Reklama

Reklama

VOD (1)

Čtyři žurnalistky, zaměstnané v deníku, se rozhodnou vyskoušet si o víkendech roli prostitutky. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

Enšpígl odpad!

všechny recenze uživatele

Ten film vypadal jak kdyby ho posrala smrt. A s těma obsahama k filmům je to tady někdy, jak kdybych měl obraz Putina v ložnici. Redaktorky si o víkendech nehrály na kurvy, ale o víkendu šli za prostitutama nebo snad když jdu do zoo za žirafama, jsem sám žirafa ? Ne opavdu, někdy si v týhle zemi připadám jak na celosvětovým sjezdu retardů. ()

jokino 

všechny recenze uživatele

Film úplne obyčajný, priemerný, ničím neohúri, ani neprekvapí. Z môjho pohľadu, ženy hľadajúce samé seba, veľa krát akoby nevedeli, čo vlastne chcú.. Myslím, že v mnohých prípadoch, nič nové pod slnkom. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Toto je opravdu špatný film, který ani nestojí za podívání. 4 různé ženy se rozhodnou užít si s profesionálními prostituty. Jaké k tomu mají důvody a jak k nim dojdou nestojí za řeč, protože si myslím, že i ženy divačky budou kroutit hlavou. U každé to pak (ne)proběhne jinak. Zajímavé například je, kterak si jedna z žen navolává přes telefon informace o pánských bordelech. Normálně bych vyslovil domněnku, že jim nefungoval internet, ale to bych se mýlil. Nejmladší z celé party je právem blondýna, když nezná ani základní významy některých slov a proto si vše právě na netu hledá. Se špatným scénářem jdou pak dolů i herecké výkony a ty jsou fakt hrozné. Někdy postavy mezi sebou jen tak blábolí, aby vlastně vůbec něco povídali. Konec je naprosto banální a ještě, že nám děvčata prozradila s kým a jak skončila, jinak by divák utrpěl. ()

WillH. 

všechny recenze uživatele

Aj ženy majú svoje potreby, aj ženy chcú skúšať, poznávať, ochutnávať. A sú – hlavne v oblastiach sexu – mnohokrát o dosť komplikovanejšie než chlapi. A stojí pre ne za to poznať – aké je to mať sex s gigolom ?? Oni vravia, že „kým nájdu lásku – tak si treba užívať čo to ide“. Poznám!  Alebo ešte lepšie: „poriadne vyšukaná žena je pre mužov príťažlivejšia.“ :-D Väčšia otvorenosť francúzov k erotike je známa, keď my ešte v – takmer – zbytku Európy sme sa tvárili, že deti nosí bocian a každá aj tá najvášnivejšia trtkačka sa nazývala stále ako milovanie, tak francúzi už vtedy vedeli.... ;-) Zo začiatku sa divákovi môže zdať, že tak jednoduchý film o ženskej duši, libide, zvedavosti asi zrejme (opäť raz určite) napísal nejaký chlap, ale tvorcom je (resp. bola) istá Michéle Rosier. V čase nakrúcania už dáma v zrelom veku, zároveň ho aj režírovala a prevádza nás ním s úplnou ľahkosťou a príbehom tých štyroch žien, v podstate dvoch generácií, ktoré chcú nájsť aj inú príchuť sexuality, vzrušenia, poznania... Ak máte radi francúzky, štipku erotiky (podotýkam – nejedná sa o žiadne porno!) a jemnú ľahkú nevtieravú zábavu (možno aj so svojou polovičkou) na pár desiatok minút, kľudne si to pustite. A prosím vás, žijeme už v 21. st., roku pána 2017, uvoľnite sa, nebuďte ľudia už takí prudérní a – hlavne vy dámy - vyslovte nahlas slovo ORGAZMUS. Povedzte svojmu milému, alebo náhodnému :-D že chcete ORAGZMUS! A verte, čím viac sa uvoľníte, tým skôr ho dosiahnete. ;-) ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama