Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Je dobojováno. Daenerys drtivě porazila vojska Cersei, která sama v bitvě podlehla. Pro Daenerys ovšem dobojováno není. Ne všichni zcela souhlasí s jejími způsoby a jsou ochotni udělat vše pro to, aby se královnou nikdy nestala. Začíná pravá hra o Trůn. (Klajondr)

Diskuze

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

Kodousek

Já si myslím to samé. Stoprocentně Daenerys odnesl drak na východ do Essosu, aby jí tam mohli rudí kněží přivést zpátky k životu. Určitě se v příští sérií vratí do Králova přístaviště a zlikviduje invalidního vozíčkáře Brana, možná i vypálí Královo přístaviště podruhé, kdo ví? Možná zavede v Sedmi královstvích novou víru jako to dělal Stannis, tomu bych fandil. Každopádně je více než jisté, že Daenerys není napořád mrtvá. :o)

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Artigas

To je asi ta největší chyba. Tedy to, že třetí drak v klidu zničil královo přístaviště i loďstvo, aniž by tam byl byť jen náznak nějakých problémů. Úplně to celé bitvě vzalo veškeré napětí. Pak už se stejně jen sledovalo, jak všechno hoří, padá a lidi utíkají pryč.

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Tak jsem si tento seriál oblíbil a tak ho zmastili... Už zabití druhého z draků byla hovadina na entou, z výšky přece musela Daenerys vidět lodě a balista nemůže střílet kolmo😡. V dalším díle třetí drak v pohodě osoli loďstvo Železných ostrovů i Královo přístaviště?!? Wtf??? A vražda Matky draků tím bastardem, co mel byť dávno mrtvý, a drak místo toho, aby ho uskvaril jako Varyse, vezme Daeny a odletí??? Wtf??? Tim to teda zabili... Za tři, horší konec vymyslet nemohli...😠😠😠

na příspěvěk reagoval dragon94

Kodousek

Kodousek (hodnocení, recenze)

SPOILER mám napad na ressurection seriálu, ten drak by mohl ještě doletnout s mrtvou Dany za Zeď a mohl by z ní být nový král nemrtvých... tadààà

na příspěvěk reagoval Prometheus69, Dragovit

Vorvancos

Vorvancos (hodnocení, recenze)

já nechápu na co si všichni stěžujou. Výsledkem finále je naprosto korektním přístupem dnešní zvrhlé doby.

 

- černý muž osvobozen a vyráží vstříc svému snu

- bílá usurpátorka moci a tyranka (obě) probodnuta nožem do srdce a ušlapána spravedlivou cihlou

- kriplkára zvolena do čela unie v rámci minimálních kvót

- mladá soběstačná žena bez problémů dostane vlastní stát nezávislý na unii Sansaxit

- vrah bastard odsouzen k dožití v ústraní společnosti

- trpaslík se stal šaškem kriplkáry , ano zde to je trochu klišé

- rytíř žena má volební právo a povoleno psát kroniku

atd atd...

na příspěvěk reagoval Godhaj

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Godhaj

Ja už som to tušil v mojich najhorších predstavách, že to smeruje k demokracii, a tá upišťaná píča Tarly tam bude navrhovať voľby pre všetkých. Nesklamali, a naplnili moje očakávania.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Godhaj

Ta Branova hláška už byla totálně mimo. Už jen kvůli tomu bych ho za krále nechtěl. Krom teda jiných věcí :D

Godhaj

Godhaj (hodnocení, recenze)

dragon94

Celá ta scéna s volením krále a k tomu přicmrndující Červ byla jak vystřižená z nějakého blbého béčka. Takhle nerealisticky a naivně to sesmolit bylo příšerné sledovat. Mě zase dojal Samwell, jak navrhnul, že udělají demokracii :D Kdo by jako toho krále asi volil? všichni ve městě byli mrtví!! A pak ta ta hláška Brandona, když mu řekl Tyrion, že by měl být král, a on na to něco ve smyslu, že přece by se tam netrmácel jen tak pro nic za nic :D To se snad nedalo brát vůbec vážně...

