Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad Jsou hvězdy, které nehasnou se po prvním roce svého působení na obrazovkách České televize umístil v populární divácké soutěži TýTý na 9. místě!! Za dobu existence již prošlo pořadem nepřeberné množství opravdických Hvězd, které nehasnou. (oficiální text distributora)

Recenze (52)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Popový napodobovač Vladimír Hron neumí občas ani otevírat pusu na playback. Aspoň, že je na konci humorná scénka. "Povinná," stokrát viděná, ale pořád je lepší, než ta předchozí hudební hrůza. ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Zrůdný šoupissnic v praxi a Hron aby to spral... %-[.. - - - P.S. Tak si tak zase jednou říkám, kolik naprosto zbytečných estrádních parazitů tyhle a podobné pro kulturu naprosto bezcené srágory živily a stále živí... (?!) Ale došaška klidně, ať si ty pisskulturní onanisty honí všechny ty komerční (sic!) novoprimeroidní (k)anály, ale co to má co dělat v >televizi veřejné služby< ? Howgh. - - - - - (Nahlédnuto kdysi semotamo a víc nic, hodnocení po chvilkově pomateném repete 11.7.2011 (! sakra proč tyhle sračky naše veřejnosrádní takto recykluje ?) 223., pohaslý komentář zde jako čtrnáctý - 11.7.2011) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Z počátku vysoce zábavný pořad, který doplatil na hamižné natáčení dalších dílů a záhy začal nesmírně nudit.. Hronovo snažení se tak rozpadlo v podivně nevtipný tvar!! ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Hudobná relácia "Jsou hvězdy, které nehasnou" sa pravidelne vysielala na českej verejnoprávnej televízii. Bolo vyprodukovaných deväť zhruba hodinových častí. Za povinné koncesionárske poplatky si tam urobil svoju one man show Vladimír Hron. Vyspevoval, trapne vtipkov a snažil sa imitovať svetové hviezdy. Mne sa tento chlapík vždy zdal akýsi podivný, strelený a slizký. Jeho kŕčovitý humor a afektovaný prejav mi boli protivné. Hrona i celú túto jeho estrádu považujem za odpad! ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Komu zvoníš Hrone. Zvoníš sobě. Touto drzou a nekvalitní parafrází jsem si dovolil okomentovat tento megahustý koncentrát neskutečné trapnosti, při kterém se po pěti minutách sledování pode mnou otevírá země a hrozí mi hanboupropadnutí se do jakéhokoliv Německa. Opravdu by se nehodily koncesionářské poplatky na něco důstojnějšího a praktičtějšího??? Třeba na otrávené návnady pro inkriminované umělce lokálních, hasičských mecheche? A teď prosím zhasněte, smrt má být důstojná....defibrilátory a adrenalin v pichně hoďte do hajzlu. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Ježibaba Hron to nevzdal a v recyklovaném pořadu, kterým nebavil, dál otravoval a v reprízách bude nadále otravovat národ svým neumětelstvím. Zde zpíval, tančil, chlubil se svojí vybroušenou angličtinou a přizval si další hosty z uměleckých sfér. Ti však pokleslost pořadu se scénou za pět korun i s DPH nikam nepozvedli. Dneska je rád, že mu další homeless jménem Ruda z Ostravy přenechal místo vedle dvou nesympů na nikým nesledovaném TV Barrandov. Klady: nevyskytují se. Zápory: už jen to, že tento pořad vznikl a znova bude okupovat televizní obrazovky, dál už se nemá smysl rozepisovat. Je to šílenost sama o sobě. 0% ()

CaptainNor 

všechny recenze uživatele

Zcela zřetelně vidím, jak maličký Vládík baví celou rodinu, až se babičce třese brada. Ve školce už uměl Sodomu a Korna, v osmé třídě na horách už zcela exceloval a mejdanem na gymplu měl jeho kumšt kulminovat, ale zároveň skončit, protože puberta jeho hlásek nevyřešila. Kdyby tuhle pokleslou exhibici dávala Nova, ani bych nemukl, tam jsme zvyklí na daleko těžší kalibr trapnosti, ale že tohle pištění jako když ho někdo drží za koule vysílá v atraktivních časech ČT, to je Nejasná zpráva o konci světa ()

Jakubisko odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad založený na písničkách, ve kterém 90% účastníků (včetně samotného Hrona) zpívá na playback. Jó, to je teda nářez... ()

Krt.Ek odpad!

všechny recenze uživatele

Hron se převleče za nějakého světoznámého pěvce, debilně poskakuje po pódiu a paroduje až se z něj kouří a nakonec svého vystoupení si pozve hvězdu nebo "nehvězdu" českého hudebního nebe, vyzpovídá jí a potom si zase všichni hezky zpívají. Takových vystoupení stihne za pořad i deset, kluk jeden šikovná. Tak se toho opakuje díl po dílu. Výtečná zábava, že ano? 5% ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Je to pořad o ničem. Ale Vladimír Hron k mému překvapení není špatný moderátor, tak za něj aspoň tu jednu hvězdu. 15% ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Pohaslé hvězdy, hrozný playback a rádoby šoumen, který nepatří do 21. století a ani v letech osmdesátých by mě nepobavil. ()

Reklama

Reklama