Reklama

Reklama

Novoty

(pořad)
Česko, 1997, 26x 45-90 min

Režie:

Jiří Adamec

Scénář:

Petr Novotný

Účinkují:

Petr Novotný, Josef Alois Náhlovský, Karel Gott, Petr Kotvald, Jiřina Bohdalová, Václav Faltus, Jan Nedvěd, Jiřina Jirásková, Pavlína Filipovská (více)

Obsahy(1)

Zábavná show Petra Novotného s mnoha převleky, historkami z rodinného prostředí a hosty v neuvěřitelných situacích. (oficiální text distributora)

Recenze (98)

Jello Biafra odpad!

všechny recenze uživatele

Megatrapná šaráda, kde sa upotený Petr Novotný snažil o humor. Občas prihodil nejakú rodinnú historku či scénku, kde sa predvádzal v prevleku. Snáď v každom 3 diely tu šaškoval aj božský Kája v rôznych úlohách (napr. Ivan z Mrazíka). Samozrejme že jednotlivé fórky nemali žiadnu úroveň. Typická ukážka konzumnej nováckej zábavy. ()

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

Ač název pořadu cosi evokuje, nic nového nepřinesl, jen trochu olezlého Petra Novotného, co vypadá jako koule, mluví jak retard a je na to hrdý. Nic, krom novinek, kde se zas choval jako debil a nějakých nesouvislých a stěží vtipných blábolů, tam nikdy nebylo. A i to málo dokázal mistr trapnosti rozředit na minimálně 45 minut. Vskutku bravurní výkon a když náhodou došla surovina, jistil to ze spodních hladin IQ pan Náhlovský s obdobnou salvou zábavnosti. Já myslím, že ty dva by ze ZOO už pouštět neměli, nic proti opicím, ale aby to volně pobíhalo po ulici... ()

Reklama

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Dnešní mladá generace má zcela odlišný smysl pro humor,jelikož doba jde dopředu,jak se říká,ale kvůli tomu nemusím odpadovat to,co se líbilo lidem dříve,a já patřím k lidem,kterým se ty staré pořady líbily a pořád líběj.Novoty a Dobroty jsou podle dnešní mladé generace trapné,ale hlavně,že není trapné fetovat,roznášet smrtelné nemoce,zadlužovat se až do stropu,smát se druhému neštěstí a nadřazovat se nad ostatními. ()

ForGump 

všechny recenze uživatele

Vcelku přijatelná nezdlouhavá estráda v níž vystupovali hlavně kamarádíčci, vetšinou energii nabitého, ale taky někdy zdlouhavě se vykecávajíciho Petra Novotného, jemuž tam k nim produkce zařídila většinu předních českých, v té době slavných, umělců. Novoty, ačkoliv tak trochu pokračovaly v socialistickém rytmu show a byly svým playbackem někdy k nesnesení, daly pořád jěště, alespoň nějakou zábavu. Dnešní věci typu Chart show, Překvápko nebo Zázraky přírody to je už trošku jiná pohádka. // 1.11.98 sledovalo pořad 4 956 000 diváků starších 4 let. Tento díl se stal druhým nejsledovanějším pořadem Novy všech dob. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Novotný často opakoval, že ho považujú za čudného humoristu, lebo sa smeje svojim vlastným vtipom. No a to bol ten hlavný trik, prečo sa s ním smiali toľkí iní - a ja nezabudnem, ako radostne a hurónsky som sa sám zo začiatku rehotal a hútal nad tým, či niečo podobného zažijem na cestách ja sám... Neskôr to už bola opakovaná nuda, pravdaže, a ja som na svojich vlastných cestách zistil, že tajomstvo nie je v zažití, ale v podaní - a tiež sa na niektorých príhodách bavím dodnes, hoci vôbec neboli veselé... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Hudebně estrádní pořad vznikl ještě v dobách, kdy byl Petr Novotný „spíkr“ country skupiny Zelenáči, dokonce se stal důvodem rozchodu s touto kapelou, protože moderátor nestíhal objíždět republiku se dvěma pořady a na vystoupení Zelenáčů dorážel pozdě a občas vůbec. (sator)

Reklama

Reklama