na příspěvěk reagoval dragon94, Apollyon09

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Apollyon09

Pod to se podepisuju... Ale stejně mi nejvíce vadí Sansa a její já tě brácho nepodpořím, protože chci být taky královna. Teda spíš mi vadí, že s tím každý souhlasí a nikdo nemá byť jen jedinou námitku a totálně to podkopává celé to společenství co tam na konci vzniklo. To a pak Šedý Červ co přišel diktovat podmínky, než mu řekli, že není král a on začal poslouchat jak pejsek u boudy a přitom nikdy nežil v žádné monarchii, tak je mohl mít úplně u zadku.

na příspěvěk reagoval Godhaj

Torrs

Torrs (hodnocení, recenze)

dragon94

Podľa mňa nemali zabiť Rhaegala v štvrtej časti, keby ho zabili počas bitky hneď potom ako zazneli zvony, tak by to oveľa lepšie sedelo aj s tým, že to tam Dany celé vypáli

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

PozorGranat

takže tvrdíš, že nekonečne nudnú epizódu urobili zámerne? Možno áno. Možno si povedali, že HBO ukážu, čoho sú schopní a točili ako 60 minút postavy chodia po meste, chodia po schodoch, chodia po parkoch, chodia po hradoch, chodia lese, chodia po prístave... Proste natočili jednu dlhú prechádzku.

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Bynk

Největší průser bylo, že od začátku souboje se Cersei bylo naprosto jasné, že to Cersei nevyhraje. Měla tolik balist, tolik lodí, ale ani jedna střela nezasáhla draka. Jak Cersei říkala, stačí jedna dobrá střela a může to otočit průběh celé bitvy. Ovšem místo, aby se něco takového stalo a draka třeba zranili, jsme po zbytek epizody sledovali létání, padání kamenů a chrlení ohně.

na příspěvěk reagoval Torrs, Prometheus69

Bynk

Bynk (hodnocení, recenze)

Finále mala byt bitka nočného krála, nemrtvých, Drogona, Viseriona, Lannisterovcov, Severanov, Nepoškvrneních, Dothrakov, Deanerys, Jona, Cercei, v Královom prístavisku a nie že nie, potom by dávalo zmysel všetko, aj ten sneh a cencúle v trónom sále z jej vízie zo záveru druhej série, aj pociť že až do konca by sme nevedeli kto vlastne vyhrá, kto zomrie a kto sa za čo porúča do exilu, bol by to epický masaker a obišli by sme sa aj bez predstieraného Danyho šialenstva, kludne mohla v bitke zahynúť spolu z drakom ale aspon jeden z drakov mohol prežiť, ked vynechám zbytočnú smrt Rhaegala predtým. Proste nemuselo to byt také predvýdatelné. ved čo sa vlastne stalo? Dedič trónu ide do exilu? Zabiť ženu z lásky? Takže vlastne to on podlahol v skutočnosti akémusi vnútornemu šialenstvu, lebo toto robia len psychicky narušení ludia. Takže celé ťaženie cisárovnej a imperátorky Daeneris, vládkyne východu aj západu skončilo napokom tka že s avlastne nič nestlao a nič sa nezmenilo? Nevestince sa idú znova opravovat, aby si mal Tyrion z Bronnom  kde omočiť? To skutočne išlo v celom seriáli len o toto? 

na příspěvěk reagoval Prometheus69, dragon94

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ten zavěrečný duel Horry a Ohaře... Mi přišel jak něco z hvězdných válek. Ani jsem Horu nepoznal... Pfff pfff jsrm tvůj bratr... Neke? A teď ti rozmačkam hlavu! -_-

Godhaj

Godhaj (hodnocení, recenze)

Nevka

Jak jsi psal o tom Jonovi, že měl zůstat mrtvý, tak k tomu se připojuju. V knize když Jona zabijou je totiž docela nenápadně naznačeno, že Jon se převtělí do Ducha. Proto mi přišlo dost hloupý, když Jona v seriálu oživili. Vůbec v seriálu potlačili prvky souznění starků se svýma vlkama. Arya v knize, když spala, tak se taky převtělovala do svý vlčice, která terorizovala kraj někde u Riverrun...

