Reklama

Reklama

Hra o trůny

(seriál)
  • USA Game of Thrones (více)
Trailer 8
USA / Velká Británie, (2011–2019), 67 h 52 min (Minutáž: 48–82 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Peter Dinklage, Lena Headey, Kit Harington, Emilia Clarke, Sophie Turner, Maisie Williams, Iain Glen, Nikolaj Coster-Waldau, John Bradley, Alfie Allen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(73)

„Ve Hře o trůny zvítězíš, nebo zemřeš.“ Násilí, klamy a intriky ve velkém stylu provází rody Westerosu osmi vynikajícími sériemi. Vše pro jediný účel - usednout na Železný trůn. Cenami Emmy ověnčený seriál natočený na motivy knižních bestsellerů „Píseň ledu a ohně“ George R. R. Martina, sleduje obyvatele fantazijního světa, jejichž osudy změní společná hrozba ze Severu: zdánlivě nezastavitelná armáda Nemrtvých. (Magic Box)

(více)

Diskuze

Bellamy

Bellamy (hodnocení, recenze)

Tom_Lachtan

Ne ale ještě tam mají čarodějnice Cersei a Brienne :D i když oni ani Arya,Sansa Prdelys  nejsou žádný krasavice...a vůbec kdo kdo tak ošklivé herečky šeredné jak prdel devadesátileté báby Konopníkové  přijmul to musel být homosexuál nebo vyznavač adrenalinových sportů...Oproti tomuhle seriálu jsou herečky ze seriálů The Walking Dead,The 100 atd. modelky!

na příspěvěk reagoval Tom_Lachtan

Uživatel Bellamy smazal svůj příspěvek.

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

Bellamy

:) A NEJDŘÍV OPÍCHAT! proti jejich vůli samosebou! (ps: vzhledem k tomu že ČSFD navštěvuje převážně marwelovská pologramotná lůza, pro jistotu zdůrazňuji,  že se jedná o vtip a žádné slabomyslné stvoření vašeho ražení k ničemu nenavádím!)

na příspěvěk reagoval Bellamy

berg.12

berg.12 (hodnocení, recenze)

Na HEMA kanálech se obvykle objevují analýzy akurátnosti soubojů, bitev, zbraní nebo teoretické odolnosti hradu proti útoku draka. Ale občas se vyloupne něco, jako tenhle analytický redub.

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

kiddo

V čem? Nijak jsem si nevšimnul. Jo že je zakomlexovaná svině? To je přeci každej fantasy trpaslík.

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

Miller

Protože výška je podstatnou částí jeho příběhu? Trochu jako ptát se, proč afrického otroka na americkém jihu nehraje někdo korektně bílej.

na příspěvěk reagoval konvicce

tomasklekner

tomasklekner (hodnocení, recenze)

No nevím. Nepoužil jsem jsem to místo tečky. Nýbrž na začátku věty. Nevidím nic špatného na použití takové zkratky v internetové diskuzi/chatu. Zvláště když člověk píše v rychlosti a chce tou zkratkou vyjádřit nějaký svůj podiv nad tím co bylo vyřčeno. Do kupy by se tu nezávislý pozorovatel dozvěděl že, GoT je brak, kde žijí draci, trpaslíci, elfové. Dále je nepochopitelné, že hlavní hrdina (spíše jeden z mnoha hlavním když už) je malého vzrůstu. Tím jsem ani nemyslel, že narážíš na Dinklega, spíše třeba nechápu toto: "Vysvětli mi, proč tam není průměrně vysoký?" S toho nevyplývá, že by to mělo souviset s Dinklagem. A omg, nebo jiné zkratky v internetové diskuzi chytrý člověk nepoužívá!

na příspěvěk reagoval Miller

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

Tfw přednáška o yntelygenci od čumáčka, který se ptá, zda fantasy není příliš fantasy, fajn způsob, jak začít týden snižující se vírou v lidstvo, omg olol smh dafuq.

na příspěvěk reagoval Miller

Miller

Miller (hodnocení, recenze)

tomasklekner

Já jsem na nic nenarážel, a opravdu nejsem debil, co by si z někoho dělal legraci kvůli postižení (kordraci, ne protože tam je , když sám mám AMC), jen říkám, že je to fantasy kniha, když tam jsou draci, ne protože, tam hraje Dinklage (mimochodem, poznámky o inteligenci od člověka, co použivá omg je....řekněme....řekněme humorné)

na příspěvěk reagoval tomasklekner

tomasklekner

tomasklekner (hodnocení, recenze)

Miller

Omg, to že je jedna z hlavních postav ve fantasy knize znamená, že musí být fantasy postava a ne normální člověk z toho světa? Ono jinak v GoT zas tak moc magie oproti LoTR třeba není imho. Je to trpaslík (člověk z poruchou vzrůstu), stejně tak je tam bastard, který to dotáhne až na vrchol. Hlavním motivem je, že i narození outsideři, to někam můžou dotáhnout. Přemýšlení některých jedinců (kor, když nemají ani základní informace o tom světě) je fakz zarážející. A dost to vypovídá o jejich inteligenci.

na příspěvěk reagoval Miller, konvicce

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

Takže jebka co má v sobě dračí krev je OK, drak je ok, z mrtvých vstání je ok, ale pravej trpaslík není košer? Mrdky pokrytecký!

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

Esgalnor

co to meleš? je to ravej trpaslík, furt mu naznačujou že je trpaslík a skřet a říkají mu tak, není důvod to zpochybňovat, kord když tam jsou draci, dementi.

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

Z hlediska fantastičnosti je samozřejmě největší problém to neustálé naznačování, že zrzci by mohli mít teoreticky duši.

Související novinky

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

29.02.2024

Druhá série ještě ani nemá oznámené datum premiéry, ale už teď víme, že se začalo pracovat rovnou na třetí řadě, v níž se vrátíme do Středozemě. Seriál Pán prstenů: Prsteny moci se pyšní obrovskými… (více)

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

13.02.2024

Spinoffů, prequelů či přímých pokračování jsme se měli ze Západozemí dočkat už několik. V současnosti je jisté, že se letos v srpnu dočkáme druhé série Rodu draka. Dále pak s určitostí vzniká série A… (více)

Reklama

Reklama