Reklama

Reklama

Novoty

(pořad)
Česko, 1997, 26x 45-90 min

Režie:

Jiří Adamec

Scénář:

Petr Novotný

Účinkují:

Petr Novotný, Josef Alois Náhlovský, Karel Gott, Petr Kotvald, Jiřina Bohdalová, Václav Faltus, Jan Nedvěd, Jiřina Jirásková, Pavlína Filipovská (více)

Obsahy(1)

Zábavná show Petra Novotného s mnoha převleky, historkami z rodinného prostředí a hosty v neuvěřitelných situacích. (oficiální text distributora)

Recenze (98)

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Už tehdy léta páně 1997 právě Novotný dal směr pokleslé zábavě, která v nejrůznějších mutacích opanuje už vlastně všechny naše televize (mnohdy bohužel včetně té veřejnoprávní) a neví, kdy přestat. A nemůžu si nerýpnout.. „Bavič“ Novotný dal totiž světu televizní zábavy i svého povedeného synka, neuměla, který v upoceném duchu svého otce si hrál nejprve na barmana, a teď to zkouší jako celebrita.. ()

LukyHell odpad!

všechny recenze uživatele

Na Novoty pamatuji a nyní díky nové digitální televizi si je bude moci vychutnat další generace diváků a všichni můžou zažít onen nádherný WTF moment, který nastane při sledování Petra Novotného, který je při výpravění anekdot stejně úderný jako anthrax (chápej nemoc, né kapela). Scéna, kde Petr vypráví jak jí chleba je legendární. Pamatuju si jí, protože sem viděl jak se lidé smějí a já začal zpochybňovat realitu, protože není možné, aby to kdokoliv považoval za humor a i přesto se všichni v sále za břicha popadali, neuvěřitelný zážitek, sice dávám odpad, ale třeba to je jen vtip, který sem nepochopil a místo jednoho dílu pak vznikla tahle satira na život. Opravdu, WTF! ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Když byl tenhle pořad na vrcholu, tak jsem estrádní show měl za něco neskutečně odpudivého, čím jsem nadřazeně opovrhoval jako něčím primitivním, hloupým s primitivními a hloupými diváky ( podobný případ jako u Troškových filmů ), ale dneska zpětně musím dát dva body jako respekt k vytvoření komerčně úspěšného projektu , který udělal ze svého moderátora legendu televizní zábavy ... ikdyž estrádní, která je ukázkovým případem, kterým se straší . Dokonc i Kabáti, kteří dnes vyprodávají stadiony touto show začali pronikat do televize. ()

Danulinda odpad!

všechny recenze uživatele

Petr Novotný je typickým příkladem toho, jak velmi nízko je kvalita naší kultury, když se takový budižkničema může dostat do televize a ještě se snažit svými trapnými a ubohými řečmi pobavit publikum. Nejen že působí dojmem naprostého slizáka, ale ještě se nestydí zvracet z úst takové s prominutím sračky a brečet u toho smíchy sám nad sebou, jak že to ale hlásí. Je mi z toho smutno, kam až je schopna se naše televizní produkce vydat. Čest a sláva opravdovým komikům jako byli pan Sovák, Menšík apod. a hanba takovým, jako je Novotný a jemu podobní nýmandi. ()

Bukk odpad!

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jsem se rozhodla stalkovat uživatele Snathoras (pro jeho vlastní dobro), tak tady přidám dalších pár vtipů, které rozhodně nebudete chtít znát. Are you ready? 1) Sedí dvě holčičky na zídce, jedna je hodná a druhá zlá a obě plivají na lidi, co chodí kolem dole pod nimi. Zlá holčička se trefila 2x a hodná holčička se trefila 3x a tak zase jednou dobro zvítězilo nad zlem a to je dobře. 2) Canada - Quebec - a zelinářství - tam úplně nový obchodní příručí přiběhne vyděšený dozadu za šéfem a říká - šéfe, tam nějakéj vůl tam vpředu po mně chce půlku pomeranče. Najednou se otočí a vidí, že ten zákazník stojí hned za ním. Říká - ááá, tady pán by si vzal tu druhou polovinu. (salvy smíchu) ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Hudebně estrádní pořad vznikl ještě v dobách, kdy byl Petr Novotný „spíkr“ country skupiny Zelenáči, dokonce se stal důvodem rozchodu s touto kapelou, protože moderátor nestíhal objíždět republiku se dvěma pořady a na vystoupení Zelenáčů dorážel pozdě a občas vůbec. (sator)

Reklama

Reklama