Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Speciální tým expertů na paranormální jevy vyšetřuje a dokumentuje nadpřirozená zjevení... Jste připraveni na zákaz vycházení? Trojice nebojácných dobrodruhů Zak Bagans, Nick Groff a Aaron Goodwin ze zábavného dokumentárního seriálu o dobrodružstvích na místech, kde údajně straší, do toho jde po hlavě. V každém dílu se trio nejdříve seznámí s historií strašidelného místa. Vyzpovídá historiky i očité svědky a vyzbrojí se příběhy o duších těch, kteří tam zemřeli. Nakonec se tam Zak, Nick a Aaron nechají zamknout od soumraku do úsvitu a stráví noc vyvoláváním duchů. (TV Prima)

(více)

Zajímavosti (7)

  • V 5. epizodě 4. série s názvem Stanley Hotel tým vyšetřoval matrace, na kterých podle nich zemřeli lidé. Skutečný personál hotelu Stanley ovšem prozradil, že to bylo jinak. Hotel neskladuje matrace, na kterých lidé zemřeli. Ač se jedná o nejstrašidelnější hotel Ameriky, tak to byly normální matrace. (Vitox)
  • Manželský pár Mark a Debby Constantinovi, kteří několikrát, jako odborníci na EVP, pomáhali v tomto pořadu rozluštit hlasy duchů, zemřeli v roce 2015 tragickou smrtí za velmi dramatických podmínek. Jejich manželství bylo velmi bouřlivé a několikrát bylo nahlášeno domácí násilí, ať už ze strany Debby nebo ze strany Marka. Vše vyústilo v odstěhování se Debby do podnájmu, kde bydlela s dalšími dvěma spolubydlícími. Jednoho dne se jeden z nich vrátil domů a našel mrtvolu svého spolubydlícího a zjistil, že Debby je pryč. Ihned zalarmoval policii. Ta vypátrala Marka a Debby v jejich bytě, kam Mark Debby unesl a držel jako rukojmí. Po několikahodinovém vyjednávání, byla povolána zásahová jednotka, která do bytu vtrhla. Našla ale už jen dvě mrtvá těla. Podle prohlášení policie Mark vtrhl do bytu své ženy, kde při hádce zastřelil jejího spolubydlícího. Pak ji unesl do jejich vlastního bytu, kde ji později zastřelil a pak obrátil zbraň proti sobě. (Wishkah)
  • Zak Bagans si jako vášnivý sběratel předmětů, souvisejících s paranormální aktivitou, otevřel v Las Vegas Haunted Museum. Zároveň k tomu natočil dokument pro Travel Channel s názvem Deadly Possessions (2016). (LucyZ)
  • Nick Groff po 135 epizodách seriál opustil a místo něj se do vyšetřování zapojili technici Jay Wasley a Billy Tolley. (LucyZ)
  • Sezona 2014 byla rozšířena o 7 extra epizod pod názvem "Ghost Adventures Aftershocks". (sabres72)

Reklama

Reklama