Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tyrion a Daenerys plánují napadení Casterlyovy skály. Jon dostává svolení na těžbu dračího skla, zatímco se Sansa stará o Zimohrad. (KajusaK)

Videa (1)

TV spot

Recenze (46)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ukecaná epizoda, plná sáhodlouhých rádoby inteligentních a důležitých věcí... teda kromě poslední čtvrthodinovky, která byla naprosto famózní a i když jsme se nedočkali celkových bitev, spíše jen výsledků, tak to stálo za to! Jak tu padlo, scéna Jon x Daenerys nepřinesla nic moc nečekaného a nebyla z těch nejzajímavějších, přesto mě rozesmála ______ This is Daenerys of the House Targaryen, the First of Her Name, The Unburnt, Queen of the Andals, the Rhoynar and the First Men, Queen of Meereen, Khaleesi of the Great Grass Sea, Protector of the Realm, Lady Regnant of the Seven Kingdoms, Breaker of Chains and Mother of Dragons ___ x ___ And this is Jon Snow. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí epizoda už nebyla jen nelogická, to už byla katastrofa. Ani Kraken ze Souboje Titánů (1981) nebyl na moři takovým postrachem jako Euron a jeho nezměrná flotila využívající blíže neurčenou formu hyperpohonu. Ať už ta záležitost funguje jakkoliv, je kompatibilní i s prostým pěšákem, díky čemuž předvádí Jaime v čele armády Blitzkrieg, jaký by mu Dolfi hořce záviděl. Chudák Sansa, jako by nestačilo, že si s ní Ramsay dělal, co chtěl, teď ještě zjistí, že si to brácha celé nahrával, to je depka. ()

Reklama

Teg 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fandové seriálu prominou, ale jako skalní obdivovatel díla G,R.R. Martina musím konstatovat že toto byla naprostá katastrofa nehodná knižní předlohy. Armáda Lannisterů byla poměrně vyčerpaná válkami v západozemí a samotná představa, že by jen její část takto snadno smetla velkou zahradu je nesmyslná. Navíc naprosto chybí informace o tom, jak se taková síla tak rychle a bez povšimnutí přesunula přes půl země. Viděl scénárista někdy mapu západozemí a přemýšlel nad tím v souvislostech? Chápu, že mohou vycházet z taháku který jim dal Martin, ale toto se opravdu nepovedlo. Jinak naprostý souhlas s komentářem Ironhead. To, co dělalo tenhle seriál dobrým, se pomalu vytrácí a nastupuje plytkost ostatních HBO blockbusterů. Ale chápu že to většina fanoušků ještě nepostřehla protože všichni přece chtějí vědět jak to dopadne... ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bran sa vrátil domov, Do Kingslandingu sa vrátil Euron aj z pre-živšou Greyjoyovkou a Dornskými beštiami ktorím sa ich vlastná pomsta nad dcérou Cersei tentoraz vráti aj s úrokmi, ako inak karma. V tejto epizóde sa pohlo veľa vecí a stretlo veľa postáva ale najviac ma na tom bavilo stretnutie Daenerys a Jona Snowa. Dračia kráľovná od neho žiada poslušnosť a ohnuté koleno, on to však svojim dôvtipom neustále odmieta. ()

Psychor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak toto se nepovedlo. Časová diskontinuita. Teleportace. Je vidět, že Benioff s Weissem již neví kudy kam a místo propracovaného scénáře začínají sázet spíše na situační "humor". Opravdový fanoušek Game of Thrones, který miloval Martinovu příběhovou sofistikovanost, musí nad tímto kvalitativním propadem sedmé série jen nevěřícně kroutit hlavou. ()

Galerie (52)

Reklama

Reklama