Reklama

Reklama

Battlestar Galactica: Razor Flashbacks

(seriál)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Sedm webepizod vyprávějících příběh mladého Williama Adamy, který slouží v První Cylonské válce a objeví nebezpečný cylonský experiment. (Mertax)

Recenze (19)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Pokud by tyto flashbacky byly vydány vcelku jako 20ceti minutovka výsledné hodnocení by asi bylo lepší. Jinak rozděleno na několik malých částí působí dost zbytečně a "pouze" jako malá reklama na film. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Ani mladší verze Billa Adamy nešetři charizmatem a akcí. Razor Flashbacks jsou jedinečným nahlédnutím do období začátku konfliktu a v takové podobě fungují na podtrženou jedničku. I z téhle poloviční epizody totiž dýchá atmosféra Battlestar naplno. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Po neblahé zkušenosti s výplňovými webepizodami BSG - Resistance, je tohle velmi dobře odvedená práce, které nechybí atmosféra, akce ani efekty (překvapivě). Jen by tomu slušela větší délka. Docela mě to navnadilo na mladého Adamu v seriálu Caprica ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

To se strašně těžko hodnotí. Viděl jsem to sice v kuse, ale je to až moc krátký na to, aby se to dalo nějak posoudit. Dávám tedy 3*, bylo to docela dobrý. Tyto webepizody mi příjdou ovšem naprosto zbytečné. Kdyby to udělali jako flashback v normálním dílu, bylo by to lepší. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Web seriálik, ktorého časť je súčasťou filmu BSG: RAZOR. Celkom fajn mikropríbeh, ktorý nič extra nové nepovie, ale má slušnú akciu (bitka so cylonom počas pádu atmosférou) a dobre pracuje so starými i novými rekvizitami z univerza BSG... Fanúšikovské štyri hviezdy... ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Další sada web-epizod ze světa Battlestar Galactica. Musím pochválit casting, jelikož mladý Bill Adama si je opravdu celkem podobný. Vše je umě natočeno, ale Razor Flashbacks jsou příliš krátké na to, abyste si po pár dnech na něco z jejich děje vzpomněli. Pouze mne trochu udivuje logika příběhu. Fakt, že Cyloni vypadají jako my, odhalili lidé až v úvodní minisérii. Je tak s podivem, že si nikdo z armády za těch 40 let nedal dohromady 1 a 1 o tom, na co vlastně Husker narazil na konci první války? ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Moc pěkné nahlédnutí do událostí první Cylonské války. Velmi mě překvapil Nico Cortez v roli mladého Williama Adamy, který nejenže vypadá docela podobně, ale hlavně ho perfektně zahrál se všemi těmi jeho typickými pohledy a hrubým hlasem. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Není to špatné, ale opět krátké a několik záběrů použito v pozdějším filmu... Mladý "Husker" Adama více cool než stařík, přesunutý děj do minulosti nebyl špatný nápad. ()

Cejny 

všechny recenze uživatele

Webepizody, flashbacky z minulosti Billa Adamy. Nebylo to špatné a na takové doplnění určitě dobré, aspoň se taky dozvíme něco víc z Adamovy minulosti. ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Tož lepší než 1. serie vsuvek z Nové Capricy. Akčnější i s vesmírnou bitvou. Takže díky tomu i zaživnější a nenudivé. Ikdyž moc nám to stejně neřekne nebo nepoodhalí :-) ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Rozhodně lepší, než předchozí web-série Resistance. Posun do "prequelu" BSG sluší, mladý Husker taky nezklame... Nepotěší ale fakt, že celá dějově důležitá polovina web-série je obsažena v Razoru - proč na to musíme koukat dvakrát? ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Webepizody úplně o ničem. 2 a půl minuty je opravdu krátká doba, aby z toho divák měl něco jiného než rozporuplné pocity. ()

Ernie_13 

všechny recenze uživatele

Dobre na vyplnenie volna pre nedockavych fanusikov, ale pre tych co to nesledovali v priamom prenose uplna zbytocnost pretoze drviva cast z flashbackov bude ukazana vo filme "Razor". ()

Naby 

všechny recenze uživatele

Kratke, ale zajimave vyplneni mezi dalsimi opravdovymi dily. Myslim, ze jsou na netu ke stazeni zadarmo (bylo to pro ty co cekali na dalsi serii). ()

Reklama

Reklama