aj v samotnom finále. Tých sme sa ale v sedmičke dočkali dosť a bolo sa skutočne na čo pozerať, klobúk dole pred tvorcami, že ani v televíznej tvorbe nemusíme znižovať kritériá pre to, čomu sa vo veľkých akčných filmoch hovorí "vysokorozpočtové žrádlo". No a zároveň cítiť, že sa blíži samotné finále a dej je tak priamočiarejší a blíži sa k jasnému cieľu, spojenectvu nepriateľských strán proti jednému spoločnému nepriateľovi. Celkom úľava pre mozog po premýšľaní nad všetkými tými intrigami desiatok až stoviek postáv. ()

Galerie (455)

Zajímavosti (13)

  • V jedné ze scén, v níž nemrtví obklíčí Jona Sněha (Kit Harington) a jeho přátele, je v pozadí na kopci vidět nákladní auto. (Geriel)
  • V této sérii draci vyrostli do velikosti Boeingu 747. Rozpětí tedy dosáhlo až 64 metrů. (ArsenalEagle)
  • Bronn (Jerome Flynn) nezůstává na schůzce a opouští Dračí jámu těsně předtím, než dorazí Cersei (Lena Headey). Flynn a Headey spolu kdysi randili a jejich rozchod byl údajně problematický – proto bylo v jejich smlouvách, že nikdy nebudou na place ve stejnou dobu. (mikki089)

Reklama

Reklama