Reklama

Reklama

Hra o trůny

(seriál)
  • USA Game of Thrones (více)
Trailer 27
USA / Velká Británie, (2011–2019), 67 h 52 min (Minutáž: 48–82 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Peter Dinklage, Lena Headey, Kit Harington, Emilia Clarke, Sophie Turner, Maisie Williams, Iain Glen, Nikolaj Coster-Waldau, John Bradley, Alfie Allen (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(73)

„Ve Hře o trůny zvítězíš, nebo zemřeš.“ Násilí, klamy a intriky ve velkém stylu provází rody Westerosu osmi vynikajícími sériemi. Vše pro jediný účel - usednout na Železný trůn. Cenami Emmy ověnčený seriál natočený na motivy knižních bestsellerů „Píseň ledu a ohně“ George R. R. Martina, sleduje obyvatele fantazijního světa, jejichž osudy změní společná hrozba ze Severu: zdánlivě nezastavitelná armáda Nemrtvých. (Magic Box)

(více)

Recenze uživatele immortalis k tomuto seriálu (4)

Dlouhá noc (2019) (S08E03) 

Pohlcující atmosféra, kde přestáváte dýchat, protože nevíte, co se stane dál. V celém dílu naprosto geniální hudební motiv. Filmové zevření draků a jejich boj. A sekvence při které přestáváte dýchat a k tomu ta boží hudba. "What do we say to the God of Death?" "Not today". ()

Zvony (2019) (S08E05) 

Skvělá kamera. Výtečná hudba. Bezkonkurenční Emilie Clarke. Ten pohled stál za vše. Dlouho mi jeden pohled v seriálu/filmu neřekl tolik jako tady. Devastace města s hutnou atmosférou. ()

Železný trůn (2019) (S08E06) 

Za mě spokojenost už na začátku série jsme s kamarádem tipovali jak to skončí a naše tipy se celkem sešli. Poslední sérii i tak hodnotím plným počtem. Stále si však myslím, že poslední dvě série měli mít po 10 dílech i s tou delší stopáží a byl by dostatek času na všechny postavy. BTW: 58% si to opravdu nezaslouží, ale je moderní remcat a škemrat o remake :DDD Naštěstí těch spokojených je více jen nejsou tolik slyšet, protože nepotřebují brečet v každé diskuzi, pod každým příspěvkem atd... Jsem opravdu rád, že jsem mohl být u takového fenoménu jako GOT jsou a budou. Trochu jsem doufal, že by nám mohli dát spinoff Aryi alá Colombus. Nebo Jona za zdí... Spring is coming! ()

Související novinky

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

29.02.2024

Druhá série ještě ani nemá oznámené datum premiéry, ale už teď víme, že se začalo pracovat rovnou na třetí řadě, v níž se vrátíme do Středozemě. Seriál Pán prstenů: Prsteny moci se pyšní obrovskými… (více)

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

13.02.2024

Spinoffů, prequelů či přímých pokračování jsme se měli ze Západozemí dočkat už několik. V současnosti je jisté, že se letos v srpnu dočkáme druhé série Rodu draka. Dále pak s určitostí vzniká série A… (více)

Reklama

Reklama