PozorGranat

PozorGranat (hodnocení, recenze)

Apollyon09

Nemyslím si, že jsou špatní režiséři; naopak, jsou velmi zkušení. Problém je v obecném scénáři. Prostě se vydali špatnou cestou. Například jimi režírovaný díl Dva meče patří mezi nejlepší úvodní epizody celé Hry o Trůny; humor na místě, promyšlené a rozumné konverzace, skvělý úvod nových postav. V páté sérii se mi tomu ještě nechtělo věřit, ale problém opravdu bude v tom, že celý seriál původně vedl George R. R. Martin.

na příspěvěk reagoval Apollyon09

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

PozorGranat

Si pozri kto túto epizódu režíroval a je hneď všetko jasné. Keď som to videl v úvodnych titulkoch prvý krát, tak som si myslel, že to bude chyba. Oproti plastovým flaškám by to bolo možné považovať za sračkoidný štandard tohto seriálu.

na příspěvěk reagoval PozorGranat

PozorGranat

PozorGranat (hodnocení, recenze)

Díl se mi na první pohled zdál skvělý (měl jsem strašně nízké očekávání), ale jedna věc mě přesvědčuje o opaku. Daenerys byla mou oblíbenou knižní i seriálovou postavou (i když jsem jí nefandil, její scény a pasáže mě bavily), ale i přesto jsem nic necítil když zemřela. Žádný šok, žádný smutek. Její závěrečná scéna byla natočena tak nějak bez citu. Naopak smrt Sandora, ke kterému nemám žádný názor, byla natočena tak skvěle a doprovázena tak úžasnou hudbou, že mi přišla mnohem plnější. Dokonce si troufám říci, že předčila smrt Jaimeho a Cersei.

na příspěvěk reagoval Apollyon09, ezop1012

Bynk

Bynk (hodnocení, recenze)

Jednoznačne najslabší diel série, v celom dieli zomrela len nejaká žena, hlúpa blondínka ktorej všetci verní zomreli v bitkách a tý čo zostali ju zradili. :-)

zuzza11

zuzza11 (hodnocení, recenze)

Jarin69

šlo :-) Já čekala že si John osedlá Draka... :-) jenže evidentně celou dobu John neměl koule na nic

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Apollyon09

Já si ho pamatuji, protože byl celkem v pohodě. Navíc to byla jedna z těch výraznějších smrtí ve čtvrtém díle. Jen nevím, jestli ho zabili v jeho kapitole, nebo v té od Arianne :)

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Nevka

Máš pravdu, Arys je mŕtvy... ja už som aj zabudol kto to je. Knihy som čítal pred rokmi. A v seriály bola linka s Dorne úplne mimo.

Práve som čítal článok, kde Martin pôvodne s HBO počítali až 13 sérii. D&D skrátka už nechceli ďalej pokračovať a ku kormidlu odmietli pustiť niekoho iného. Dojebali tým celý seriál... 

na příspěvěk reagoval Nevka

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Apollyon09

Tak z tohoto seznamu je uzavřený ještě minimálně Arys (pokud se nepletu, že je to ten, kterému usekl půlku hlavy). U Catelyn podle mě v kapitolách pokračovat nebude - maximálně bude v pozadí dělat problémy a na konec udělá Martin jednu závěrečnou, kde její linku nakonec ukončí. Souhlasím se spojením Jaimeho a Brienne. A spousta těch kratších bude spíše jednorázová. Jen musíme počítat s tím, že dost možná otevřou Aegona :)

na příspěvěk reagoval Apollyon09

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Nevka

No nie úplne. Seriál sa striktne držal len pár jadrových liniek, ktoré boli stanovené už na samom začiatku. Žiadne nové linky neotváral. 

Štvrtá a piata kniha otvorila 12 nových liniek, pričom skutočne ukončená linka patrí len Eddardovi Starkovi:

https://en.wikipedia.org/wiki/A_Song_of_Ice_and_Fire#Narrative_structure

 

Dnes máš otvorených 23 liniek z 24. Red Wedding bol síce masaker, ale umrela tam len jedna hlavná postava, ktorú aj tak oživil. Nehovoriac, že žena Robba Starka žije a je stále tehotná. 

