Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Speciální tým expertů na paranormální jevy vyšetřuje a dokumentuje nadpřirozená zjevení... Jste připraveni na zákaz vycházení? Trojice nebojácných dobrodruhů Zak Bagans, Nick Groff a Aaron Goodwin ze zábavného dokumentárního seriálu o dobrodružstvích na místech, kde údajně straší, do toho jde po hlavě. V každém dílu se trio nejdříve seznámí s historií strašidelného místa. Vyzpovídá historiky i očité svědky a vyzbrojí se příběhy o duších těch, kteří tam zemřeli. Nakonec se tam Zak, Nick a Aaron nechají zamknout od soumraku do úsvitu a stráví noc vyvoláváním duchů. (TV Prima)

(více)

Diskuze

karamel

karamel (hodnocení, recenze)

Chybí mi zde hodnocení jednotlivých epizod... 277 epizod není zrovna málo.

Readyxx

Readyxx (hodnocení, recenze)

:D no malem sem se u toho poradu pos..ale smichy..co puvodne ti jelimani asi neplanovali ...boze jak muze tohle nekdo brat vazne  .. i ti herci no spise neherci co maji popsat co vydeli se u toho tlemi , protoze vyplivnout ze sebe  takovou srac.. s vaznym ksichtem chce opravdu talent .. odpad nic jineho

Uživatel Readyxx smazal svůj příspěvek.

zsn

zsn (hodnocení, recenze)

Nemá někdo echo, kde najdu halloweenský speciál s Draculou? býval na youtube, ale už ho nemůžu dohledat. Když tak díky za zprávu. 

Fenquick

Fenquick (hodnocení, recenze)

Vynikající dokument o hledání nadpřirozena ve strhujícím podání trojice investigativních záhadologů. Během jejich poutavého vyprávění, plného neočekávaných zvratů, na Vás bude dýchat neopakovatelná tajuplná atmosféra ponurých příběhů, z rozhraní nadpřirozena a ... Vlastně ne. Dělám si prdel. Je to sračka a ti tři a celý štáb jsou parta vychcaných šmíráků.

marlboro

marlboro (hodnocení, recenze)

Ještě čumím, zatím 24 fanoušků?! To jsou určitě ta jelita s jitrnicí na čele, co v noci telefonují za těžký prachy těm rádoby vědmám o radu a pod. do tv. Národ blbců..

marlboro

marlboro (hodnocení, recenze)

Mi.chals napsal dost výstižný komentář.. Podle mě je to slátanina tří vychcánků, kteří díky televizím, co to od nich kupují, z nás dělají blbce! Zmlátit klackem a nahnat do nějaké záslužné práce!

Reklama

Reklama