Reklama

Reklama

Heyduko kontra Gojira

(amatérský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Sci-Fi / Akční
Česko, 2009, 10 min

Obsahy(1)

I škaredí lidé mohou zachránit vesmír. Hrdina se ráno probouzí, zamaskovaný škraloupem hnusu a zaschlé hořčice, jenom aby zjistil, že jeho lásku unesla mezigalaktická příšera a je třeba jeho superhrdinského alter-ega Heyduko, aby zachránil svět, ženu kterou miluje a kinematografii obecně. (Heroin17)

Recenze (20)

pugs odpad!

všechny recenze uživatele

Híkari tó ikačáté huako čepáperá. Kuita kólá číí itara účene páka. Huakečarata ó čará. Nakaračúti palá čara hejdukó. Bla Bla Bla. Hrám hru. Bla Bla Bla. Jačí po mne mama. Bla Bla Bla. Nuda v Brne. Bla Bla Bla. Chcem ju zachrániť. Bla Bla Bla. Jéj obľúbenci Black Sabbath. Bla Bla Bla. Nečakaný koniec. 1/10 ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Hey! No to snad není Možný!? A Břeťa nic?! %-o . . . Leda že by bledá emanance chcance? - - - P.S. Sem slyšel ve plumbum blízkých kruzích, že dvojka se bude jmenovat "Kaďuko kontra Chcatura", bude to Apolenin celosnídaňák na konečník z FÁMU (to nejni fáma!) a naša artistka se už kvůlivá tomu promrdává k nějakej tej škváře ze Stádního toku na potvoru prostonárodní kakochcankie. Kopro-dukce s Č(S)TV Brhnisko. Ňáký love prej taky přihodí postmortem Vašek (oni spolu kemoušej a maj ty nadace pro ty nový j-elity, je fajn, že už je to zase ťíp ťop a s panem ministrantem se vybesstlilo...) a Eva jede na vejvar v procentech... No, jestli se dožijou, že... °-/ . . . Nemužem se dočkat! Budoucnost naší pisskultůry je fak tak zahřátá! - - - K výše uvedené filipigice důkaz a podobné srajdy zde: http://www.youtube.com/watch?v=SMN0y2RWNbo - - - - - (Poprvé sjeto bez sjeta 14.7.2011 na JůTupě, žumpocení 46., kokotmentář zde jako nešťastně čtrnáctý - 14.7.2011 - lehce zakokotuolizovaný 14.4.2012) ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Již jsem chtěla hodnotit jednou hvězdičkou, avšak před možnou zkázou toto, vskutku "velkolepé" dílo, zachránily snad jen Paranoid(ní) bojové scény a závěrečný happy end se slovy "udělám vše pro lásku". ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Hehe... kamera a role Femme Fatale má bývalá kolegyně Apu. Oproti jejímu předchozímu počinu, ve kterém Santos přichází do města, vede si Apu na obojku a oba pak plivou mléko v kabině výtahu je to docela pokrok...:) ()

5150 

všechny recenze uživatele

Tak tohle domácí video mi připomělo podobný kousek Jörga Buttgereita a to konkrétně Captain Berlin - Retter der Welt. Jediný rozdíl je snad v použité hudbě, kdy Jörg tam měl svoji původní - dosti šílenou melodii a tady jsou použity známé rockové fláky. Akční pasáže tak dokresluje "Paranoid" od Black Sabbath a romantický závěr zase "I'd Do anything for love" od Meat Loafa. Uplatnění tohoto krátkého filmu tak vidím jedině na jednom z dalších ročníků "Festivalu Otrlého diváka". ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Ako paródia na superhrdinov to môže byť, navyše ten začiatok bol dobrý, nebyť tých čudesných príchodov tej ženy a toho divného hlasu, čo jej dali. Ale ako krátky film o tom, že aj škaredí môžu zachrániť vesmír, či spojenie s japonskými detailami to nebolo dobré. Je to taká dosť zbytočná a mierne srandovná hlúposť. ()

LINKIN 

všechny recenze uživatele

Kouzlo (ne)chtěného. Milovat nebo nenávidět. Škoda jen nedopitého pivka po ránu, to by se stávat nemělo :) ()

Matrinx odpad!

všechny recenze uživatele

Tomuto "snímku" uděluji svojí osobní malinu! Něco tak strašného, a neschopnějšího "režiséra" jen tak neuvidíte. Vážně úchvatný - polovinu videa sledujeme jak hlavní "hrdina" žere u Doomu 3 párky s hořčicí :D Kdyby si aspoň na tom autor dal záležet, i z toho na první pohled céčko popisu se dalo udělat víc. A co to vůbec dělá na csfd ?! ()

Gaaron 

všechny recenze uživatele

Ultimátní WTF-Movie. Zmorfování v Hvězdičáka uprostřed souboje s radioaktivním plazem, transsexuální pláštěnka a matka vs. Doom 3. Wicked! ()

Avathar 

všechny recenze uživatele

Oukej, uznávam - moje vlastné filmové pokusy boli ešte väčšie odpady, ale aspoň som mal v sebe toľko súdnosti, že som ich nevešal na csfd! ()

gjjm 

všechny recenze uživatele

Česká amatérská parodie na anime a tokusatsu, nebo snad na film jako takový? :)) Asi bych to měl pseudointelektuálně rozpitvat. Takové normální home made video, ani moc vtipné to není (viz turecké remakes velkofilmů, které se od Heyduka liší jen tím detailem, že tady je to záměr), ale s lepším scénářem by to snad šlo... Na druhou stranu, zombíci a střih na amatérský film docela ujdou, využití hudby a herecké výkony (+ některé jednotlivé scény jako oblékání hlavního hrdiny, debilní výtlem v závěru nebo zapalující si matka) jsou přímo geniální :) HAPON! ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Jako vtipný to bylo, a předpokládám, že sami autoři se u toho museli docela solidně taky nasmát. Ale jinak to sem asi fakt nepatří.. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Už jsem viděl i horší dílka. Tady je alespoň slušná kamera a obraz, vykradená hudba jež celkem slušně doplňuje děj a pár zajímavých nápadů. Ta skřehotající žena (matka?), hraní na notebooku (zkuste Nexuiz). Ta natáčená místa také stojí za zhlédnutí. Na 10 minut to docela zabavilo... परुपरुपकदोदेजतेतौकेतॆंकगोह्दौकेजिददिताकिहेस ह६गरू užijte si městské písmo bohů :-) ()

Angalo

všechny recenze uživatele

Jak TOHLE mohl někdo natočit? Jak se TOMUHLE mohl Někdo zaprodat, aby v tom hrál? Odmítám hodnotit, jen nevěřícně kroutit hlavou... ()

Forsetino odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle není odpad, ale tohle je sračka! Naštěstí autorka není moc plodná, a tak nám podobné sračky už neservíruje. Možná si jen zapomněla vzít tabletky, protože jinak nechápu, proč toto vzniklo... 0/10 ()

Reklama

Reklama