 

Ak bude kniha nasledovať seriál, tak môžeme odpísať Barristana. Linka Davosa a Melisandry sa môže spojiť. Možno linka Jaimieho a Brienne.

 

Ja som si pustil tú poslednú epizódu ešte raz, pretože som akosi nevstrebal tú sračku, čo som ráno videl. A teda, nevidel som zle. Ani si neviem pripustiť, že toto bolo to veľké FINÁLE. To je proste katastrofa kinematografie a umenia.

Po 20 rokoch si môžete pustiť Pána Prsteňov a viete, že sa budete baviť. Ale pustím si po 20 rokoch Game of Thrones? Asi áno. Ale už asi iba jednotlivé epizódy prvých sérií s Eddardom a Tywinom. Celok ne navždy znehodnotený. 10 rokov a stovky miliónov dolárov proste vyjebané z okna. 

na příspěvěk reagoval Nevka

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Apollyon09

Ok. Ta první část zní zajímavě, ale poslední dva řádky mi přijdou jako trochu hloupost, nemyslíš? Klidně se do nich mohli pustit, protože u těch otevřených přece taky netušili, jak skončí - zcela logicky.

 

Každopádně souhlasím a myslím si, že bude muset hodně rychle začít některé postavy zabíjet (když mu třeba Brienne, Jaime a Podrick zrovna visí), nebo některé nechat mrtvé (Jon). Zrovna Aegon měl prostor při konfrontacích hned nějaké ty postavy zabít (Stannis + podobní) - 600 stran vybuchujících konfliktů, které kvůli němu vzniknou po celých Sedmi královstvích a ono se to pročistí... Jinak se z toho zblázní.

na příspěvěk reagoval Apollyon09, Godhaj

ezop1012

ezop1012 (hodnocení, recenze)

obavy sa potvrdili, dany je zabita zradcom a bastardom dzonom, aspon keby ho ten drak spalil, alebo by sa obesil na najblizsom strome, ale takto je to vlastne o nicom.

co take strasne urobila deny ze ju musel zabit? on nezabijal nevinnych. mimochodom, posledne slovo ciernej priatelky deny pred smrtou bolo drakarys a deny ju len posluchla.

trojoky bran ako kral? to je ma byt vtip, ved ten v zivote nikomu nepomohol, len si navymyslal historky a kazdy im veril. jeden z najvacsich manipulatorov v baraniom ruchu.

tyrion, dalsia tragicka postava zabije si otca, zradi blzikych..., nevie strategicky rozmyslat.

co urobi sivy cerv ked mu zabiju kralovnu? nic? pomsta, ziadna?

najvacsia intrigarka je sansa, je ovela horsia ako sersej, ta aspon sa nepretvarovala. sansa je na urovni dzofriho, ti dvaja sa k sebe hodili.

a to teatro na konci? to akoze samozveleni panacikovia tam rozhodovali? pritom najvacsiu silu mal sivy cerv, ktory mal mat posledne slovo.


zaver: ak by ta fraska mala pokracovanie v style prvej serie, tak, 1. bran, ak nie je nocny kral tak bude otraveny. podiel na tom bude mat aj tyrion, ten nema problem zradit. 2. sansa bude chciet vladnut aj mimo sever, cize rozputa vojnu. 4. bastard sa asi nakoniec obesi, ked zisti co urobil. 5. aryja najde svojho premozitela... atd.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Finále bylo hrozně komorní. Tvůrci se rozhodli, že nám k 20ti minutovému ději přidají hodinu záběrů na to jak někdo chodí.
Samozřejmě to nedává vůbec žádný smysl. Ze všech těch blbostí mě nejvíce zaráží Sansa, která si prostě řekne, že chce být taky královnou a nikomu to nevadí. Což podkopává úplně celý výběr krále na konci. Nehledě na to, že tím vlastně nepodpoří ani vlastního bratra.
Pak mě nejvíc bije do očí ještě ta věc s Šedým Červem, který si tam nakráčí určovat podmínky, ale hned jak si uvědomí, že vlastně není král, tak čeká na rozkazy od prvního blbečka, kterého ostatní blbečci zvolí. Což je zvláštní, protože mu slovo monarchie vlastně nic neříká.
Seriál končí přesně tak jak začal. Vše co se událo je vlastně k ničemu.
Nejchytřejší ze všech je nakonec Drogon. Škoda, že jej nikdo nevyslyšel.

