Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mrtví pochodují směrem ke zdi, zatímco se dozvídáme pravdu o Jonovi a jeho původu. Cersei slibuje loajalitu severu a Arya se Sansou zpečetí spojenectví. (KajusaK)

Videa (1)

TV spot

Recenze (80)

mclenin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Predvídateľné ale dôstojné a obstojné ukončenie nabitej série. Vzhľadom na silu internetu, a kde tu sa vyskytnuvšie leaky a spoilery sa síce nekonal WOW efekt, no vo výsledku u mňa prevláda spokojnosť. Najsilnejšie momenty z tejto časti pre mňa boli paradoxne tie najpokojnejšie - SPOILER ALERT - rozkol Jaimeho a Cersei s Horou v pozadí, a sneh (príchod zimy) v Kings Landing. ()

Fugito odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

dajte ľudom to čo chcú a epizóda má 90%, aj napriek tomu, že scénar je úplne oničom, moment prekvapenia tak predvídateľný a logické premýšľanie nad zápletkou tak nepotrebné (pretože posledná séria mi nedáva žiadnu logiku). Verím, že G.R.R. Martin postavu Johna premyslel trošku inak, pretože čakať 4 série na to, čo každý čakal, je trošku faux pas. ()

Reklama

Wysch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady je zas nablito. Tak holt nemají čas na pomalý storytelling prvních tří řad no, už to vy vyblité a vyhulené mozky pochopte. Kdyby bylo po vašem, sérií je patnáct a seriál by byl dávno za zenitem daleko předtím, než by se dosáhl svojí poslední třetiny. Napadá mě jenom jedna věc pro další vývoj: Nedojde ke Cleganebowlu až moc pozdě? ()

Sidonka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už nemá smysl se s komentářem rozepisovat, poukazovat na množství chyb, argumentovat. Jako finální epizoda opravdu dost slabé, děravej předvídatelnej scénář a velká nuda bez opravdového překvapení, přemýšlela jsem i nad jednou 20% hvězdičkou. Chápu, že se s tímto kdysi tak dobrým seriálem někteří diváci raději nadobro rozchází. Já statečně dokoukám závěrečnou osmou řadu, vydržím ze zvědavosti co s látkou nynější bezradní tvůrci ještě nadále zamýšlejí, napáchají a spáchají, vydržím až do samého konce. Ale půjdu do toho už jen jako do béčkového fantasy příběhu, nebudu Hru o trůny už brát jako "výpravný nejsledovanější seriál v historii HBO, jako celosvětový televizní fenomén." Tím NEJ už opravdu není, alespoň co se kvality týče. - A to byly první série jedněmi z nejlepších, které jsem kdy spatřila! ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OH MY GOD, what a f*cking CLIFFHANGER! Sedmá série vrcholí naprosto fenomenálním způsobem, v který jsem snad ani nedoufal. A teď trochu ke spoilerům. Konečně víme s určitostí pravdu o "draku a vlku" jménem Jon Snow.. teda Jon Sand.. teda Jon Targaryen! Víme, že holky ze Zimohradu táhnou za jeden provaz, a taky víme, že je Cersei ještě větší svině, než kdo tušil. Skvělá upoutávka na (až za rok/dva) příchozí a závěrečnou osmou sérii. Nejlepší díl 7. série. BTW Psychore, nevěděl jsem, že kromě Lannisterů a Targaryenů jedou v incestu i Starkové - odkdy Eddard prcal Lyannu? To, že již na projektu Martin nespolupracuje neznamená, že dochází ke sprznění oné Martinovy myšlenky. Pokud vím, a sám spisovatel to potvrdil, tak dal scénáristickému duu instrukce, jak má příběh skončit, včetně spousty důležitých momentů a osudů postav (podle jeho slov ke spojení Jon-Dany spěly všechny knihy). Tak tu prosím nebreč. ()

Galerie (70)

Reklama

Reklama