Reklama

Reklama

Diktát

(pořad)
Rodinný
Česko, 2004, 22 min

Obsahy(1)

Spolu se Zdeňkem Svěrákem si můžete ověřit své znalosti jazyka mateřského a zároveň se vžít do údělu svých dětí. (oficiální text distributora)

Recenze (26)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Myšlenka velmi dobrá, i provedení dobré, ale kurva v tom museli dělat chyby i učitelé češtiny, to ať mi nikdo neříká. Že se i mně povede občas stvořit nějakou brutální větnou konstrukci, ale na šílenosti z tohohle pořadu to zdaleka nemá. Nedokážu si představit reálné využití naprosté většiny diktovaných vět. 35% ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Někdy bych rád poznal masochistu, kterej si ten diktát skutečně napsal. Při vzpomínkách na apokalyptický diktáty z gymplu se dodnes s výkřiky probouzím celý opocený a pomočený, takže nechápu, proč bych se tomu martýriu měl dobrovolně vystavovat znovu. A koukat na to jen tak je neobyčejně nezáživný, takže pro mě jedna * ze soucitu. ()

Reklama

Mr.nachos 

všechny recenze uživatele

Při čtení některých zdejších komentářů je i úplnému debilovi jasné, že by to chtělo lepší znalosti českého pravopisu. Ve škole jsem diktáty neměla zrovna v lásce, ale s potěšením jsem zjistila, že nejsem takovej češtinářskej trotl jak jsem si původně myslela. Škoda, že dneska dávají v televizi stupidní pořady místo takových jako byl tenhle. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama