Reklama

Reklama

Recenze (54)

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Nejraději jsem měl vydání se Štěpánkou Haničincovou, naproti tomu Dáda Patrasová s žížalou mě nebavily. (492.) ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle mě vždy rozčilovalo. Hlavně ta věta "pozor jdou ...." Z toho jsem měl vždy osypky. Děti to možná ocení, ale já né. Zlatý Studio kamarád. ()

Nautila

všechny recenze uživatele

Jedniné, co si pamatuji bylo, že nás ve školce nahnali před televizi do kruhu a najednou se tam zjevila Patraska a začala tam v růžovém kostýmku "aerobikovat". Všechny holčičky kolem mne se zvedly a začaly jí napodobovat a zpívat s ní. A já tam sedím, jak vyoranej krtek a zírám na ty blázny a učitelka na mě: "Noták, Leničko, cvič!" Už jen z tohohle důvodu jsem Kuřátka nenáviděla. Kouzelná školka se tomuto osudu vyhnula, to už mě nikdo cvičit podle Patrasky nenutil. ()

Attta

všechny recenze uživatele

Jako děcko jsem to sledoval a musím říct že je to o tisíc procent lepší než nějaké posrané kostičky a jiné hovadiny! PS: Tak rád bych se zase ulil ze školky a koukal na to a dál předstíral nemoc. :D PPS: Teď jsem zjistil že tohle je můj 400. komentář. :D ()

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Kvalita tohoto pořadu kolísala podle toho, kdo jej zrovna moderoval. Ztotožňuji se s názorem uživatele L_O_U_S. Když Kuřátka uváděla Štěpánka Haničincová, sledoval jsem takřka pravidelně, zatímco dílům moderovaným Patrasovou jsem se obloukem vyhýbal. ()

Elisebah 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle pořad jsem rozhodně měla raději než nynější Kouzelnou školku. Ta mi přijde hodně stupidní. Ale na Kuřátka jsem tehdy v dětství koukala ráda :-) ()

Dixiee 

všechny recenze uživatele

Jako malá jsem to milovala. S odstupem času je jasné, že to nebylo nic světabornýho, ale z nostalgie nemůžu jinak. ()

Reklama

Reklama