Reklama

Reklama

Hvězdná brána: Příběh jednoho fenoménu

  • Kanada Stargate SG-1 200th episode Special
všechny plakáty

Obsahy(1)

Co jste ještě neviděli aneb Pohled do zákulisí a zajímavosti z nejdelšího nepřetržitě vysílaného kultovního sci-fi seriálu historie. (oficiální text distributora)

Recenze (26)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv SG řadím mezi průměrné seriály, tak tenhle díl se mi hodně líbil. Speciálně ten vtip s MacGyverem. Ke zhlédnutí (jenom ten vtip) zde. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Fraška k ohledu na natáčení úspěšného seriálu. Co si tím kdo sliboval? Asi už 200 epizod je moc, i na produkci. ( Hodnocení: 3/10 ) ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Sonda čistě pro fanoušky nejdéle nepřetržitě vysílaného sci-fi seriálu. Kdo Hvězdnou bránu odsoudil hned v začátcích, připravil se vskutku o mnoho. Nejlépe to vystihl jeden z režisérů Robert C. Cooper, když přirovnal Stargate ke svíčce, která tu stále je a stále hoří, narozdíl od hvězd, které oslnivě zazáří a zase rychle zhasnou. O úsměvný moment se tradičně postaral David Hewlett(Dr.Rodney McKay):"Chtěl bych poděkovat, že jsem si mohl během těch deseti let zahrát asi ve třech dílech Stargate a stát se tak slavným a bohatým." ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Výborný dokument s nezapomenutelnou hláškou Amandy Tapping během natáčení geniální epizody "Solitudes"! ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Příběh jednoho fenoménu. Fenoménem Hvězdná brána jistě je, i když není vysílána tak dlouho jako ostatní"hvězdné" seriály, své publikum a fanoušky se jistě našla, i za těch deset let. V tomto jinak slušném dokumentu se dozvíte, co herci dělají při a mimo natáčení. A kolikrát je to docela sranda :-) ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Výtečný pohled do zákulisí jednoho z nejlepších sci-fi seriálů. Spousta rozhovorů, ze kterých je cítit, jak hrozně si to všichni užívají, jeden vtip za druhým (MacGyver), kanadské žertíky, informace o tom, kolikrát Teal'c řekl vskutku a další užitečné informace. Příjemný a vtipný bonus, který mnohé fanoušky jistě potěší. David Hewlett to o hraní v SG řekl krásně. Za mě 100%. ()

skrblik007 

všechny recenze uživatele

Speciál ke dvousté epizodě, kterým nás provádí Gary Jones (seržant Walter Harriman), je příjemné překvapení pro fanoušky Stargate. ()

R1CH1E 

všechny recenze uživatele

Velmi povedené shrnutí těch 10 let, kdy se točil náš oblíbený fenomén, skvělé poznámky a vtípky a líbila se mi i hudba. A Walter byl velmi skvělá vtěrka. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Protivný průvodce a pár zajímavých náhledů do zákulisí. Jako přínos vidím jen potvrzení toho, že R. D. Anderson je vtipálek a ironik i mimo kameru. A nejen on. 80% = 4/5 ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Proč se nevrátit k tomu, co tak všichni máme rádi a podívat se ještě na něco, co jsme ještě neviděli a možná i trochu odlehčenou formou. ()

Anduril 

všechny recenze uživatele

Vtipné, nápadité, fajn dokument. Vtip s MacGiverom bol najlepší. Ale aj ostatné zábery a spomienky hercov a štábu boli fajn. Odporúčam všetkým fanúšikom SG. ()

Reklama

Reklama