Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Obránci Severu po pádu Zdi přijíždějí bránit Winterfell. Daenerys a Jona tam čeká chladné přivítání, Sama tragická zpráva. Daenerys se dozví tajemství Jonova původu. Theon se snaží napravit svá selhání. Cersei utužuje nové spojenectví. (DavidWark)

Recenze (124)

Radyo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak se asi dalo čekat, s blížícím se finále se dosud rozvětvené linie začínají sbíhat, aneb "všechny cesty vedou do Zimohradu". Jak se tak postupně schází všichni se všema na jednom místě, člověk si už pomalu přestává vybavovat, kdo vůbec se měl v předešlém ději šanci spolu setkat a kdo ne... Ale ještě to má docela spád i děj, takže za mě spokojenost. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vše na co jsme čekali a doufali už několik sérií, že se přihodí. Několik postav se spolu potkalo po letech, odkryla se pravda a přípravy na boj ve velkém vrcholí. Hloupý, kdo tento díl odepsal a hodnotil jednou hvězdou. Ne v každém díle můžou někoho zabít nebo znásilnit, aby vás to zabavilo. ;) Přehodnocení po shlédnutí celé série: Asi nejlepší episoda i když nijak výrazná. Jako jediná mne dokázala dojmout a vzbudit ve mně jiné emoce než vztek nad pokaženým seriálem. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Notre dame hoří a všichni koukají na Hru o trůny. Sam spoileruje a prachy na triky jsou vidět ve zcela zbytečné lítačce zimou. Jako úvod ok, ale je vidět že tvůrci se nemají čeho chytit. Finále ovšem navnadilo. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V podstatě solidně udělaná koláž interakce všech klíčových postav a plynulé navázání na předešlé díly. Začíná se pozvolna, ale to se přece dalo očekávat. Času na řezanici je dost. Čím intenzivnější je sbližování jednotlivých charakterů před bitvou, tím větší emocionální katarze může být po bitvě. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak samozřejmě 4* za draky, jak jinak. Kdo má načteno, co zatím Martin napsal, tak ví, že GOT je především konverzace. Intriky, plány, spiknutí. Není to žádná akční smršť, zejména moje oblíbená Hostina pro vrány na konverzaci stojí. Je až s podivem, jak někdo, znechucen předchozími sériemi, ztrácí ještě čas s poslední řadou. Zato já jsem spokojen. Takže už víme, kdo je Sníh...fakt toho chlapa nesnáším..... a závěrečný pohled byl pěkně mrazivý. Tak za týden....přituhuje. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

takže..... jsem spokojenej. Na jednu stranu chybí téměř veškerá akce , na druhou stranu jsem si ale celou dobu užíval různý setkání- Jon a Arya, Arya a Sandor, Arya a Gendry a především Jaimie a Bran! Baví mě skvělé zrcadlení charakterů Dany a Sansy, neskutečně mě dostala scéna kdy Sam řekne Jonovi jeho pravý původ a líbí se mi, že Theon definitivně konečně ,, pobral ztracený koule´´. A lepší scénou to zakončit nemohli. Chápu, že se někomu může zdát, že se tam vlastně nic nestalo , mně to ale jako pilot poslední řady bohatě stačí. K tý pořádný akci dojde v zbylejch pěti epizodách! ()

