Reklama

Reklama

Novoty

(pořad)
Česko, 1997, 26x 45-90 min

Režie:

Jiří Adamec

Scénář:

Petr Novotný

Účinkují:

Petr Novotný, Josef Alois Náhlovský, Karel Gott, Petr Kotvald, Jiřina Bohdalová, Václav Faltus, Jan Nedvěd, Jiřina Jirásková, Pavlína Filipovská (více)

Obsahy(1)

Zábavná show Petra Novotného s mnoha převleky, historkami z rodinného prostředí a hosty v neuvěřitelných situacích. (oficiální text distributora)

Recenze (98)

RHK 

všechny recenze uživatele

Já myslím, že zpočátku šlo o velmi dobrou show, s mnoha neotřelými nápady a několika výbornými umělci. Teprve později stereotyp přebil originalitu a Novotného prvotní tah na branku. ()

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Už tehdy léta páně 1997 právě Novotný dal směr pokleslé zábavě, která v nejrůznějších mutacích opanuje už vlastně všechny naše televize (mnohdy bohužel včetně té veřejnoprávní) a neví, kdy přestat. A nemůžu si nerýpnout.. „Bavič“ Novotný dal totiž světu televizní zábavy i svého povedeného synka, neuměla, který v upoceném duchu svého otce si hrál nejprve na barmana, a teď to zkouší jako celebrita.. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tyto estrády jsem nikdy neměl moc rád. Občas jsem se podíval, ale většinou jsem se nudil. Dobrý vtip nebo scénka se objevily jen zřídka. ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě ted mám z Novot noční můry. Nova měla ve finálne soutěže o nejtrapnějšího baviče adepty skutečně té nejtěžší váhy. ()

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Zábavná show Petra Novotného s mnoha převleky, historkami z rodinného prostředí a hosty v neuvěřitelných situacích.(oficiální text distributora) Největší lež století. ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Ano. Bylo to trapné, ale bylo alespoň něco. Ach jo. Kde jsou ty časy, kdy jsem si pustil večer televizi, kde Ing. Kuba vařil, nebo se Plačkova přizabíjela na schodech. Kde je Tele Tele??? Dneska si pustim večer televizi a vidim bandu trotlů z Ordinace nebo Big Brothera. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Petr Novotný a jeho pořad se mi zpočátku líbil, bylo to docela vtipné – hlavně díky Náhlovskému s Mladým, někteří hosté rovněž přinesli kvalitu ať už svými historkami, scénkami či hudbou. Navíc nebyl v té době Novotný ještě tak profláknutý, jako ve svých pozdějších pořadech, které už byly na jedno brdo a čím dál trapnější… ()

kajda.l

všechny recenze uživatele

Narozdíl od smrdutých Dobrot, toto ještě "jakoustakous" úroveň mělo. A u scének s pitomci Náhlovským/ Mladým jsem se pravidelně bavil. ()

fleker 

všechny recenze uživatele

Jedna taková zajímavost, ti z vás kteří pozorně sledovali každé novoty si určitě všimli, že se diváci často smáli naprostejm novotnýho (jizva na čele od svrabu) kravinám..to bylo způsobeno kvalitní prací střihače, kterej v jednom svěltým momentě, kdy se pár lidí skutečně něčemu zasmálo, posbíral záběry z těch 30 kamer v hledišti a každý dvě minuty tam sázel jeden záběr právě z týhletý světlý pětivteřinky, pokaždý ale jinýho člověka, takže to vypadalo že Petr I. Natlučený disponuje humorem ...další věc co jste možná nevěděli je ta, že první řada diváků si musela po příchodu do sálu povinně sundat ponožky a nechat si zavřít nohu do takové kovové klícky, pod níž byl připojenej takovej mechanismus s husím pírkem, který po každé když P. něco řek, toho diváka lechtal na chodidle, tohle všechno měla nova promyšlený, věřte mi nebo ne, ale raději ano, takže divák se musel smát i kdyby nechtěl, a divák většinou nechtěl...a z toho taky vzniklo ono známé úsloví "smáli se, až jim tekla krev z holení" (důchodci vědí)...no, a aby toho nebylo málo, tak ke konci už tam Novotnému lidi přestávali chodit, protože ty původní diváci už tak nějak chodit nemohli, a zbylí důchodci byli diabetici, a ty si nožičky pěkně hlídali, proto v těch novějších dílech už prakticky žádný diváci nejsou, vy to normálně asi nepotřehnete, ale ti co maj full HD tam skutečně při důkladným zkoumání uviděj, že na těch sedačkách jsou normální kartonový krabice.... a na stejným principu fungovalo třeba i chcete být milionářem, protože železnej si tuhletu metodu (on tomu říkal "kemerovej trick") nechal patentovat (Vladimírův II. patent, první byl zajíc Zaza), jenže v Chcete být milionářem to bylo s tím rozdílem, že několik kartonovejch krabic měli nejen jako diváky, ale i mezi soutěžícíma.....a v jednom díle se jedna ta kartonová krabice dokonce probojovala i do horkýho křesla a vyhrála, bylo to myslím něco kolem 3 milionů, ale o tom až někdy příště.. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že bychom měli sepsat petici za přidání dalšího hodnotícího stupně.. Ale co je horší než odpad ?? Odpověď zní: Petr Novotný v jakékoliv formě.. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Já to měl rád, začátky Novot byly kvalitní a zábavné. Na ty vaše odpady se**! Navíc pochybuju, že všichni rádoby mudrci, co hodnotí odpady, viděli víc jak jeden díl. Takže asi tak :) ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Nenáviděl jsem NOVOTY. Nenáviděl jsem Petra Novotného. Nenáviděl jsem umělý smích. Nenáviděl jsem Novu. (503.) ()

Reklama

Reklama