Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mrtví pochodují směrem ke zdi, zatímco se dozvídáme pravdu o Jonovi a jeho původu. Cersei slibuje loajalitu severu a Arya se Sansou zpečetí spojenectví. (KajusaK)

Videa (1)

TV spot

Recenze (80)

Fugito odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

dajte ľudom to čo chcú a epizóda má 90%, aj napriek tomu, že scénar je úplne oničom, moment prekvapenia tak predvídateľný a logické premýšľanie nad zápletkou tak nepotrebné (pretože posledná séria mi nedáva žiadnu logiku). Verím, že G.R.R. Martin postavu Johna premyslel trošku inak, pretože čakať 4 série na to, čo každý čakal, je trošku faux pas. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Počiatočné úchvatné zábery napovedajú, že celé finále by mohla byť jedna obrovská bitka čítajúca desiatky tisíc bojovníkov v štýle Kráľovstva nebeského. Nakoniec ale ide iba o klam, ide totiž o jednu z najukecanejších epizód celého seriálu. Nechcem povedať najnudnejších, pretože to nie je pravda. Uzatvára sa istá časť príbehu a zároveň začína záverečná fáza, takže žiaden dialóg už skrátka nepôsobí ako vata. No a záverečná sekvencia patrí medzi tie vôbec najvydarenejšie, aké sme v seriáli videli. ()

Reklama

The_soloist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvěle herecky zahraná epizoda, především od Cersei, Tyriona a Jaimeho. Nebyla tam veliká bitva, ale bylo to sakra napínavé. A samotné finále, které mi připomíná Wotlk bylo asi nejlepší ukončení série za celou dobu seriálu, ačkoliv mnoho lidí se mnou nebude souhlasit. K samotné teleportaci postav, jak to tu někteří nazývají nemám větší výhrady, prostě je méně epizod, delší díly a tvůrci musí nějak směřovat ke konci. A k chybám v epizodě také nemám větší výhrady, narozdíl od předešlé epizody, kde night king by s jeho oštěpem mohl jít na olympiádu a řetězy koupili chodci asi v Baumaxu nebo nevím.. Jako hodnocení pro celou sérii dávám 5/5, protože si myslím, že ačkoliv některé epizody byly slabší a není to úplně čistých 5 jako například pro 4 sérii, která byla opravdu neuvěřitelná, tak se stále jedná o hodně vysokou laťku. A názor Psychora absolutně nechápu, sám jsem četl knihy, ale tohle napsat?..... Poté se konečně slaboduchost televizní adaptace, která Martinův geniální autorský záměr zcela obrátila vzhůru nohama, odkryje v plné nahotě, a všichni konečně uzří pravdu: 1.) Jon je ve skutečnosti synem Eddarda a Lyanny. 2.) Jon zaduje na Joramunův roh a po zborcení Zdi si osedlá gigantického ledového draka, který dřímal uvnitř. 3.) Jon se stane králem Jiných a v epickém souboji o svět se střetne s jeho zhoubou v podobě Daenerys... Myslí tohle opravdu vážně nebo má tajné informace z natáčení nebo fetuje? A odpad!? co to sakra je nechápu, špatnej vtip ()

Wysch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady je zas nablito. Tak holt nemají čas na pomalý storytelling prvních tří řad no, už to vy vyblité a vyhulené mozky pochopte. Kdyby bylo po vašem, sérií je patnáct a seriál by byl dávno za zenitem daleko předtím, než by se dosáhl svojí poslední třetiny. Napadá mě jenom jedna věc pro další vývoj: Nedojde ke Cleganebowlu až moc pozdě? ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak finále sedmé řady se skutečně nepovedlo. Už velmi dlouho platí, že Hra o Trůny dávno není ten nejlepší seriálový zážitek. Teleportace postav v dílech předcházejících mě nějak moc neštvala, ale co bylo předvedeno tady je faaakt nuda. Nudné dialogy, naprosto předvídatelné chování postav a finále je sice epické, ale seriál jsem vždy sledoval kvůli dialogům, nikoli akci. Prostě takové to zív a meh... Pokud chtějí pokračovat v nastoleném stylu, tak hlavně, že to za rok skončí. ()

Galerie (70)

Reklama

Reklama