Ruut 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejslabších dílů vůbec. V praxi se ukazovalo, že rozetnout sedmou sezonu na dva patvary po 7, respektive šesti dílech, bylo neskutečné nastavování kaše a brutus kalkul. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilot záverečnej série začína tam, kde skončilo finále sedmičky. Armády sa schádzajú postupne na jednom mieste, aby to nebola nuda, tak tu máme krásne gýčovú jazdu na drakoch v úžasnej prírode. No a jedna z najdôležitejších postáv seriálu sa dozvedá pravdu o svojom pôvode. Úvodná časť dáva poznať, že máme očakávať veľkolepé veci a zrejme sa ich dočkáme. No a po dlhom čase sa stretávajú osoby, ktoré by sa v najlepšom prípade stretnúť vôbec nemuseli... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Na základě zdejšího enormně nízkého hodnocení, jsem byl připraven opravdu na nejhorší scénář z nejhorších a neočekával jsem nic jiného, než naprostou sračku. Možná taky proto se po zhlédnutí první epizody cítím příjemně překvapen. Nebylo to vůbec špatné. Z předchozích sérií jsem zvyklý na pomalejší rozjezdy, které mnohdy trvají i několik dílů. Tentokrát se všechno rozeběhlo poměrně rychle. Došlo na několik shledání dlouho odloučených a samozřejmě se úvod neobešel bez toho, aby se spolu spousta postav vyspinkala, čímž stvrdili svoji spolupráci. Lehce mě iritují ty dvě Danette duet křepelky a ve skrytu duše doufám, že nebudeme svědky mexické telenovely s naprosto očekávaným a nekonečně trapným vyústěním se společnou incestní vládou, ale že si pro mě tvůrci připraví nějaké milé překvápko a mnohem lákavější scénář, ve kterém všechny postavy pomřou a na trůn usednou tolik očekávané zmrzlé mrtvoly. Na úvodní díl to bylo více než dobré. Trošku trapná byla romantická projížďka na dráčcích. Velice důležitým momentem bylo Jonovo zjištění a svém původu a také shledání hendikepovaného se svým starým "přítelem". Těším se na další díl, který bych si jako ten úplně nejposlednější z celého seriálu mohl užít. Poté už jsem zaregistroval propastný propad hodnocení a sám jsem nekonečně zvědavý, co jej způsobilo, protože zkrátka dosud nevěřím tomu, že se takový seriál dal až takovým hanebným způsobem posrat. Slabší 4 kousky. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Líbilo. Typické, klasické, povědomé, oblíbené a mnohem svižnější než některé uondané díly dvou posledních řad. Jako úvod poslední řady mi to připadá fajn. Viděno s nadšením! :) ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prostě jen a jen průměrný díl, který asi budu brát s rezervou, protože se zde vlastně nic nestalo a je to spíš takové vysvětlování předchozích epizod a společné setkání všech na zimohradě. Na to, že fanoušky už tak oje*ali o "celovečerní díly", které původně slibovali, tak si myslím, že další podobně nic neříkající díl si už tvůrci moc nemohou dovolit, tak snad nešlápnou vedle a budou další díly o něco lepší. Věřím, že zapálení fandové GoT by tenhle díl vychvalovali i kdyby tam bylo 54 minut černé obrazovky, ale jako normální divák, co se na seriál dívá proto, že ho baví, a ne proto, abych byl "cool" jak většina dalších, tak to hodnotím průměrem, protože na víc to nemá. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po nejednom fiasku v sedmé sezóně jsem ani nevěřil, že bych úvodní epizodě závěrečné řady mohl nadělit až tři kousky. Stalo se, ale mám velké obavy, že je to způsobeno absencí bojových akcí, které scénáristické duo absolutně nezvládá. Tentokrát se děj omezil jen na rozhovory (převážně na Zimohradu), a přestože mě dialogy občas nezajímaly, žádná hrůza to nebyla. Cersei musí být v posteli pěkná divoška, chudáka Eurona to skotačení tak pohltilo, že si ani nevšiml, že přišel o tři lodě. Do koho byli ponořeni jeho vojáci a námořníci zůstává záhadou. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A je to tu, jeden z mejch nejoblíbenějších seriálů (ano i přesto, že posledních pár sérií nedosahovalo takový kvalitky) se blíží k velkolepýmu završení (teda doufám, protože mám celkem nahnáno v trenclích ze sladkýho konce typu Daenerys s Jonem na trůně). I když nepatřím mezi ultra fandy GoTka, který vstávali ve 4 ráno, aby viděli nejnovější počin, co nejdřív (spánek souboj s GoTkem jednoznačně vyhrál) hned při první příležitosti jsem na něj vlítla a zkoukla na první zátah. Tak a teď se konečně dostávám k hodnocení dílu. Musím říct, že mě první díl ze začátku moc nenadchnul a už jsem si říkala, jestli koukám na správnej seroš. První polovina se většinou skládala totiž z nezáživnejch keců a sladkejch momentů Daenerys a Jona. Naštěstí ve druhý polovině už se to trochu rozjelo a konec byl skvělý završení (řekla bych, že konec - hlavně setkání Jamieho s Branem byla nejlepší scéna, která zvedla moje hodnocení o hvězdu výš). Ocenila bych ještě kdyby objasnili, jak se povedlo Theonovi zachránit jeho sestru (takhle lehký to snad bejt nemohlo ne?) a jaktože nikomu z přihlížejících letu Jona na drakovi nedošlo, že je Targaryen, když jenom Targaryeni měli schopnost lítat na dracích. V tomhle díle mi docela chybělo i nějaký to pořádný drama (hlavně ta první polovina) a nějaký ty emoce (u znovusetkání Starků - hlavně u Aryi a Jona to spíš vypadalo jako kdyby se neviděli pár hodin než přes nějakejch 5 let). Musím ale vyzdvihnout úžasný záběry na krajinu apod. třeba u scén s draky, který působí úchvatně. Každopádně jsem zvědavá, jak se to vyvine dál a budu dál doufat v hořkej konec. :) ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předvídatelné, očekávané, prakticky nic nového. Jako by tvůrci kráčeli vstříc všem fanouškům lačnících po setkáních postav, a přitom to stejně nebylo tak cool, jak mohlo. První díl nedostál svému hajpu, stejně jako první díl první série, i zde je to spíš taková oťukávačka, ale ta kvalita už není tak vysoká. Doufám, že se to, hlavně scénáristicky, zlepší. Ale aspoň získali meme creators pořádnou zásobu materiálu. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z mého pohledu GoT pokračuje v tom co dělala do teď. Rozehrává příběhy, mini příběhy, linky a duely. Tentokrát ovšem již na méně frontách, na méně místech a drolí to mezi méně postav. První epizoda byla v určitém slova smyslu klasickou první, tak jak je známe. Ovšem krom připomínání toho co se stalo musí stíhat rozehrávat až příliš. I proto mě zde, až na jednu výjimku chybí dialogy ostré jako všechny břitvy sedmi království. To co bylo GoT vytýkáno, tedy někdy až nesnesitelná zdlouhavost se mění místy až na přílišnou uspěchanost. Jenomže i když mám výtky a není jich úplně málo, vrátil se mi nejlepší seriál všech dob a já si ho nehodlám kazit tím, že budu hledat chyby. 1. epizoda za 75 procent. ()

