Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad Jsou hvězdy, které nehasnou se po prvním roce svého působení na obrazovkách České televize umístil v populární divácké soutěži TýTý na 9. místě!! Za dobu existence již prošlo pořadem nepřeberné množství opravdických Hvězd, které nehasnou. (oficiální text distributora)

Recenze (52)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Ježibaba Hron to nevzdal a v recyklovaném pořadu, kterým nebavil, dál otravoval a v reprízách bude nadále otravovat národ svým neumětelstvím. Zde zpíval, tančil, chlubil se svojí vybroušenou angličtinou a přizval si další hosty z uměleckých sfér. Ti však pokleslost pořadu se scénou za pět korun i s DPH nikam nepozvedli. Dneska je rád, že mu další homeless jménem Ruda z Ostravy přenechal místo vedle dvou nesympů na nikým nesledovaném TV Barrandov. Klady: nevyskytují se. Zápory: už jen to, že tento pořad vznikl a znova bude okupovat televizní obrazovky, dál už se nemá smysl rozepisovat. Je to šílenost sama o sobě. 0% ()

CaptainNor 

všechny recenze uživatele

Zcela zřetelně vidím, jak maličký Vládík baví celou rodinu, až se babičce třese brada. Ve školce už uměl Sodomu a Korna, v osmé třídě na horách už zcela exceloval a mejdanem na gymplu měl jeho kumšt kulminovat, ale zároveň skončit, protože puberta jeho hlásek nevyřešila. Kdyby tuhle pokleslou exhibici dávala Nova, ani bych nemukl, tam jsme zvyklí na daleko těžší kalibr trapnosti, ale že tohle pištění jako když ho někdo drží za koule vysílá v atraktivních časech ČT, to je Nejasná zpráva o konci světa ()

Reklama

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Každá generace má svoje písně a pěvecké idoly. Tento hudební pořad je určen pamětnické generaci posluchačů, do které taky patřím. V dětství jsme si při školních autobusových výletech zpívali lidovky, v 60. letech přišla televize a popové melodie. Vyrostla na nich generace zpěváků, z nichž mnozí vystupují dodnes. Je pěkné, že byli pozváni do tohoto pořadu připomenout své nejslavnější hity, které mají příjemné melodie i srozumitelné texty a díky tomu přežívají až dodnes. Vladimír Hron je zase takový průkopník a předchůdce současné populární reality show Tvoje tvář má známý hlas svým napodobováním zahraničních a příliš nákladných interpretů, které si televize z úsporných důvodů nemůže dovolit pozvat. Nejsou zde tím pádem nejslavnější popové hvězdy současnosti, i když některé slavné hity, které dostaly nové aranžmá mají ve svém repertoáru. Pořad je určen především pro vzpomínku starší generaci. Trochu mě děsí pomyšlení, že v příštím desetiletí už původní české písničky nebudou, protože většina interpretů dnes zpívá anglicky. ()

Krt.Ek odpad!

všechny recenze uživatele

Hron se převleče za nějakého světoznámého pěvce, debilně poskakuje po pódiu a paroduje až se z něj kouří a nakonec svého vystoupení si pozve hvězdu nebo "nehvězdu" českého hudebního nebe, vyzpovídá jí a potom si zase všichni hezky zpívají. Takových vystoupení stihne za pořad i deset, kluk jeden šikovná. Tak se toho opakuje díl po dílu. Výtečná zábava, že ano? 5% ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Hudobná relácia "Jsou hvězdy, které nehasnou" sa pravidelne vysielala na českej verejnoprávnej televízii. Bolo vyprodukovaných deväť zhruba hodinových častí. Za povinné koncesionárske poplatky si tam urobil svoju one man show Vladimír Hron. Vyspevoval, trapne vtipkov a snažil sa imitovať svetové hviezdy. Mne sa tento chlapík vždy zdal akýsi podivný, strelený a slizký. Jeho kŕčovitý humor a afektovaný prejav mi boli protivné. Hrona i celú túto jeho estrádu považujem za odpad! ()

Galerie (88)

Reklama

Reklama