Reklama

Reklama

Dráždivé pokušení

(TV film)
  • USA Kinky Pleasures
všechny plakáty
Erotický
USA, 2006, 83 min

Obsahy(1)

Upjatá a tichá Morgan pracuje jako učitelka, kdežto Madison si užívá smyslného a lukrativního života luxusní striptérky. Okolnosti je donutí vyměnit si na víkend své role a jedna druhé tak způsobí nemalé potíže... (oficiální text distributora)

Recenze (7)

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Občas se tam objeví pěkná pornoherečka, ale když...i to šukání je hraný, to ať se jdou vycpat :-D a kdo se má na ty silikony furt dívat. Viva natura! ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Příběh nic moc jako vždycky, i když tady je ještě pořád na relativně slušné úrovni, oproti jiným podobným filmům. K tomu dvě fakt pěkný ženský v hlavní roli (to se taky v erotických filmech moc často nevidí) a hned je to trochu lepší. 2,5/5 ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Motiv záměny dvojčat , kdy jedna je povahou opačná od druhé. Konzervativní učitelka si vymění život se striptérkou. Beverly Lynne byla kočka a tady je snímaná na kvalitnější filmový materiál než ve filmech okolo roku 2002 takže si můžu dovolit pár hvězd. ()

Jablickar 

všechny recenze uživatele

tu černošku tam mohli víc naložit… nedivím se, že chlapi neumí udělat ženskou, pokud je pro ně takový film jako návod :D ()

Reklama

Reklama