Sidonka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scénáristicky velice ploché, odtažité a pramálo dramatické. Nemyslím si, že dobrý děj dělají bitvy, intriky, znáslinění, zabití apod., jak nám tady někteří fanoušci předhazují. Dobrý příběh je laicky řečeno příběh, z kterého nemůžete odtrhnout oči, zcela vás pohltí a netušíte, co se stane v dalším záběru, ale hrozně vás zajímá co bude dál a je úplně jedno, jestli tam na scéně komunikují dva lidé zdánlivě o ničem nebo se tam stínají hlavy postavám, u kterých by jste to nečekali. Viděné scény by mě měly intelektuálně nebo alespoň emocionálně obohatit. V mém případě se nic z toho nestalo. Kvalitativně šel seriál dost dolů, i když přibylo více peněz na bitvy a jiné pozlátka. Už 7.řada mě zklamala a seriál dokoukám jen z " povinnosti", protože kdysi patřil k nejlepším seriálům, jaké jsem kdy viděla. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taková vlažná předehra, znáte to, holt jste se dlouhou dobu neviděli a musíte se znovu trochu oťukat než půjdete na zase na věc :) Člověk je prostě rád, že vidí staré známé... a už jen to ho těší, i když to není žádná velká pařba :) ()

Reklama

Reklama