Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mrtví pochodují směrem ke zdi, zatímco se dozvídáme pravdu o Jonovi a jeho původu. Cersei slibuje loajalitu severu a Arya se Sansou zpečetí spojenectví. (KajusaK)

Videa (1)

TV spot

Recenze (80)

Gulde 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečný, více se dodat nedá. Nicméně chmurné jsou komentáře těch konzervativních osob, kteří zde nadávají, že se autoři striktně nedrží knižní předlohy. Chmurnější na tom pak je to, že tytéž osoby by tu pak remcali i kdyby se autoři striktně drželi předlohy, protože už to četli v knize a nic je nepřekvapí...Užívejte si proboha toho, že to můžete vidět i z trochu jiného úhlu a nebuďte tak zaprdění Čecháčci! ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spokojnosť. Napriek tomu, že séria mala celkovo kolísavé tempo, finále jej rozhodne hanbu nespravilo. Dialógy už síce nie sú to, čo za čias, keď scenár mohol čerpať z knižnej predlohy, až sa miestami zdá, že to lepšie klape bez nich (scéna odchodu Jaimeho z Kings Landing s prvými vločkami pripomínajúcimi staré známe "Winter is coming" a podmanivou hudbou v pozadí bola asi to najpoetickejšie čo séria ponúkla), niekoľko prekvapení však predsalen tvorcovia ponúkli. Viac ako inokedy je posledná epizóda miesto záveru skôr navnadenie na poslednú sériu, ktorá to dúfajme všetko dôstojne uzavrie. ()

Reklama

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tlachy, plky a kecy, v zásadně o nedůležitých a insignifikantních věcech, jsou hlavní náplní této k uzoufání nudné epizody. Tvůrci už zcela rezignovali na jakoukoliv sebelepší myšlenku a nabízejí jen otřepané klišé žvásty na meetingu nepřátel uprostřed pouště (v zimě). Poslední epizoda bývá zpravidla vrcholem série, tady je to ale přesný opak. Za podařený považuji jen úplný závěr podkreslený výborným hudebním motivem Ramina, který by za tohle mě vážně shrábnout Oscara. I když pak si zase vzpomenu na scénu, kdy Cersei neuvěřitelně dramaticky vyhrožuje Jaimemu, jen aby ho nechala v zápětí bez vysvětlení odejít, a plácnu se přes čelo. Sbohem, logiko. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady je zas nablito. Tak holt nemají čas na pomalý storytelling prvních tří řad no, už to vy vyblité a vyhulené mozky pochopte. Kdyby bylo po vašem, sérií je patnáct a seriál by byl dávno za zenitem daleko předtím, než by se dosáhl svojí poslední třetiny. Napadá mě jenom jedna věc pro další vývoj: Nedojde ke Cleganebowlu až moc pozdě? ()

mclenin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Predvídateľné ale dôstojné a obstojné ukončenie nabitej série. Vzhľadom na silu internetu, a kde tu sa vyskytnuvšie leaky a spoilery sa síce nekonal WOW efekt, no vo výsledku u mňa prevláda spokojnosť. Najsilnejšie momenty z tejto časti pre mňa boli paradoxne tie najpokojnejšie - SPOILER ALERT - rozkol Jaimeho a Cersei s Horou v pozadí, a sneh (príchod zimy) v Kings Landing. ()

Galerie (70)

Reklama

Reklama