Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mafiánská sága o lásce a pomstě.
Antonio Moro pracuje pro gangsterského bosse Thomase Steela. Žije spokojeně se svou přítelkyní Tanyou, která čeká dítě. Antoniova slibná budoucnost skončí ve chvíli, kdy dostane za úkol zabít jemu blízkého člověka. Film Gangster vypráví příběh o lásce a pomstě, která má nečekané důsledky pro všechny zúčastněné. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

...a já blbec nevěřil, že tohle bude taková kravina, jak se o ní tvrdí. Nedá se říct, že by to byla blbost. Jenom je to prostě film naprosto o ničem. Gangster je dost možná stylový název, obrázek je dost možná ještě stylovější záležitost, ale ten film si hraje na něco, co vlastně vůbec není. Ta rádoby mafie je totiž jenom nějaká banda potrhaných debilů, co si hrajou na něco, co rozhodně nejsou a ještě se do toho sere vztah...to miluju když do už dost tak nudnýho filmu serou vztah. Příjde mi totiž, že nevědí, co do základní kostry nasrat, aby to bylo zajímavý, a tak tam nacpou vztah. Klasika. Nudné drama, které v sobě nemá absolutně nic. ()

hans500 

všechny recenze uživatele

Tento švédský gangsterský film byl bohužel zklamáním. Především scénář byl špatný, film ani nebyl nijak dobře natočen a navíc i stopáž byla nepřiměřeně dlouhá a samotní herci, kteří nejsou špatní nemají šanci to zachránit. ()

HomeAlone 

všechny recenze uživatele

Najlepsia vec na tomto filme je jeho plagat , na ktorom je Denzel W. s filmu Americky Gangster . Zase sa niekto pekne vyblaznil na plagate ()

insurgentes 

všechny recenze uživatele

Překombinovaný scénář a ve finále plochá nevěrohodná blbina. Ale aspoň jsme viděli, v jakých křečích to končí, když si zrovna švédi chtěj hrát na halyvůd. ()

Jane18CZ 

všechny recenze uživatele

2* za Natalii - druhá větev dějové linie, ale jinak to celkem bylo chabé. Postrádalo to náboj. Mafiánské filmy nemám ráda, ale pár jsem jich viděla a tohle nepatří mezi ty dobré. Je to průměr.. ()

noctambule 

všechny recenze uživatele

Lepší než jsem čekala, ale i tak neskutečně debilní. Švédská mafiánská telenovela byla místy vtipná, většinou nechtěně, díky hrozným dialogům. Tvůrci se nebáli zařadit drsné souboje žen, zvlášť u Natalie s krásnými dlouhými vlasy, to bylo efektní:-) "Nezvi dámu na parket, když neumíš tančit." ()

dakarin 

všechny recenze uživatele

Není tajemstvím, že od Pipi dlouhá punčocha švédská kinematografie čeká na další drobná vítězství ;-) Tento film to však ještě není, ale nacházíme zde již zajímavou kameru i několik zdařilých scén, ovšem, a to vidím shodně s ostatními, celková spojitost příběhu, smysl snímku, prostě řečeno - samotný filmový um zde ještě nedozrává :-( opravdu jen severská zarputilost drží pohromadě spoustu různých (celkem šikovně okoukaných, pardon inspirovaných) obrazů .... tedy osobně to vidím, že jsou ve vývoji, pro nás poněkud horším vysvětlením by bylo, že jim samotným se to takhle líbí .... to by nespěchali z tohoto bodu :-( ()

monty.cl 

všechny recenze uživatele

Tak nevím,rozhodně to není špatnej kus- jasně,není to žádnej akční nářez, je to spíš taková love story z podsvětí,ale v pohodě koukatelná.Film nikam nespěchá, pomalé tempo si drží celou dobu a jeho melancholická nálada mi na švédskej film přišla místy dost asijská, takže spokojenost...75% ()

`barocco 

všechny recenze uživatele

Drama s neskutocne zle napisanami dialogmi a az prilis zbytocne prekombinovanym dejom navyse natocena na urovni mierne podpriemernej televiznej produkcie ktora si vsak aj napriek vyznacenym negativam moze najst svojho divaka. Pri ostrazitejsej a doslednejsej dramaturgii mohlo ist o daleko presvedcivejsi a mozno az prekvapivy snimok. ()

todoyle 

všechny recenze uživatele

118 minut naprosto nudné a nezáživné podívané. Otřesné dialogy a marné pokusy o akční scény, jak ze slabšího amatérského filmu. Herci na mne v mnohých scénách působí hrůzostrašně křečovitě, prostě nezaujal naprosto ničím. Možná budou mnozí jiného názoru, nicméně já za sebe rozhodně nedoporučuji. Promarněných 118 minut. ()

Herrydos 

všechny recenze uživatele

K tomuhle filmu sem přišel opravdu jak slepí k houslím při prohlídce svojí filmotéky ve snaze najít něco co by mě dokázalo zabavit na jeden zimní večer a kupodivu se to i filmu podařilo nečekal sem od toho moc a přesto mě to dokázalo překvapit a zabavit rozhodně se na to ještě jednou někdy kouknu pokud člověk stejně jako já od filmu nečeká zázraky dokáže ho zabavit a pobavit od tohoto filmu nelze čekat zázraky a když na to přistoupíte budete se bavit ()

Reklama

Reklama