Reklama

Reklama

Na ospalém předměstí mezi rozkošnými domky s upravenými předzahrádkami stojí černý dům s mrtvým trávníkem. Aniž by to sousedé věděli, hluboko pod ním je obrovský tajný úkryt. Žije tam Gru, který se nezastaví před žádnou špatností, na druhou stranu ale umí být nekonečně zábavný. Obklopuje se armádou uličnických a zlomyslných mimoňů. Gru chce ale získat slávu i uznání své přehnaně kritické matky. Naplánuje, že ukradne Měsíc. Na cestě k cíli mu stojí spousta překážek, zejména jeho konkurent Vektor, syn šéfa Banky Zla. K tomu, aby jej překonal, potřebuje Gru pomoc tří děvčátek ze sirotčince. Jenže s nimi přichází ještě víc problémů. (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 5

Recenze (1 041)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Prvních 20 minut pro mě bylo pekelných, přiznám se bez mušení že opravdu nemám rád Steva Carrella a tím míň když dostane hlavní roli. Tady k tomu nějak divně šišlá nebo co. Film nakonec není tak špatný a s příchodem holčiček se přemění sice na dětský film, ale tento fakt mi vadil mnohem méně než u Hortona. Malí žlutí mužíčci (nezaznamenal jsem že by někde byl vysvětlen jejich původ) jsou senzační. Nakonec film nabídne průměrně slušnou porci zábavy. 60% ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších animáků, které jsem v poslední době viděla, i přesto mě to ale nenadchlo tolik jak jsem čekala, potom co jsem kolem sebe slyšela za chválu. Minions byli totálně úžasně dokonalý, taky chci jednoho. Musím pochválit a vyzdvihnout výborný soundtrack (v čele s titulní písničkou od Pharrella Williamse). Vtipná zápletka, společně s úžasnou malou holčičkou a jejíma jednorožcema, snad jen ten doják bych na konci mít nemusela (ale dobře no, je to pro děti). A asi nejlepší scéna - parkování. 4* ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Výborný animák s výrazným emocionálnym nábojom (hlavne na konci) a peknou myšlienkou, že na zmenu k lepšiemu nie je nikdy neskoro. Dejová linka dokáže zaujať aj dospelého diváka, je tu i veľa humoru a perfektný "teplákový" záporák. No a mimoni si okamžite moje dievčatá získali, už dávno som neregistroval tak milučké animované postavičky. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Nádherná animovaná komedie, vyprávějící o padouchovi Gruovi, který si z dětského domova vezme 3 malé holčičky, ale chce je jen využít k loupeži zmenšovacího paprsku. Postupem času si Gru "děcka" oblíbí a prožívá s nimi spousty dobrodružství. O výbuchy smíchu se hravě postarají malí, žlutí mimoňové. Já, padouch patří k mým nejoblíbenějším animovaným filmům, které jsem kdy viděl. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příjemná zábavná pohádka, která je vyloženě pro kluky a omládla mě tak o 10 let. Mimoni jsou sice až moc infantilní a fakt,že jim nejde rozumět mě celkem iritovalo. ale Hlavní hrdina je skvělý, zbraně vynalézavé až trhlé a dá se zde i slušně zasmát. Lehce mi vadil hlavní záporák, který byl trošku podivín. Přesto super- 80% ()

Galerie (107)

Zajímavosti (46)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 251,6 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 543,2 mil. (NIRO)
  • Film bol animovaný vo francúzskom štúdiu Mac Guff v Paríži. (Greenpeacak)
  • Jedná se o první film studia Illumination Entertainment. (SONY_)

Související novinky

Netflix se vzdal práv na další animák

Netflix se vzdal práv na další animák

20.12.2022

Streamovací společnost Netflix nakonec nezafinancuje vznik oznámeného animovaného a ručně kresleného snímku Ember od režiséra Sergio Pablose (Klaus). Důvod pak podle všeho souvisel víc s kreativní… (více)

Shreka čeká restart

Shreka čeká restart

07.11.2018

Je to sedm let od celovečerního filmu Kocour v botách, poslední snímku ze shrečí série, který v kinech vydělal celosvětově 555 milionů dolarů. Místo klasického pokračování se teď ale studio… (více)

Připomeňte si začátky kultovních postav

Připomeňte si začátky kultovních postav

13.10.2017

Oblíbené filmové postavy zažívají v posledních měsících hned několikanásobné návraty. Roztomilí mimoňové opět potěšili (nejen) dětské diváky ve třetím dílu Já, padouch. Jason Bourne skládal další… (více)

Mazlíčky čeká pokračování

Mazlíčky čeká pokračování

03.08.2016

Asi vám neuniklo, že se velké hollywoodské projekty točí kolem slavných značek. Jen málokdy se rozjíždí zbrusu nová série, takže potěší, když si něco najde diváckou podporu. Co zcela originálním… (více)

Reklama

Reklama