Reklama

Reklama

Hra o trůny - Série 3

(série)
USA / Velká Británie, 2013, 9 h 4 min (Minutáž: 49–60 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Lena Headey, Peter Dinklage, Emilia Clarke, Michelle Fairley, Iain Glen, Sophie Turner, Kit Harington, Richard Madden, Natalie Dormer, Jack Gleeson (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Ve třetí řadě budou ústředními tématy příslušnost k rodu a loajalita, přičemž vyvrcholí mnoho zápletek rozehraných v předchozích řadách a několik hlavních postav potká krutý osud. Hlavní pozornost je i nadále soustředěna na královské sídlo, kde se Lannisterové po divokém námořním útoku Stannise Baratheona (bratra zesnulého krále) sotva udrželi u moci. Dění na Severu hrozí změnit celkovou rovnováhu moci v Západozemí. Král Severu Robb Stark bude čelit veliké pohromě při jeho úsilí zužitkovat vítězství nad Lannistery v předchozích dílech. Na ještě vzdálenějším severu Mance Rayder (nová postava, kterou ztvárnil Ciarán Hinds) se svou obří armádou divochů pokračuje v neúprosném pochodu na jih s cílem zdolat Zeď. Za Úzkým mořem se Daenerys Targaryen - znovu pospolu se svými třemi hrozivými rychle dospívajícími draky - pokusí postavit armádu otroků, aby s nimi vyplula z Essosu v naději, že nakonec získá Železný trůn. (HBO Europe)

(více)

Recenze (69)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám chuť napsat Marťovi, aby do hodnocení přidal šestou hvězdu, protože bez té se u tohoto seriálu dále neobejdu. Rozjezd série byl pozvolnější, ale posledních pár dílů bylo naprosto ohromujících. Zejména musím zmínit 9. díl, ve kterém na nás čeká překvápko hodné srovnání s koncem série první. Nemám co vytknout. Konečně je tu seriál, kde je hned několik hlavních dějových linií a kde se tvůrci nebojí nechat zemřít třeba hned několik hlavních postav. Neskutečně jsem se těšíval na každý díl a ještě více se těším na sérii č. 4. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoznačně nejlepší série zatím.. :) John sníh konečně zjistil na co má koule a vojel zrzku.. která do něj na konci vyslala pár šípů lásky..:) :) hustá ona... V téhle sérii se tělíčka hrdinů odlehčovali o různé údy :) :) ✋ péro..:) ..tomu jsem to přál za zradu a dostává dobrou čočku..naopak Lenister bez ruky.. už se nejeví jako uplnej zmrdeček..a začíná si získávat mé sympatie..( když chránil tu blond babokládu to mě hodně překvapil) nooo a finále v podobě masakroidni svatby.... Ooouu Yees neskutečný nářez..a za mě zbytečné postavy jsou fuč..:) lady Stark mě srala od samého začátku..no a teď už nebude..:) a Daenerys ta je chvilkama neskutečně namachrovana čůza..a vzápětí.. chytrá a lidská vůdkyně..:) buduje si pěknou armádu..a drackove rostou..:).. oblíbené postavy..Arya je jasná a tlusťoušek z noční hlídky je taky dobrej..:) 100% hodně dobrá sérka. ()

Reklama

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Některé pasáže působí trochu mdlým dojmem (Starkové..jasně, všeho do času, filmová verze mě překvapila i jakožto nedávného čtenáře) nebo naopak patetickým dojmem, ale pro fandy tohle nic neznamená. Třetí serie je postavená hlavně na Daenerys a Jamiem Lannisterovi. Ještěže se dá vždycky na někoho spolehnout. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tak do nějakého 7. dílu pořád jen to samé. Slovní válka, intriky. A myslím si, že toho je za ty dvě a půl řady ažaž. Už mě to nedokázalo ničím překvapit. Nicméně konec řady je tak šokující, že mi to zklamání předešlých dílů celkem vynahradilo. Takhle to mělo vypadat už dříve. Uvidíme, s čím se vytasí soudruzi v další řadě. A doufám, že tempo udrží. ()

Makky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia séria ponúka ukážkové dobrodružstvo na všetkých frontoch, keďže sledujeme príbehy hrdinov skutočne po celom tunajšom svete [vynikajú Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) a Jaime Lannister (Nikolaj Coster-Waldau)] . Vojna o železný trón je v plnom prúde, no tak ako každý, i ja očakávam v ďalšej sérii tú onú bitku. Je to excelentné, bude to veľkolepé! ()

Galerie (472)

Zajímavosti (21)

  • Fantomové bolesti amputované končetiny skutečně existují. Jde o pocit, že amputovaná nebo chybějící končetina je stále ještě připevněná k tělu. (Duoscop)
  • V 3. sérii si drobné cameo vystrihol bubeník skupiny Coldplay Will Champion a spevák skupiny Snow Patrol Gary Lightbody. (Macejko)

Reklama

Reklama