Reklama

Reklama

Experiment kolonie

(pořad)

Obsahy(1)

Tato reality show je kontrolovaným experimentem zkoumajícím, jak by lidé přežili po globální katastrofě. Po deset týdnů se deset dobrovolníků z různých oborů (vědec, mechanik, doktor a další) snaží přežít v prostředí po katastrofě. Jsou vymezeni na opuštěnou továrnu a její okolí. Ze začátku nemají vodu, jídlo ani elektřinu, ale postupně se snaží všechny tyto problémy vyřešit. (Sharkey)

(více)

Diskuze

InGen

InGen (hodnocení, recenze)

Kdy budou dávat na Prima cool další sérii, jakoby tu první? Říkali, že hned po této sérii. A místo ní tam hraje Americký choper.

Eluap

Eluap (hodnocení, recenze)

Nemáte někdo CZ titulky na 1. sérii?   Děkuji, s pozdravem Eluap

ps pokud je někdo máte tk PM Děkuuji

Bernyz

Bernyz (hodnocení, recenze)

Jenom připomenu, že Prima COOL vysílá od 31.1. vždy ve 20:15 (úterky) druhou sérii. Podle vyjádření COOLu jim příjde na začátek lepší a první mají v úmyslu nasadit po této.

Mr.SelfD

Mr.SelfD (hodnocení, recenze)

Nejak bych nekritizoval ten projekt kvuli tomu, ze "najdoiu vse potrebne". Z ekonomickeho hlediska se v prvni serii soustredili do jednoho objektu, proto tam tvurci tyto veci nanosili a pohodili. Ve skutecnosti by museli prohledavat okoli, ale vzhledem k prumyslove oblasti si myslim, ze by tam tyto komponenty drive ci pozdeji nasli.
 
 To ze jsou ucastnici nataceni i z detailu kamerou mi vubec nevadi, naopak. Mam pocit ze oni po urcite dobe kameramana jiz tak moc neregistruji.
 
 SPOILER:
 Trapne mi spise prislo to zakonceni te prvni serie. Jak se ted jeden rozhodl ze pojede sam.. prislo mi to takove umele Mad Maxovske..asi si myslel, ze  z neho bude herec.. :)

Reklama

Reklama