Reklama

Reklama

Okane ga nai!

(TV film)
  • USA No Money
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Drama / Pornografický
Japonsko, 2007, 4x25 min

Obsahy(1)

Příběh začíná ve chvíli, kdy se zdrogovaný a řetězy spoutaný Yukiya Ayase, objeví na aukci lidského masa. Byl prodán svým jediným příbuzným, bratrancem Isshiim Tetsuem, který si půjčil peníze od mafie a nedokázal je splatit. Když ho všichni viděli, začali přihazovat a skončili na neuvěřitelných 120 milionech yenů. Ayase se stal majetkem nového, velice bohatého majitele Soumuku Kanou. (elid99)

(více)

Recenze (8)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Sex, násilí, sex, násilí, ale jako já se docela vážně bavila :-D Watashi wa ero nee-san XoD Dobře, ty "odvážnější" scény mě moc nebraly, ale jinak to bylo "povedený". Ajase je tak "odporný" uke, že vy sami máte chuť jít a kopnout si do něj... ^____^ Nejlepší bylo, jak se k němu choval jako ke křečkovi... :-) ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Moc yaoi jsem neviděla, ale i v tom malém vzorku se podezřele často vyskytovali příslušníci yakuzi. Asi jsem o těch klucích tetovaných měla úplně mylné představy. ____ Příběh je o tom, kterak být hluboce zamilovaný do křehkého nevinného klučiny a dávat mu to najevo permanentním znásilňováním, zotročením a placením za sexuální služby. Při rozdílu velikostí mezi blonďatou sexuální hračkou a jejím hromotluckým majitelem, mi připadá, že Ayase ani nemůže milostné hrátky přežít. Vskutku láska čistá, hory přenášející. OK, je to sexuální fantazie a jsou to jen namalované čárky. Na to, jak blbé to bylo, jsem se vlastně bavila. A ano, shoduji se se spolukomentujícími, Ayase byl takový ukňouraný uke, že by musel z fleku vyhrát celonárodní japonskou soutěž o nejvíc uke hošu všech dob. SHRNUTÍ: Když vám nevadí trocha animované perverze. A taky: nikdy nepomáhejte mafiánům v nouzi. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Môj tretí stret s yaoi anime nedopadol veľmi rozprávkovo. Príbeh neponúka nič zaujímavé, animácia mi nesadla a soundtrack je nanajvýš priemerný. Každopádne som to dopozeral s ťažkosťou najmä kvôli tomu, že pomer medzi hlavnými postavami bol v mojich očiach udaný do veľkých extrémov. Jedna epizóda (druhá, tá, ktorá sa z veľkej časti odohrávala v podsvetí) bola celkom fajn a v podstate len vďaka nej môžem tomuto kúsku udeliť jednu hviezdu. Inak by to bolo za odpad. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Vcelku dobré dílko, ale Ayase byl příšerný - prťavý, s obříba tyrkysovýma očima a nechutným hláskem. Já vím, typický uke, ale i tak to bylo přehnané. Souhlasím, že nejlepší byl vztah "nový mazlíček". ()

Aluminium 

všechny recenze uživatele

Mužný seme zachráni svojho ukeho, ale nebude to len tak zadarmo. Toto "dielo" mi vyčarilo úsmev na perách, ale zrejme z toho zlého dôvodu. Kanou bol až prehnane mužný a Ayase mi liezol tak na nervy s tými svojimi (plastikami zväčšenými xD) očami a tým piskľavými hlasom (pričom jeho seiyu bol Fukuyama Jun, ktorého mám rada) až som si myslela, že sa dopustím násila na svojom počítači. Ale potom ma napadlo, že to stačí vypnúť. Čo sa aj stalo. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Celovečerní animák, do kterého Japonci jemně zasadili muže, kteří mají rádi mladé chlapečky, i když je zdůrazněno, že Ajase má už 18let a je univerzitní student… A taky děj byl ve druhé části jaksi nepochopitelný a tak u mě horší hodnocení, jako u Ai No Kusabi … 5565 ()

Manarit 

všechny recenze uživatele

Pro příznivce yaoi může být příjemné, ale Ayase coby hlavní kladná postava je tak nechutně naivní, že se to prakticky nedá snášet a když to začně chytat i kdysi relativně normálního semeho, začne to být špatné :D Kresba je na jednu stranu povedená, na druhou se velikost postav mění jak na běžícím páse a uke občas měří sememu vyloženě po pás. Tři hvězdičky dávám spíš z náklonnosti k žánru. ()

Reklama

Reklama