Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jon se setkává s Theonem, zatímco Daenerys útočí na Lannistery. Arya přijíždí na Zimohrad, kde se setkává se Sansou a Branem. (KajusaK)

Recenze (76)

Psychor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Rickon." "It's Dickon." "Hahaha." Až bude Zdeněk Troška shánět scénaristy pro další ze svých ostrovtipných komedií, mohla by být dvojice Weiss - Benioff trefou do černého. Bylo jasné, že se vyhazov George R. R. Martina z HBO zásadně podepíše na kvalitě seriálu, ale možnost totálního scénáristického kolapsu jsem si nepřipouštěl ani v nejhorší noční můře. Kam zmizel všechen tvůrčí důvtip, kterým Game of Thrones až do poloviny šesté série ohromoval diváky? Proč se ho Weiss s Benioffem pokouší degradovat na záchodový sitcom se spoustou nelogické válečné akce? I takový Hodor by se bezpochyby musel chytat za hlavu, kdyby viděl Jaimeho sebevražedný pokus o setnutí Drogonovy hlavy. O Euronově kouzelném loďstvu, které se buď objeví, nebo neobjeví tam, kde si ho scénáristé zrovna přejí/nepřejí, ani nemluvě. S bídou tři hvězdy. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná dvacetiminutovka je čistokrevné dračí inferno, které však svým drajvem a syrově špinavým vizuálem nepřekonává ultra hardcore battle of bastards. I tak ale docela nepředvídatelná přepadovka s draky a nájezdníky, jejíž finální output se dozvíme až v dalším díle. Velmi působivá je rovněž možná trochu samoúčelná, ale o to suverénnější přehlídka bojového umění Aryi Stark. Konečně měla chuť se ukázat. Tleskám. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epické! Kromě toho, že je tahle epizoda opět nacpána spoustou informací, dojde na očekávanou bitvu, kde hlavní slovo má, jak jinak, ...DRAK. Snad jen totální nefanoušek bude zklamán, ale těch jistě moc nebude. Ten se pak možná podiví, proč Jaime ztratil hlavu (naštěstí ne doslova, snad...), znalci ale mají tuhle postavu dobře přečtenou, a tak jeho jednání naprosto chápou. Nám ostatním nezbývá než se těšit na další díl. A byť Aryu až tak nemusím (v knize ano), tak její souboj jsem si vychutnal. Copak asi chystá Sansa? A co Malíček? ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tri epizódy po sebe tu máme stále väčšie a väčšie vojnové scény a čo viac si od fantasy seriálu priať. Našťastie ale funguje aj komorná zložka, pretože sa po dlhom čase stretáva viacero súrodencov, čiže ide o ďalší míľnik, ku ktorému dej celý čas smeroval. V druhej polovici sa už rozpúta vojnové peklo, umocnené neustálym chŕlením dračieho ohňa. To som zvedavý, kam chcú tvorcovia túto sériu ešte vygradovať. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Já se teda v případě tohoto dílu nerozplývám nadšením. Bezesporu patřil k tomu lepšímu, ale třeba taková 7 sérií očekávaná shledání pro mě osobně byla nemastným a neslaným zklamáním.Tento díl měl pouhých 50 minut, přesto si hodně prostoru našla putovní dýka, kterou nikdo nechtěl. Je velmi pravděpodobné, že ještě sehraje významnou roli, jinak takový příval prostoru opravdu nechápu. Závěrečná bitva byla naprosto skvělá a luxusní. 7 sérií museli diváci čekat na ty kokoty na koních, ale stáli za to. Sice zněli tak, jako by se někomu nepodařilo jim udělat obřízku, ale v takovém počtu to znělo děsivě. V závěrečné bitvě jsem ovšem žalostně postrádal smrt nějaké úhlavní postavy, kterou bych mohl následně oplakat. Na plný počet to z mého odborného fanouškovského pohledu prostě nebylo. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato epizoda ukazuje, nakolik je seriál komplexní. Kdo ho v budoucnu uvidí v jednom kuse, nebude si na nic stěžovat. Aktuálně je super, že se všechny dějové linie shromáždily na tři hlavní místa. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další skvělá bitva, nicméně nasadila opět pro další díly laťku tak vysoko, že se můžu modlit, aby to od teď do konce neupadalo. Každopádně natočeno famózně, stejně jak 6x9díl. Není co vytknout ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci se při psaní čtvrté epizody opět vrátili k osvědčeným hovorům o ničem, v nichž vyniká zejména Malíček, aby si divák našel i něco pro zasmání, postavili Aryu s její Jehlou do cvičného souboje proti Brienne s jejím jedenapůlručákem, Arya však v sobě nezapře Starka a v klidu údery vykrývá. A teď pozor!! Spoiler jak hovado!!! Hádejte, kdo se neutopil? A Emmy za nejlepší seriálovou robinsonádu získává.... Bronn! Šmarjá, to byl zas srágol. ()

