Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Aliance Seveřanů, Divokých, Dothraků a Neposkvrněných na Winterfellu brání Sedm království proti vpádu Bílých chodců. Daenerys a Jon se utkají s Nočním králem ve vzdušném dračím souboji. Snaha Nočního krále zničit Tříokého havrana dospěje k překvapivému rozuzlení. (DavidWark)

Videa (2)

Trailer

Recenze (358)

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bitva měla dobré provedení, dost jsem si ji užil. Od začátku do konce jsem ji sledoval se ztajeným dechem, zde tvůrci odvedli velmi dobrou práci. Ani tak nebylo potřeba mnoha monologů. Některé momenty člověk očekával. Jiné ne. A jak už je v této sérii zvyklý, stále čekal, kdy dojde ke zvratu. Ten byl nakonec nějak jednoduchý. Byť jsem to nečekal. Zároveň nemám úplně přehled, s kým jsme se rozloučili. O někom vím, ale u pár lidí si nejsem jistý. A navíc mi bude nějakou dobu trvat, než obsah vstřebám. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím, že o bitvě je zbytečné se rozepisovat. Jen je třeba si připomenout, že se jedná o TV seriál, nikoliv kinofilm, tudíž srovnávání s LOTRem a podobnými filmy je vskutku liché. Mě osobně nejvíce potěšila rudá kněžka Melisandra, byť nakonec mě tvůrci naštvali. Velmi působivá byla úvodní scéna s jezdci držícími ohnivé meče, napětí měly souboje draků i ohrožení v katakombách. Nejlepší je ale to nekonečné zoufalství, kdy mizí i poslední jiskřičky naděje. Jistě, noční scény mají pro diváka řadu nevýhod, ale zase by přišel o čarování s ohněm. Trochu mi uniká podivný chtíč, aby zařvalo co nejvíce hlavních postav. A proč? To, že je Martin ve svých knihách vraždí jak na běžícím pásu, neznamená, že ho musí tvůrci seriálu v tomhle kopírovat. Jako by smrti na světě nebylo dost. A být po mém, tak vládnout bude nejschopnější postava ze všech, Cersei.... Jinak mám respekt vůči jakýmkoliv názorům, současně se těším, že ti, co první tři díly ztrhali, na další se již dívat nebudou. Tedy alespoň já bych to tak udělal. P.S. psychor je troll. ()

Reklama

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodinu se díváte na bitvu co Vás od druhé třetiny nudí, protože nemá častokrát logiku, hlavní postavy se tam objevují, ale Vám je to pomale fuk a na konci příjde jediná věc co trochu zvýší hodnotu dílu, ale když si vzpomenete co tomu předcházelo v těch posledních 60minutách, tak se jen narychlo pousmějete v jednom koutku úst a opět vás zalije lehké zklamání. ... Leč hláška "Protect the retreat" od Šedého červa mě opravdu ohromila, ale opět to nevydrželo moc dlouho... ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Před samotným shlédnutím se na vás ze všech stran valí, že něco tak velkolepého bylo doposud k vidění pouze v LOTR, vol. 2. Předmětná velkolepost je ale k ničemu v případě, kdy více jak polovina filmu je kvůli tmě a rychlosti akce vlastně jedna rozmazaná šmouha. Tak když samotná bitva stojí za houby, tak alespoň doufáte, že milenecké duo na svých "ořích" něco předvede, ale ouha! Jon s Daenerys si letí asi do teplých krajin a armádě spojenců pomohou skutečně zanedbatelně. No a pak samozřejmě závěr. Osm sérií a divák dostane toto? Nikdo významný nezhyne a co dál? Osobně jsem doufal, že GoT budou zejména o bitvě mezi světlem a nocí, ale to jsem se asi šeredně spletl! 62 % ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Imdb 9,6/10. Československá filmová hnojbáza 75%...Ďalší komentár by síce potrebný nebol,ale tentokrát si zoberieme na pretras človeka, ktorý píše filmové recenzie pre Refresher. Prekvapilo ho, že bitka nočného kráľa a nočných chodcov sa odohrávala v noci, lebo chudáčik v tme zle videl. Ale HBO podľa jeho názoru potrebovalo ušetriť tak sa preto bitka odohrávala v tme. A nepochopil ani záver. Avšak bez toho,aby som prezradil podstatnú časť z deja nie je možné tomu chudákovi, ktorý dosiahne polúciu pri každom sne o Avangers:End game vysvetliť ako to bolo možné. Čo však čakať od recenzie stránky,ktorej cieľovou skupinou sú 13 ročné deti (samozrejme aj im sa niekto musí venovať). A koniec koncov,stačí si pozrieť ich rebríčky povedzme najlepších filmov v ktorých pernamentne dominujú Avangers...Spolu s bitkou bastardov sme boli svedkami jednej z najlepších epizód. ČSFD by mala pouvažovať nad tým, aby svojim užívateľom umožnila blokovať iných užívateľov v tom zmysle, aby sme boli ušetrený pohľadu na hodnotenia a komentáre tunajších samozvaných filmových expertov. Na druhej strane možno to je dobre že si ich môžem prečítať, pretože ľudská hlúposť ma vždy fascinovala a niekedy dokáže prekonať všetky očakávania... ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Před odvysíláním epizody vypsaly české i světové sázkové kanceláře kurzy na to, kdo v této epizodě přežije a kdo zemře. (Duoscop)
  • Epizoda stála cca 15 milionů amerických dolarů. (asdfasdf)
  • Natáčení Bitvy o Zimohrad zabralo štábu se 750 lidmi v nepříznivých podmínkách celých 11 týdnů. Točilo se pouze v noci, v teplotách pod nulou s častým deštěm nebo sněžením. (Geralt z Rivie)

Související novinky

Hra o trůny dostane dvě další série

Hra o trůny dostane dvě další série

01.04.2020

Od konce osmé řady seriálu Hra o trůny už uběhlo několik měsíců, nespokojenost fanoušků ale byla po finále tak velká, že to jeho tvůrci schytávají na sítích dodnes. A zatímco David Benioff a D. B.… (více)

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

17.07.2019

Nominace na ceny Emmy 2019 byly včera oznámeny a kabelovka HBO se po loňském roce, kdy ji Netflix v celkovém počtu nominací předběhl, opět ujímá trůnu. A lví podíl na tom má pochopitelně závěrečná… (více)

Reklama

Reklama