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Nevka

Martin má problém napísať 1 knihu do ktorej by sa tej príbeh dostal. Vie, že to potrebuje ukončiť. Pôvodne to mala byť trilógia, potom rozprával o 6 knihách a jeho manželka potajme ukazovala 7 prstov. Neskôr začal hovoriť o dvoch previazaných trilógiách a až potom o 7. knihe. WInds of Winter bol pôvodne názov pre 3 knihu.

Martin stojí pred problémom vtesnať 2 knihy do jednej pri maximálnej dĺžke rukopisu 1500 strán. To je limit, ktorý nie je možné prekročiť bez toho, aby sa knihy nerozpadli. A Martin sa zubami nechtami bráni ďalšiemu rozdeleniu príbehu na ďalšie 2 knihy, nechcel to urobiť ani so 4. a 5. knihou, čo mala byť pôvodne len 1 kniha. Časť 4. knihy ale preniesol do 5. knihy a aj to mu trvalo 6 rokov. Po 8 rokoch nemá dopísanú 6. knihu a na 7. ani nezačal pracovať.

Na youtube na toto téma existuje dobré video. V piatej knihe Martin predstavil kapitoly úplne nových postáv a pritom ich hodne málo zabil. Od Red Wedding v podstate žiadnu.

Seriál sa pochopiteľne nepúšťal do otvárania nových liniek, keď ani nevedeli, ako to celé skončí. A dobre, že tak urobili... to by bol pekný bordel, keby tam zatiahli ešte aj Aegona. 

na příspěvěk reagoval Nevka

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

I když jsem spíš čekal, že si Jon vezme Dany a bude jí trochu krotit.

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Asi nešlo nic lepšího vymyslet. Jedině snad mega bitvu mezi seveřany a unsulid plus konaky. Ale to by asi byla fakt jatka.

na příspěvěk reagoval zuzza11

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Apollyon09

To sice ano, ale řekni mi, proč se začali tvůrci tak zásadně odchylovat od hlavní linky, která v Tanci s draky vzniká kolem Aegona? Druhá věc je, že opravdu nikdo neví, jak to s těmi knihami je. Možná bych i věřil tomu, že jsou dopsané, ale HBO chtělo nejdříve vypustit svou sérii, aby na ní udrželo při změně příběhu co největší pozornost. Protože je dost možné, že knihy by ten výmysl pošlapaly ještě více.

Není přece tak raritní, že seriál má mezi sérií rozestup třeba dva roky... Chápu, že jinak je to u klasických TV pokračování, ale u takto vysoko-rozpočtového projektu mohli už na začátku nastavit pomalejší tempo, aby to Martin dopsal. Ale peníze jsou peníze...

 

Nicméně tím nijak nepopírám fakt, že se do toho George 100% zamotal a snaží se najít cestu z Merenského uzlu, který si na sebe upletl. Jen mi přijde divné, že by to ještě neměl hotové, když několik kapitol zveřejnil již několik let zpátky, a do toho se věnuje jiným knihám...

na příspěvěk reagoval Apollyon09

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Nevka

Martin za to môže, pretože namiesto "Fire and Blood" mal dopísať sériu, ktorú píše od roku 1991. Alebo to vôbec nemal púšťať do TV.

A nie je to o nenásytnosti fanúškov. Produkcia seriálu je rozbehnutý vlak, ktorý nejde zastaviť. Musíš platiť tými ľudí, ktorí sa na tvorbe podieľajú, a hlavne hercov. Pretože ak im nedáš zmluvu a plat, tak ti odídu točiť niečo iné, a potom ich už nedáš nikdy zvonu dohromady. Nehovoriac o tom, že herci stárnu a dospievajú.

