Reklama

Reklama

Hra o trůny

(seriál)
  • USA Game of Thrones (více)
Trailer 14
USA / Velká Británie, (2011–2019), 67 h 52 min (Minutáž: 48–82 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Peter Dinklage, Lena Headey, Kit Harington, Emilia Clarke, Sophie Turner, Maisie Williams, Iain Glen, Nikolaj Coster-Waldau, John Bradley, Alfie Allen (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(73)

„Ve Hře o trůny zvítězíš, nebo zemřeš.“ Násilí, klamy a intriky ve velkém stylu provází rody Westerosu osmi vynikajícími sériemi. Vše pro jediný účel - usednout na Železný trůn. Cenami Emmy ověnčený seriál natočený na motivy knižních bestsellerů „Píseň ledu a ohně“ George R. R. Martina, sleduje obyvatele fantazijního světa, jejichž osudy změní společná hrozba ze Severu: zdánlivě nezastavitelná armáda Nemrtvých. (Magic Box)

(více)

Diskuze

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

JackDullBoy

chci vidět tebe, kdyby ti strkali takové potvory... na ptáka :D

Tworg: to nebyl vůdce, to byl prostě jeden z nich. H'ghar  je z Lorathu.

A co se týče počtů Jiných.. kdo ví, kolik jich je opravdu, nicméně opravdu zamrzí, že tu úvodní bitvu vynechali. Tak bys byl uspokojen a i všichni ostatní (včetně mě)

pirate

pirate (hodnocení, recenze)

KosSs

pardon,neuvědomil jsem si to,obyčejně takhle nemluvím,ale pořád jsem ještě mimo sebe,když mi zabily ty nejlepší a nejkladnější postavy,jako by mi vzaly kus seriálu,takže se omlouvám a na moji obranu,pokud to vezmete :)

na příspěvěk reagoval KosSs

Tworg

Tworg (hodnocení, recenze)

presne jak psal Queb, bili chodci nikde, v prvni dilem jeden,mozna dva.. pak Samík zapichl toho "vudce" a kde je cela armada ??? to " za zdi " me zklamalo.. dost me zklamala Janneina smrt, nebo jak se jmenuje ta Robbova žena, jeste se tam bavili o diteti a pak ji ten zmrd propichal bricho..a ta scena jak se k ni Robb doplazi taky :(( Nema nahodou rodinu ve Volantisu ? Az se dozvi ze jejich dcera je mrtva, snad tam neco takoveho bude ,a pokud vim z Volantisu je i Haqen,takze doufam ze se Arya taky nauci menit tvare :D

JackDullBoy

JackDullBoy (hodnocení, recenze)

pirate

Tretia pijavica patrila Balonovi Greyjovi aj ked v knizke ziadne pijavice neboli :) ta pasaz ma napriklad velmi nahnevala ked som videl uplakaneho Gendryho co sa boji malych neskodnych pijavic ako cert kriza, kazdopadne you never know

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, robi281, TheDarKnig

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

KosSs

ó, ano, na to se těš.

Aberforth: ti hudebníci tam možná nebyli, ale ta písnička (Deště Kastameru) ano. Zpíval si ji Bronn v hospodě, a pak byla zpívána v té temnější notě při titulcích toho dílu

VaHo

VaHo (hodnocení, recenze)

pirate

a ty by si chtěl aby všechno vycházelo tak jak si přeješ, aby tě seriál ničím nepřekvapil. Já se na filmy a seriály dívám proto, že chci vidět něco co jsem ještě nikdy nikde neviděl.

pirate

pirate (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

O co se může asi tak rvát Joffrey? Dyt ten je tam úplně jištěnej a jistí ho ten největší zmrd v GoT-TYWIN. Tihle zmrdi vydrží nejdéle.

na příspěvěk reagoval KosSs

KosSs

KosSs (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Někde jsem četl, že ve čtvrté sérii přibude nějaká postava princátka z posledního velkého rodu, který se do strkanice o trůn nezapojil.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

KosSs

Ano, sedm rodů.. ale z nich se o trůn začalo rvát pouze pět králů. Z toho dva Baratheoni, jeden "jako" Baratheon, a pak méně významný Greyjoy a Stark

na příspěvěk reagoval KosSs, pirate

VaHo

VaHo (hodnocení, recenze)

KosSs

vždycky to byla válka pěti králů, tak to i bylo zamýšleno (to že je jich pět neznamená že by byly z pěti království)

pirate

pirate (hodnocení, recenze)

No Stannis do toho ohně házel tři pijavice-Joffrey,Robb a to třetí si ted nevzpomenu,takže Robbem to začalo a Joffrey je na řadě,ale jako naschvál určitě na konci poslední série :D

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

VaHo

asi tak, jak řekl Martin v tom posledním rozhovoru. "Stejně jako truchlíš za zemřelým přítelem bys měl truchlit když i za svou oblíbenou fiktivní postavou. Pokud někdo umře a ty si zajdeš pro popcorn, je to povrchní zážitek na hovno" (To poslední neřekl takto přesně)

JackDullBoy

JackDullBoy (hodnocení, recenze)

pirate

No ja s nim moc zlutovanie nemam kedze ja som pomerne dobry strateg (dlhorocny sachista) a tym, ze uprednostil peknu tvar a tym viac menej znemoznil pomstenie svojho otca sa da povedat zabil sam :D a ci sa stane nieco dobreho? to ti neviem povedat, kedze HBO sa nedrzi 100% celeho pribehu, urcite ale verim, ze do poslednej casti daju 1-2-3 WTF momenty ved sa musi o niecom rozpravat zas cely rok nie?

VaHo

VaHo (hodnocení, recenze)

Tím že, žádná postava nemá zaručeno že nezemře, je pro celá píseň o to zajímavější, protože většinou jinde mám jistotu že nějáká důležitá postava přežije. Ovšem tady najednou mám o mé hrdiny strach, bojím se o ně a tím je moje pouto k nim o to silnější a stejně tak čtenářský zážitek.

na příspěvěk reagoval KosSs, pirate, TheDarKnig

Související novinky

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

29.02.2024

Druhá série ještě ani nemá oznámené datum premiéry, ale už teď víme, že se začalo pracovat rovnou na třetí řadě, v níž se vrátíme do Středozemě. Seriál Pán prstenů: Prsteny moci se pyšní obrovskými… (více)

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

13.02.2024

Spinoffů, prequelů či přímých pokračování jsme se měli ze Západozemí dočkat už několik. V současnosti je jisté, že se letos v srpnu dočkáme druhé série Rodu draka. Dále pak s určitostí vzniká série A… (více)

Reklama

Reklama