Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jon se skupinou uvízne za zdí a volá Daenerys o pomoc. Arya se Sansou jsou v rozporu. (KajusaK)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

Jazz06 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už od začátku sedmé serie je poznat, že se tvůrci snaží dostat ke konci co nejrychleji. Bohužel kvůli tomu seriál trpí. Nějaké teleportování armád bych ještě překousnul. V tomhle díle ale jde všechna logika stranou. Je tu spousta výborných scén, epická bitva, na zapojení draků jsme se všichni těšili... Ale celkově to všechno podkopává děravý scénář. Máloco už překvapí a je poznat, že nechtějí zabít žádnou důležitou postavu, protože by jim na finále nikdo nezbyl. Pár sérií zpět by Bronn, Jamie ani Jon takové eskapády nepřežili. To že se na konci tohoto dílu v dané situaci Night King v podstatě nepokusil zabít Daenerys nebo naopak byl výsměch a na závěr už chtěli asi scénaristé asi na pivo, takže jak to vlastně Jon přežije, rozhodlo losování, jestli lesní víly, mozkomoři nebo nemrtvej strejda. Ono je to asi stejně jedno, protože v této fázi už o moc fanoušků nepřijdou. Nicméně pořád se jená o nejepičtější věc, co v televizi můžeme vidět, Thormundovy kecy jsou naprosto boží a scény typu Hound hází šutry po nemrtvých nebo souboj s nemrtvým medvědem jsou tak na 6 hvězd. ()

Yesqward 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejaká vzbura sa nám tu uchytila v komentároch, kvôli veciam ktoré "nedávajú zmysel". Vo FANTASY seriáli. Psychor musí mať teraz vianoce, nakoľko sa tu našli ďalší super naštvaní, super cool a super "proti systému" tínedžeri, podobní jemu. Bol by som len zvedavý, či každý jeden človek, ktorý tomuto dielu dal 1* (čož je samo o sebe nezmysel, lebo žiaden seriál na svete nebol tak kvalitne a v takomto rozmere natočený) pri každom filme/seriáli chodí s lupou a hodinkami, a hľadá každú jednu nezrovnalosť v časovej línií. Áno, linky sa pohybujú rýchlo. Áno, niektoré veci nebolo možné stihnúť v určitom časovom období. Ale toto je dosť na to aby ste dali 1* perfektne natočenej, napínavej, emocionálne vyťaženej hodinke skvelého príbehu s úžasnými dialógmi, efektami a precízne vycibrenými postavami? No v mojej knihe nie. Ale ja narozdiel od vás nemám potrebu svoju menejcennosť za každú cenu kompenzovať "bojovaním" proti väčšine. 90% ()

Reklama

Teg 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nové dno. Vše co bylo řemeslně špatné v předchozích epizodách, je zde ještě horší. Scénář neřeším. Bylo jasné, že heroická akce krále severu za zdí, jenom proto, aby možná získal nemrtvého, který možná přesvědčí Cersei kdoví k čemu, bude mít nějakou podobnou dohru :-). Každopádně chudák Martin. Myslím, že tímto dílem seriál dropnu. Už je to delirium. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentár obsahujúci spoilery: Keď to škrípe v samotnej hre o trón(y), jedinou šancou scenáristov ako dosiahnuť látku nasadenú úvodnými sériami (alebo sa aspoň k nej priblížiť) je nejaká veľká bitka. Za "suicide squad" obsadenú zaujímavými postavami ich musím pochváliť, rovnako ako za nápad postaviť celú epizódu na expedícii za The Wall bez zbytočného kúskovania naprieč jednotlivými epizódami. Z širokej palety hodnotení je na prvý pohľad zrejmé, že Beyond The Wall je doposiaľ najkontroverznejšou epizódou GoT vôbec. Osobne sa medzi všetkými tými maximálnymi a minimálnymi hodnoteniami prikláňam skôr k prvej skupinke spokojnejších divákov. Niekedy trochu logika pokrivkáva, nejde ale o taký extrém, aký tu niektorí samozvaní "analytici" fantasy v komentároch vytvárajú. Áno aj fantasy musí mať vyhradené zákonitosti a pravidlá svojho sveta, pohoršovať sa však nad tým ako Night King, ktorý dokázal pomocou mágie vytvoriť tak impozantnú armádu (ne)mŕtvych, dokáže jedným hodom (tiež zjavne magického) oštepu skoliť draka mi príde utiahnuté za vlasy... Ale nemá cenu to tu ďalej rozpitvávať po tom, ako to už všetko pekne rozpísal v komentároch Karp. Bez ohľadu na poslednú epizódu pre mňa však táto okresaná séria ostane sklamaním. Chcel som totiž po roku vidieť omnoho viac. ()

IvoB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mnohem soustředěnější epizoda, která má tak trošku jiný „feel“ než ostatní. Je to napínavé, akce je skvělá a závěr je překvapivý, avšak začíná to už trošku nepříjemně připomínat fanfikci. Opakovaná Deus Ex Machina ve Hře o Trůny? To mi není moc po chuti. Stejně tak mi není po chuti uspěchanost a tím pádem trošku neuvážené jednání postav. Vím, že se musí už hnát do finále… ale je opravdu nutné dlouhá léta budovaný svět plný intrik a promyšlených charakterů zakončit svižným, zábavným, leč prvoplánovým digibordelem? Podrobnější dojmy zde. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

  • Na cestu za Zeď se vydá dohromady 10 lidí. Během bitvy s nemrtvými a medvědem prokazatelně zemře 6 lidí. Ovšem zpátky se dostane pět hrdinů + Gendry, který běžel pro pomoc. To je dohromady 12 lidí. (Timak)
  • Když se skupinka vedená Jonem Sněhem (Kit Harington) brání před nemrtvými uprostřed zamrzlého jezera, tak v určitý moment je v pozadí vidět jeden z divokých, jak zběsile máchá oštěpem i přes to, že v tu chvíli u něj není žádný nepřítel. (jakub1998)
  • V jedné ze scén, v níž nemrtví obklíčí Jona Sněha (Kit Harington) a jeho přátele, je v pozadí na kopci vidět nákladní auto. (Geriel)

Reklama

Reklama