HBO chcelo natočiť 10 epizód. D&D to osekali na úplné minimum, pretože ich to evidentne nebaví a už chceli vypadnúť k Disneymu. Veď tí babráci pôvodne chceli natočiť 3 celovečerné filmy, potom sa hovorilo o epizódach dlhých aj 2 hodiny a nakoniec dostaneme indickú telenovelu, ktorej stopáž je natiahnutá len nekonečnými pohľadmi do prázdna a bezvýznamnou chôdzou.

 

Chápem, že čisto konzumní diváci mohli byť spokojní s E3 a E5. Ale táto nekonečne trápna nuda, ktorá sa vymyká úplne všetkému, čo tento seriál tvoril? To sa nedá okecať.

na příspěvěk reagoval Nevka

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Apollyon09

Martin je poslední, kdo za to může. Kdyby se tvůrci nezačali odchylovat sami od sebe od několika dost zajímavých a zásadních linek, pak ano. Byl by to jeho problém. S tím, jak jsou psané knihy (kdo je Aegon, kde je Tyrion atd.) by tady moc nepomohly Vichry zimy ani Sen o jaru. Vydali se vlastním směrem dříve, než museli.

 

Vlastně jde docela o nenasytnost fanoušků, kteří chtěli co nejdříve další série, i když ještě nevyšly další knihy - je poptávka, tak HBO rychle kuje něco, co tu poptávku uspokojí (rychlost na úkor kvality). Pak se nemůže nikdo divit, jak to dopadlo :)

na příspěvěk reagoval Apollyon09

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Godhaj

Niektoré úniky hovorili o Tyrionovej poprave. Ľudia čo tomu dávajú 3 - 5 * to snaď nemôžu myslieť vážne. Táto epizóda bola NUDA. Chodenie z miesta na miesto, strih ako v indickej telenovele (pomalý zoom na tváre VŠETKÝCH postáv) ... Z takétoho kopanca do ksichtu sa budem ešte dlho spamätávať. Už ani neviem či chcem čítať Martinove knihy, ak ich vôbec niekedy dopíše. Je to z časti aj jeho chyba. Posranú knihu píše 8 rokov.

Môžem si len ticho priať, že v Disney nastane búrka a uvedomia si, že tadeto cesta nevedie a týchto PACKALOV nedotiahnu do Star Wars (niežeby som bol fanúšik, ale Last Jedi bol fraška).

na příspěvěk reagoval Nevka

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Godhaj

Maj bít všechny spojeni z Denerys.. Snow by jí měl překecat.. Případně Deanerys to vzda a odletí pryč.. altwrnativa jako ve hrach. Buťto sama nebo ze Snowem. ;)

na příspěvěk reagoval Godhaj

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Godhaj

Ja pravě nevim jakej konec použili... Teď. Stale čekam na dabing. XD 1 konec... Snow zabije Denneris z lasky.. 2 verze... Nikdo nezabije nikoho. 3 verze objeví se trojzubec a spalí všechno i včetně nehořlavejch. :D Ne kecam... Mě to říkal kamoš v praci. Že jsou tři konce. Asi budou jako bonus na DVD/BR.

Godhaj

Godhaj (hodnocení, recenze)

Nudnější a debilnější závěr jsem si opravdu nemohl přát. Benioff s Weissem jsou tupci největšího kalibru. Dialogy v tomto díle to ukazují naprosto přesně!

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

To je teda SHITTTSTORM! Doprdele... že to bude scenáristicky prefláknutá sračka, sme si už mohli zvyknúť. Ale, že to bude horšie ako tá najprefláknutejšia telenovela, na to som pripravený nebol. 70 minút sa tam chodí v spomalenom zábere z miesta na miesto, a keď už niekto otvorí papuľu, aby povedal niečo chytré, tak som sa mal chuť odjebať na Mars!

 

...

 

Len toto dokáže vyjadriť nevyjadriteľnéhttps://youtu.be/lMXJlUIQP94?t=70 čistý HNUS!!

Související novinky

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

17.07.2019

Nominace na ceny Emmy 2019 byly včera oznámeny a kabelovka HBO se po loňském roce, kdy ji Netflix v celkovém počtu nominací předběhl, opět ujímá trůnu. A lví podíl na tom má pochopitelně závěrečná… (více)

Reklama

Reklama