Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Viola Ottová a Michal Suchánek uvádí zábavný pořad se soutěží o členství v Klubu šampiónů XXL. (oficiální text distributora)

Recenze (22)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Jirko Adamče, ty kluku jeden. Ty se mně nějak nezdáš, ty se mně nějak nelíbíš. Když slíbíš, že už se nikdy nesnížíš k jakékoliv tupé a ubohé estrádě, na kterékoliv televizi, a že do završení svého devadesátého roku života natočíš nejméně jeden film pro kina s Jirkou Mádlem v hlavní roli, tak ti odpustím i Cesty domů se suverénně největším opičákem "Belmondem" Krausem v hlavní roli. No vidíš, že to jde. Nezlob se, ale je to i tentokrát za odpad. Nezlobíš se? Tak do smrti u tvých nesmrtelných pořadů dobrý, jo?! 0% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Největší sledovanost měl asi díl se skupinou Lunetic, páč potom už to šlo se sledovaností i kvalitou jednotlivých dílů do kopru. Ještě dnes se musím smát, když se ti dva postavili vedle sebe. Viola byla pěkná ženská, Suchánek zas exot – takže se dobře doplňovali – bohužel mnohdy za hranicí trapnosti… ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Tak jo,jsem skoro jediný,ale co. Sportovní výplň mi byla vždy u zadnice,ale co jsem miloval,byly ty výstupy dlouhatánské Ottové a miniSuchánka. Mě to prostě bavilo/baví,nemůžu si pomoct. A taky zde vystoupila po1.,naše nejlepší skupina všech dob!-Kbely Semily. Dodnes,když to vidím,umírám smíchy. Ukamenujte mě. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Kromě soutěží s tlustými lidmi stál za zmínku jenom výškový rozdíl moderátorské dvojice, i když na to si člověk zvykl taky celkem brzo. ()

Kosmik 1 odpad!

všechny recenze uživatele

Obdivuju lidi, co do těchhle pořadů chodí. Já bych odvahu neměl, ač nejsem obézní. Ale ztrapňovat se před národem bych i tak neměl zapotřebí. :-) Tohle byla ovšem katastrofální soutěž, asi jedna z nejhorších, co jsem měl možnost vidět v TV. 0% ()

lskala odpad!

všechny recenze uživatele

Pár minut slávy pro moderátorku se jménem Viola Ottová. Viděl jsem jeden díl a už nikdy víc. 5% - Odpad! ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Jsem hodně tolerantní vůdči pokleslejší, lidové zábavě vznikle nejen na nově. Ale XXL je opravdu nepovedený pořad a nedivím se, že tak rychle byl stažen z obrazovek. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Michal Suchánek nemá kromě TeleTele pořad, kde by zazářil a výjimka nebyl ani pořad XXl s Violou Ottovou. ()

melisos odpad!

všechny recenze uživatele

Suchánek a Genzer ve své vrcholné éře ubohosti a trapnosti . Tihle 2 niemandi měli být popraveni ještě dřív než se narodili a samozřejmě Tv nova chce dobýt svět slátaninou o tlustých lidech . Jednou se hecnu a zapálím tu budovu , kde sídlí . ()

Reklama

Reklama