Coleator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jediný zápor téhle epizody? Méně než padesáti minutová stopáž... S rychlejším cestováním v sedmé sérii nabírá seriál konečně pořádný spád a tak i když chybí do konce řady jen 3 epizody, stát se může asi ještě cokoliv... Tak snad si Arya už brzy škrtne další jméno... ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poprvé vidíme draka v Západozemí v akci a nejde si nestěžovat na bravurně zvládnutou ohnivou bitvu, kterou můžeme srovnávat s Černovodou, možná i lepší. Arya ukázala, co za ku*evskou badass je, a Malíček má v kalhotech plno. Problémem je u tohoto dílu příliš krátká doba, dostaly jsme hype, který byl prakticky hned v zárodku utnut. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud hledáte důkaz, že dlouhodobé hulení marihuany nenávratně poškozuje mozkové buňky, nehledejte dále. Stačí se podívat na Psychora a jeho zmatečné a zavádějící poznámky. V GoT jsme nemohli vidět lepší bitevní scény než ty v téhle epizodě. The Spoils of War je nejlepší možná fanfiction pro ASOIAF. That being said, spěchá se s dokončením seriálu, dokud je ještě relevantní, a z toho pramení časté (a pro zhulence nelogické) přeskakování prostoru i času, což na druhou stranu chápu a vlastně i oceňuju. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná bitva patří do kategorie - the best of toho, co lze v televizi vidět, a určitě by se dala poměřovat s hollywoodskou filmovou produkcí.Jinak trošku slabší dialogové tlachání na severu (Arya je fakt badass)... ()

Sidonka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po minulé epizodě "Královnina spravedlnost" šel seriál zase dolů. - O čem že to bylo? - O ničem! - Stalo se tam toho tak málo, že jsem měla dojem, že těch 56 minut bylo spíše minut jen pět. - Ještě že se tam válčilo, snad tato vsuvka alespoň chlapce a muže potěší. Mě jste ovšem nepotěšili. Tohle mi fakt nestačí. P.S:: Otázka pro všechny nadšence této epizody: těch 95% mám brát vážně? Zkuste si znovu přehrát celou první sérii z roku 2011, jako jsem to udělala já, a opravdu nenaleznete rozdíl v kvalitě a nevidíte ten propastný rozdíl? Je mi jedno kdo to napsal, jak se nyní seriál drží či nedrží knižní předlohy atd. Ale dříve tam byl důvtip, dramatické napětí, inteligentní konverzace, nepředvídatelnost, logické vyústění děje i vychytané brutálnější momentky... A plno dalších věcí, které tomuhle béčku chybí. Přitom seriál neuvěřitelně svižně odsýpal. Nezlobte se... Já fakt zírám... Neberte to ve zlém, ale opravdu Vás nechápu. ()

filmsim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A to jsem si myslel, že minulá epizoda byla mimořádná. V tomhle díle skvěle funguje znovu shledání postav na severu v pomalém dialogovém tempu, stejně tak koketování na Dračím kameni a pak epizoda z nenadání spadne do vod velkolepé nabušené bitvy, o které se mi v tomhle seriálu snad ani nezdálo. Mrazení v zádech a husí kůže i hodinu po epizodě. Takhle vypadá epická a výjimečná Hra o trůny, která se ve své předposlední sezóně rozjíždí na plné obrátky. 9.5/10 ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4,5* tak toto už hej, toto bola pecka. Prvá polovica nemastná neslaná strategická odrhovačka (nie zase až tak úplne nudná) sa však rýchlo presunula na frontu kde sa pár Lanisterovských cínových vojačikov pustilo do bitky s celým khalasarom a drakom. To bolo peklo!!! efekty boli fantastické, lepšie ako mnohé iné komerčné hollywoodske trháky. Fakt, čo sa týka tohoto, dole klobúkom. ()

Reklama

Reklama