Reklama

Reklama

Recenze (54)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Požóór dou k vám kužátkáá, aneb bezva dětství spojené s tímto pořadem:-) Kuřátkáá..:-) Lepší než pozdější "Kouzelná školka" nebo doslova už pitomé "Hřiště 7", ale zase jednoznačně slabší než legendární "Studio Kamarád" (Rosa) nebo Štěpánčin "Rozmarýnek". ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Opět jsem po čase zhlédla znělku na Youtube a byla jsem doslova přimrazena, když jsem se v komentářích dočetla, že to roztomilé děvčátko je pipka Hanychová. Vskutku skandální odhalení oblíbeného pořadu mého dětství:D Tento výkon byl zároveň myslím její jedinou a poslední slušnou rolí:) ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Nostalgie - a to pořádná. Snad i na smrtelné posteli si budu pamatovat úvodní větu ("Pozor, jdou k vám kuřátka."). :) ()

Šakal

všechny recenze uživatele

NE, Milane, jdi raději od toho. To nemůže dobře dopadnout. Ostatně, své o tom ví i takový Petr Čtvrtníček. Pozoj, budou…. Dobrou noc děti. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jako malí jsme u tohohle pořadu seděli přikovaní u televize. Sluníčko Pampalábusek a žížala Jůlie, výborná Štěpánka Haničincová – to je to hlavní, na co si po tak dlouhé době vzpomenu jako první při vyslovení tohoto pořadu. Moc nechápu, jak to že tohle není v červených číslech, ale zřejmě proto, že polovina lidí co tohle hodnotila, v té době nebyla ještě ani na světě… ()

Expendable 

všechny recenze uživatele

Jojo jako malej jsem to žral, všechny ty pohádky a to kolem. Tenkrát to mělo ještě úroven, co dneska točí ty Kouzelný školky to už je pod úroveň. Jinak výborné zpracování Kuřátek najdete v České Sodě - Požoor jsou k vám kuřáátka. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Nejraději jsem měl vydání se Štěpánkou Haničincovou, naproti tomu Dáda Patrasová s žížalou mě nebavily. (492.) ()

Reklama

Reklama