Reklama

Reklama

Novoty

(pořad)
Česko, 1997, 26x 45-90 min

Režie:

Jiří Adamec

Scénář:

Petr Novotný

Účinkují:

Petr Novotný, Josef Alois Náhlovský, Karel Gott, Petr Kotvald, Jiřina Bohdalová, Václav Faltus, Jan Nedvěd, Jiřina Jirásková, Pavlína Filipovská (více)

Obsahy(1)

Zábavná show Petra Novotného s mnoha převleky, historkami z rodinného prostředí a hosty v neuvěřitelných situacích. (oficiální text distributora)

Recenze (98)

Boudyy 

všechny recenze uživatele

Včera po nějaké době opět viděno na nové televiznístanici TELKA. Při sledování mě přepadla nostalgie. No jo, devadesátky. Ta léta plná nadějí, kdy polovina republiky poslouchala Orlík, kdy byli v parlamentu SPR-RSČ, kdy stál ještě fotbal a skinheads za něco a kdy v televizi, která byla mimochodem ještě objektivní, kraloval Novotný. Velká škoda, že tato bouřlivá léta vystřídalo agonické milénium, jehož atmosféra pokračuje až doted´ a ze všeho se stala rutina, která před dekádou zmodernizovala během 2-3 let a kdo ví, jak dlouho nám ještě povládne. Devadesátky byly pecka, každý se v nich vyblbnul a má vzpomínky na celý život. A mezi ty vzpomínky patří i večery po práci strávené nad tímto pořadem. Ten sice nebl nic moc, ale vysílal se v oné době, kterou si všichni dobře pamatujeme kvůli mnoha jejím specifikům. A tím je pořad kouzelný. ()

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

Ač název pořadu cosi evokuje, nic nového nepřinesl, jen trochu olezlého Petra Novotného, co vypadá jako koule, mluví jak retard a je na to hrdý. Nic, krom novinek, kde se zas choval jako debil a nějakých nesouvislých a stěží vtipných blábolů, tam nikdy nebylo. A i to málo dokázal mistr trapnosti rozředit na minimálně 45 minut. Vskutku bravurní výkon a když náhodou došla surovina, jistil to ze spodních hladin IQ pan Náhlovský s obdobnou salvou zábavnosti. Já myslím, že ty dva by ze ZOO už pouštět neměli, nic proti opicím, ale aby to volně pobíhalo po ulici... ()

Reklama

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Novotný často opakoval, že ho považujú za čudného humoristu, lebo sa smeje svojim vlastným vtipom. No a to bol ten hlavný trik, prečo sa s ním smiali toľkí iní - a ja nezabudnem, ako radostne a hurónsky som sa sám zo začiatku rehotal a hútal nad tým, či niečo podobného zažijem na cestách ja sám... Neskôr to už bola opakovaná nuda, pravdaže, a ja som na svojich vlastných cestách zistil, že tajomstvo nie je v zažití, ale v podaní - a tiež sa na niektorých príhodách bavím dodnes, hoci vôbec neboli veselé... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Petr Novotný a jeho pořad se mi zpočátku líbil, bylo to docela vtipné – hlavně díky Náhlovskému s Mladým, někteří hosté rovněž přinesli kvalitu ať už svými historkami, scénkami či hudbou. Navíc nebyl v té době Novotný ještě tak profláknutý, jako ve svých pozdějších pořadech, které už byly na jedno brdo a čím dál trapnější… ()

Danulinda odpad!

všechny recenze uživatele

Petr Novotný je typickým příkladem toho, jak velmi nízko je kvalita naší kultury, když se takový budižkničema může dostat do televize a ještě se snažit svými trapnými a ubohými řečmi pobavit publikum. Nejen že působí dojmem naprostého slizáka, ale ještě se nestydí zvracet z úst takové s prominutím sračky a brečet u toho smíchy sám nad sebou, jak že to ale hlásí. Je mi z toho smutno, kam až je schopna se naše televizní produkce vydat. Čest a sláva opravdovým komikům jako byli pan Sovák, Menšík apod. a hanba takovým, jako je Novotný a jemu podobní nýmandi. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Hudebně estrádní pořad vznikl ještě v dobách, kdy byl Petr Novotný „spíkr“ country skupiny Zelenáči, dokonce se stal důvodem rozchodu s touto kapelou, protože moderátor nestíhal objíždět republiku se dvěma pořady a na vystoupení Zelenáčů dorážel pozdě a občas vůbec. (sator)

Reklama

Reklama