Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jon Sníh organizuje obranu Severu. Cersei se pokouší vyrovnat rozdíly. Samwell zjistí zásadní informaci. Daenerys se vrací domů. (HBO Europe)

Recenze (69)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úlohu badass prebrali ženy, muži hĺbavo rozmýšľajú a hrajú to na city. Poteší aj zručne natočená rutina v Citadele, kde sa najviac blysnú režisérske, kamerové a hlavne strihačské zručnosti tvorcov. Fanúšik zaslepene krochtá blahom, kritik v tom môže vidieť len kopu kecov postáv, čo a ako treba spraviť, na čo si dať pozor, atď. Som fanúšik. ()

mclenin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S07E01 Štandardný úvod - nadviazanie na predošlú sezónu, zobrazenie všetkých dôležitých POV, bez zásadných dejových posunov či zvratov, no po tak dlhej odmlke zapôsobila Zima v týchto letných horúčavách naozaj osviežujúco. Páčila sa mi najmä plynulosť prechodov medzi linkami a scéna so Samom v citadele v štýle Guya Ritchieho. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak po emocionálnom a akčnom vrchole seriálu v podobe dvoch záverečných epizód šiestej série musel nutne nastať útlm, čo ale myslím v tomto prípade viac ako pochvalu. Dočkáme sa jednej vydarenej rapidmontáže so Samom, Eda Sheerana a na záver zopár krásnych exteriérových záberov. Len škoda, že to netrvalo 40 minút, ale skoro celú hodinu. ()

IvoB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hra o trůny je zpět v dobré řemeslné formě. Rozjezdová epizoda funguje přesně tak jak má, rozmisťuje figurky na šachovnici a navnazuje na další dění. Jen škoda té roztěkanosti mezi kvantem dějových linií a prapodivnými přešlapy (to cameo je hrozný). Každopádně je to stále kvalitka, která opět rozpoutá nespočet diskuzí po celém internetu. Těším se. Celé dojmy zde. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Tento díl byl, stejně jako každý úvodní díl všech předchozích sérií, stejný jako začátek šachové partie. Byli rozmístěné figurky na šachovnici. Diváci byli seznámeni s tím, jak se která figurka zrovna má a jaké má v nadcházejících tazích šance na výhru. Celkem mě zaskočilo, že se našel nešťastník, který je schopný darovat svoji mořskou flotilu za sex s momentálně extrémně nehezkou Cersei. Chce to mí opravdu velmi pošramocený vkus, aby člověk v této pozici dokázal postavit svého mořského hada. Nenudil jsem se, ale tento díl neobsahuje jediný epický moment a není příliš za co darovat hvězdičky. Návštěva Ohaře byla asi nejlepší z celého dílu. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (2)

  • Slavný zpěvák Ed Sheeran, který měl v této epizodě malou roličku, si dočasně smazal svůj účet na Twitteru poté, co se stal terčem posměchu ze strany fanoušků seriálu. (hypo97)

Reklama

Reklama